Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 17:57:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps o taška,kako kaj? bo,bo pa ti? Zdaj je tomaž doma in jo bo mal prevzel..jaz sem utrujena tak da joooj (ampak samo za peglanje ) Pa ti,kako? Pupa..saj bo. Upam in držim pesti da še danes. Saj dan še je dolg
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 17:57:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem takrat misnla, da me samo tolažijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 17:59:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps o taška,kako kaj? bo,bo pa ti? Zdaj je tomaž doma in jo bo mal prevzel..jaz sem utrujena tak da joooj (ampak samo za peglanje ) Pa ti,kako? Pupa..saj bo. Upam in držim pesti da še danes. Saj dan še je dolg takšna sem ko cota smo spet bolj švoh spali se mi ne danes čist nič,sem skuhala samo kosilo,potem pa zabušavaala in še bom naprej.... danes je bla patronažna pr nas,da smo se zvagali-ima mali 4730g.pol se pa čudim,da mi roka čist otrpne,ko ga držim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:01:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz sem takrat misnla, da me samo tolažijo očitno te niso sam tolažili
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:04:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no jaz sem nazaj, nisem šla v P spotoma ZDAJ PA POMEMBNE NOVICE!!! FELIŠA JE ŠLA V P, KER IMA PREMALO PLODOVNICE, ZGLEDA DA BODO SPROŽILI POROD GOOOOO GIRLLLLLLLLLLLL ŠAŠAVKA NAVIJAMO ZATE LEJCA JE V P, IMA NEKAJ SVOJIH POPADKOV, JI BODO PA NAJKASNEJE JUTRI SPROŽLI POROD GOOOOOO LEJCAAAAAAA pa še moja malenkost, nekaj me grabi, kaj bo bomo pa vidli kmalu dejmo punce za Felišo in Lejco zdaj je pa Pupa že ura, da greš tudi ti po svojo štručko Se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:05:05
|
|
|
|
spps
|
oo cita.kako ste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:05:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps takšna sem ko cota smo spet bolj švoh spali se mi ne danes čist nič,sem skuhala samo kosilo,potem pa zabušavaala in še bom naprej.... danes je bla patronažna pr nas,da smo se zvagali-ima mali 4730g.pol se pa čudim,da mi roka čist otrpne,ko ga držim uh, pravi korenjak..naša ima nekaj čez 3 tone pa mi roke otrpne..ne da še tebi nebi. Ma gledam zaj za vrtec pa ne vem niti ene ulice in kako se vrtci imenujejo, pa mam 4 vrtce v bližini našega bloka v razdalji 300m. Bom jutri šla kr direkt tja pa vlogo dala not.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:07:57
|
|
|
|
|
spps nisem mela časa ti napisat nazaj ker pr nas je žur ampak takšen žur da bi naša mala miss rada bila le na rokah...juhuu za mami ko je sama z njo doma ko ati dela ampak sedaj je tri dni doma in se bom jaz mal odahnala ...kakao pr vas?? No danes sem bila na pregledu pr svoji G po porodu na pregledu in nisem vzela une tabletke ko so tudi če dojiš ker se full redim po tabletkah in ona men reče pol pa veste kaj vam ostane jaz pa njej nazaj ja ja vem mogla bi rečt kaj pa ...in mi je vzela bris in sedaj spet nekaj krvavim mater tej moji G ko je tko kot da si v klavnici ...no šibam se še javim... Vsem novim mamicam čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:07:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps takšna sem ko cota smo spet bolj švoh spali se mi ne danes čist nič,sem skuhala samo kosilo,potem pa zabušavaala in še bom naprej.... danes je bla patronažna pr nas,da smo se zvagali-ima mali 4730g.pol se pa čudim,da mi roka čist otrpne,ko ga držim uh, pravi korenjak..naša ima nekaj čez 3 tone pa mi roke otrpne..ne da še tebi nebi. Ma gledam zaj za vrtec pa ne vem niti ene ulice in kako se vrtci imenujejo, pa mam 4 vrtce v bližini našega bloka v razdalji 300m. Bom jutri šla kr direkt tja pa vlogo dala not. ti res ni druge kot pa da greš mal na sprehod
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:10:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita spps nisem mela časa ti napisat nazaj ker pr nas je žur ampak takšen žur da bi naša mala miss rada bila le na rokah...juhuu za mami ko je sama z njo doma ko ati dela ampak sedaj je tri dni doma in se bom jaz mal odahnala ...kakao pr vas?? No danes sem bila na pregledu pr svoji G po porodu na pregledu in nisem vzela une tabletke ko so tudi če dojiš ker se full redim po tabletkah in ona men reče pol pa veste kaj vam ostane jaz pa njej nazaj ja ja vem mogla bi rečt kaj pa ...in mi je vzela bris in sedaj spet nekaj krvavim mater tej moji G ko je tko kot da si v klavnici ...no šibam se še javim... Vsem novim mamicam čestitke moj je tud danes začel delat, s tem da dela po 12h-od šestih do šestih,drug teden pa popolan od 6ih do 6 zjutraj ,no vsaj delo imajo na šihtu in to je tud nekaj a to so tabletke cezarette al neki takegga? ima katera izkušnje z njimi?
