|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 10. del
24.3.2009 19:34:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pupa, če ti je kaj lažje, meni je tudi že fulllllllllll tečno, rada bi že šla, pa mam pdp komaj v soboto... ampak jaz bi že tak šla!!!Non-stop se mi sanja o teh rojstvih, vsi me že kličejo, če sem že rodila, user posted image  mi pritiska na en živec in mi ponoči desna roka popolnoma odreveni... znakov za priprave k porodu pa ni nobenih!
SEJ BO, ZDAJ PA RES ŠE ČISTO MALO!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image tak se govori!!! user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.3.2009 19:35:04   
Pupa7

Pupa, če ti je kaj lažje, meni je tudi že fulllllllllll tečno, rada bi že šla, pa mam pdp komaj v soboto... ampak jaz bi že tak šla!!!Non-stop se mi sanja o teh rojstvih, vsi me že kličejo, če sem že rodila, user posted image  mi pritiska na en živec in mi ponoči desna roka popolnoma odreveni... znakov za priprave k porodu pa ni nobenih!

draga, jaz sem uradno že 5 dni čez rok user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.3.2009 19:39:14   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

vem, vem, sej zato pa rabiš vspodbudo, ker vem da bom drug teden jaz na istem kot si ti zdajuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.3.2009 19:42:45   
Tulipan12
Grem v kino, da malo odklopim, pridem potem še malo pogledat, če kaj dogaja! pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.3.2009 19:43:04   
Pupa7

vem, vem, sej zato pa rabiš vspodbudo, ker vem da bom drug teden jaz na istem kot si ti zdajuser posted image user posted image

ti ne privoščim da greš čez user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.3.2009 19:47:11   
tasa_m
KOKICA32 vidim teeee!!!
Ne beri za nazaj, ker se bo Valentin prej zbudil preden boš vse prebralauser posted image

kako si ? Pa valentin? ste ok?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.3.2009 19:51:51   
yania
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Feliša in Lejca....danjmooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa saj bo...še nobeni ni noter ostal...no, razen mama manka   haha...ko je bila noseča ene par let....a ste gledale ta film...
Jaz sem pa likala belo perilo, pa pisano....Timon je zraven spal malo pa se je Naja ukvarjala z njim....
mi je rekel en prijatelj, da v lupinici otročki ful spijo, ker jim kisika manjka...baje res ni fajn dolgo imeti noter svojo štručko...no moj je bil prej ker sem mu gor enega medvedka navezala, pa ga e ful gledal....drugače pa ležalnik uporabljamo....zdej ga imam v naročju. Danes še ni kakal...pa jedel bi, pa so tri ure mimo...jaz vztrajam še pol urce....

spps tvoj pa je korenjak...kilo več kot moj..pa že meni bo roka dol odpadla.....če ga odložim, pa jokca...no ima razlog...sej vsaj da nekaj pomaga, da ne, pa čeprav roka boliiiiiiii

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.3.2009 19:55:38   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ja ja brez zaščite "pazi" ali pa kondomi...za pol pa mi je rekla obroček bomo vidli kaj boš pa ti vzela??jaz se po tablteha full redim mi ne sedejo...user posted image

Meni tudi tablete ne dišijo...
Kaj pa neka mirena, kaj je to?
Jaz mam prvi pregled čez ene 10 dni, pa da vidimo opcije. user posted image  

ja ja sej to mireno mislim ampak mi je pa botra rekla da se je ena tud po tem redila kulker je res ne vem...neki bomo našli...me je pa takoj na začetku vprašala če bomo še imeli kakega otročka in jaz ko iz stopa nč nč nč večuser posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi otrok ne bomo imeli več!
Po mireni pa baje kar dolgo krvaviš.
Je še kaka možnost? user posted image

kondomi al pa samostan user posted image

sem rekla mojemu da bomo uporabljal kondome je reko ne poznam tegauser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla pol pa suša še naprejuser posted image user posted image user posted image

oooo; tema user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste že? vas kaj daje? uuuuu, ne mi niti govorit o tem user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.3.2009 19:59:24   
mama_milchy

Feliška je stuškana in sklistirana, zdaj bo počasi dobla dozo umetnih... držimo pestke, da bo hitro dobila v naročje svojo štručkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde Feliša gremo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.3.2009 20:04:58   
mama_milchy
Najaa, hvala, sej veš za kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.3.2009 20:10:50   
Lorencia
No, meni se je končno začelo nekaj premikati in sicer začel se mi je luščiti čep...

Glede nato, da sem 5 dni preko roka ...upam, da se ne bo to raztegnilo spet nekaj dni...jutri je lep datum za porod se mi zdi - materinski dan user posted image

Danes sem za spremembo dosti skakala in sem morda le malega škrata razjezila in morda razmišlja, da bi počasi le lahko prišel pozdravit nas nestrpneže.
Nimam pa še popadkov, razen otrdevanje trebuha - vendar to ni nič novega.

Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.3.2009 20:11:32   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

No, meni se je končno začelo nekaj premikati in sicer začel se mi je luščiti čep...