< Sporočilo je popravil spps -- 24.3.2009 18:11:54 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:19:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita spps nisem mela časa ti napisat nazaj ker pr nas je žur ampak takšen žur da bi naša mala miss rada bila le na rokah...juhuu za mami ko je sama z njo doma ko ati dela ampak sedaj je tri dni doma in se bom jaz mal odahnala ...kakao pr vas?? No danes sem bila na pregledu pr svoji G po porodu na pregledu in nisem vzela une tabletke ko so tudi če dojiš ker se full redim po tabletkah in ona men reče pol pa veste kaj vam ostane jaz pa njej nazaj ja ja vem mogla bi rečt kaj pa ...in mi je vzela bris in sedaj spet nekaj krvavim mater tej moji G ko je tko kot da si v klavnici ...no šibam se še javim... Vsem novim mamicam čestitke moj je tud danes začel delat, s tem da dela po 12h-od šestih do šestih,drug teden pa popolan od 6ih do 6 zjutraj ,no vsaj delo imajo na šihtu in to je tud nekaj a to so tabletke cezarette al neki takegga? ima katera izkušnje z njimi? ja ja to so te tabletke ampak jaz se redim ko pujsek zato rajhe nč ne bom in je rekla da naj pridem čez 3 mesece ko ne bom več mela mlekca...pa da pol vidimo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:19:28
|
|
|
|
mediuhec
|
mi imamo tud novalac. baje se v aut dobi ful cenej, bomo šli gledat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:21:32
|
|
|
|
spps
|
cita,do takrat pa aspirin med kolena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:23:24
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,do takrat pa aspirin med kolena seveda bom poskusla ...sedaj pa če bodo kje kakšni potresni sunki pol veste da se je na štajerskem začelo trest po dobrih 9 mesecih
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:25:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy izpit: sem se odločla da drugo leto menjam službo in grem delat v javno upravo in kljub temu, da imam končano visoko upravno šolo, moram it delat strokovni izpit iz upravnega postopka; je pa kr obsežna zadeva, no sej nekaj se še spomnem z faksa A ti tud?? Kdaj si pa končala? Rdečo peso nič ne splahnem, že v P je bila vedno ful kisla. Pa je nič ne napenja. Sem pa ugotovila, da jo je malo po čokolinu. Haha... js mam tudi za končat to šolo!!! samo da js sm na univerzitetnem programu... še 3 izpiti in diploma... No evo... Lahko se zmniva in se skupaj učiva, ko bodo deca spala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:25:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Kako sem ugotovila kdo si? Naslednji dan,ko si odšla je ena (ne vem več katera) rekla,da si ti odšla in potem je ena druga vprašala kam al na Primorsko al v LJ,al v CE. Pa sem pomislila,da se mi zdi tole nekam znano iz foruma in sem sam vprašala,če maš kako hčerko in potem ko sem enkrat prišla domov sem pogledala,če s se tisto soboto,ko si odšla domov javila na forum in glej ga zlomka res si se. No po tem sem ugotovila kdo si. Prava detektivka. Pa saj ti si bila z Mojco v sobi? Ona je tud že odšla s svojim malčkom. Zala je menda pa tudi končno začela jesti po cuclju,vsaj v soboto mi je ena javila. Ja jaz sem rodila v 32 tednu, skoraj 33. Moja je pa tudi že prava hrusta. Mi skoz je po 70 ml in prav krasno pridobiva na teži. Zdaj ma že 2310,ko smo šle prejšnjo nedeljo iz bolnice pa je imela 1935. Zdaj ma vnete učke,tako da mamo kapljice. Ma