Glede nato, da sem 5 dni preko roka ...upam, da se ne bo to raztegnilo spet nekaj dni...jutri je lep datum za porod se mi zdi - materinski dan user posted image

Danes sem za spremembo dosti skakala in sem morda le malega škrata razjezila in morda razmišlja, da bi počasi le lahko prišel pozdravit nas nestrpneže.

držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
24.3.2009 20:11:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
oooo; tema user posted image user posted image user posted image user posted image  a ste že? vas kaj daje? uuuuu, ne mi niti govorit o tem user posted image user posted image user posted image  
jaz še niam volje, moj pa bo vsak čas znorel,če nebo počasi kaj akcije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
24.3.2009 20:13:06   
tasa_m

držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi jaz, da se čimprej začne dogajat.. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
24.3.2009 20:21:42   
Pupa7
pupe, lepo noč vam želimuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
24.3.2009 20:23:18   
tasa_m
Pa še z malo smeha user posted image

Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik
vpraša šoferja:
"Kaj prevažate?"
"Nič, v Krko grem po kotracepskijske tablete."
"Odprite cerado!"
Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih
žensk!"
Voznik se udari po čelu: "Oh, seveda, oprostite, pozabil sem, danes je
petek in v firmo vračam reklamacije.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
24.3.2009 20:27:17   
tasa_m

pupe, lepo noč vam želimuser posted image
Pupa lahko noč v upanju da se začne tudi pri tebi akcija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
24.3.2009 20:37:06   
tasa_m
Tudi jaz grem mal na kavč.
Lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
24.3.2009 20:39:33   
trinity22
joj komi sem prebrala nekaj starni nazaj, sedaj ko naša princeska spi ....

je pa bilo zanimivo, ker je kar veliko koristnih informacij za nas mamice ...user posted image user posted image user posted image user posted image tako da še naprej menjava izkušenj zelo dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix, lorencia želim vama čim lažji in čim hitrejši poroduser posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa tudi tebi, da se čimprej začne dogajat zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa dpber spanecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
24.3.2009 21:07:26   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz še niam volje, moj pa bo vsak čas znorel,če nebo počasi kaj akcije user posted image

pri nama je obratno, no sej bi tudi moj ampak jaz imam še malo čišče; patronažna pravi, da nekje počakam do pregleda pri GIN samo kdo bo čakal še 5tednov, se mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
24.3.2009 21:07:34   
mama_milchy

go, go Lorencia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
24.3.2009 21:57:07   
Nina00

no jaz sem nazaj, nisem šla v P spotoma user posted image user posted image user posted image

ZDAJ PA POMEMBNE NOVICE!!!

FELIŠA JE ŠLA V P, KER IMA PREMALO PLODOVNICE, ZGLEDA DA BODO SPROŽILI POROD user posted image user posted image user posted image

GOOOOO GIRLLLLLLLLLLLL ŠAŠAVKA NAVIJAMO ZATE user posted image user posted image user posted image

LEJCA JE V P, IMA NEKAJ SVOJIH POPADKOV, JI BODO PA NAJKASNEJE JUTRI SPROŽLI POROD user posted image user posted image user posted image

GOOOOOO LEJCAAAAAAA user posted image user posted image user posted image

pa še moja malenkost, nekaj me grabi, kaj bo bomo pa vidli kmalu user posted image

dejmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Felišo in Lejco

zdaj je pa Pupa že ura, da greš tudi ti po svojo štručko user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
24.3.2009 21:57:16   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: spps

spps nisem mela časa ti napisat nazaj ker pr nas je žuruser posted image user posted image  ampak takšen žur da bi naša mala miss rada bila le na rokah...juhuu za mami ko je sama z njo domauser posted image ko ati dela ampak sedaj je tri dni doma in se bom jaz mal odahnalauser posted image user posted image ...kakao pr vas??

No danes sem bila na pregledu pr svoji G po porodu na pregledu in nisem vzela une tabletke ko so tudi če dojiš ker se full redim po tabletkah in ona men reče pol pa veste kaj vam ostane jaz pa njej nazaj ja ja vemuser posted image user posted image mogla bi rečt kaj pauser posted image user posted image user posted image ...in mi je  vzela bris in sedaj spet nekaj krvavim mater tej moji G ko je tko kot da si v klavniciuser posted image user posted image user posted image ...no šibam se še javim...

Vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image
moj je tud danes začel delat, s tem da dela po 12h-od šestih do šestih,drug teden pa popolan od 6ih do 6 zjutrajuser posted image ,no vsaj delo imajo na šihtu in to je tud nekajuser posted image

a to so tabletke cezarette al neki takegga? ima katera izkušnje z njimi? 

ja ja to so te tabletke ampak jaz se redim ko pujsek zato rajhe nč ne bom in je rekla da naj pridem čez 3 mesece ko ne bom več mela mlekca...pa da pol vidimo...

Kaj pa Mirena? To je maternični vložek, ki vsebuje tudi nekaj hormonov, ki pa delujejo le na sluznico maternice (ne prehajajo v kri). Učinkuje 5 let, lahko ga pa seveda že prej odstraniš, če se odločiš za še eno nosečnost.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
24.3.2009 22:00:44   
Nina00

Ja ja brez zaščite "pazi" ali pa kondomi...za pol pa mi je rekla obroček bomo vidli kaj boš pa ti vzela??jaz se po tablteha full redim mi ne sedejo...user posted image

ja ja sej to mireno mislim ampak mi je pa botra rekla da se je ena tud po tem redila kulker je res ne vem...neki bomo našli...me je pa takoj na začetku vprašala če bomo še imeli kakega otročka in jaz ko iz stopa nč nč nč večuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na način delovanja Mirene, se po moje ni redila zaradi Mirene. Nekatere po M. celo nič ne krvavijo, nekatere pa imajo stalne oz. občasne neredne manjše krvavitve. Jaz jih nekaj poznam, ki so zelo zadovoljne z Mireno.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
24.3.2009 22:03:37   
Nina00

No, mi otrok ne bomo imeli več!
Po mireni pa baje kar dolgo krvaviš.
Je še kaka možnost? user posted image

Možnost je še Depo-Provera. To so hormonske injekcije na 3 mesece, ki jih lahko dobiš tudi če dojiš. To je bolj le za čas dojenja, ker ob dolgotrajni uporabi pospešuje nastanek osteoporoze.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?