probleme z vnetji že vse od rojstva. Pa ve ste uredu? Saj si verjetno že vse napisala ampak je tega preveč,da bi brala vse za nazaj. Ja res si prava detektivka! Da je Mojca šla domov, tudi vem. Zala bo pa tud kmalu gor. Mi smo v redu, sam tavečja mi je zbolela in je še tamala pokasirala zamašen nosek. Če bo sam to, bo tak v redu. Je tudi pridno in je pridobila že kilo tak da ima okoli 3 kile. Ti jo dojiš? Jaz sem doma sam ene par dni še vsak drug obrok ji dala po flaški, sam ima zelo močan sesalni refleks tak da se že skoraj 3t samo doji. A s Petro se kaj slišita? Baje je njena Tjaša tud že v 8-ki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:25:23
|
|
|
|
Najaa
|
Z Niko sva pa spali. In to tako, da je spala na meni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:26:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no jaz sem nazaj, nisem šla v P spotoma ZDAJ PA POMEMBNE NOVICE!!! FELIŠA JE ŠLA V P, KER IMA PREMALO PLODOVNICE, ZGLEDA DA BODO SPROŽILI POROD GOOOOO GIRLLLLLLLLLLLL ŠAŠAVKA NAVIJAMO ZATE LEJCA JE V P, IMA NEKAJ SVOJIH POPADKOV, JI BODO PA NAJKASNEJE JUTRI SPROŽLI POROD GOOOOOO LEJCAAAAAAA pa še moja malenkost, nekaj me grabi, kaj bo bomo pa vidli kmalu Dejmo punce!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:26:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,do takrat pa aspirin med kolena seveda bom poskusla ...sedaj pa če bodo kje kakšni potresni sunki pol veste da se je na štajerskem začelo trest po dobrih 9 mesecih U, to je pa dolga doba.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:27:02
|
|
|
|
Pupa7
|
ooo ste se mamice razpričale, se počutim čist odveč madonca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:28:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,do takrat pa aspirin med kolena seveda bom poskusla ...sedaj pa če bodo kje kakšni potresni sunki pol veste da se je na štajerskem začelo trest po dobrih 9 mesecih U, to je pa dolga doba. ja ja res dolgaaaaaaaaaaaa dobaaaaaaaa dober da sem rodila drugače bi lahko bila ponovno nedolžna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:34:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,do takrat pa aspirin med kolena seveda bom poskusla ...sedaj pa če bodo kje kakšni potresni sunki pol veste da se je na štajerskem začelo trest po dobrih 9 mesecih U, to je pa dolga doba. ja ja res dolgaaaaaaaaaaaa dobaaaaaaaa dober da sem rodila drugače bi lahko bila ponovno nedolžna Mi je prišlo na misel - tresla se je gora, rodila se je miš. Ti, a pol si brez zaščite? Kaj ti je kaj predlagala G?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:34:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ooo ste se mamice razpričale, se počutim čist odveč madonca Neeeeeee noooooooo!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:37:48
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ooo ste se mamice razpričale, se počutim čist odveč madonca ne ne lepo da se z nami...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 10. del 24.3.2009 18:39:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps cita,do takrat pa aspirin med kolena seveda bom poskusla ...sedaj pa če bodo kje kakšni potresni sunki pol veste da se je na štajerskem začelo trest po dobrih 9 mesecih U, to je pa dolga doba. ja ja res dolgaaaaaaaaaaaa dobaaaaaaaa dober da sem rodila drugače bi lahko bila ponovno nedolžna Mi je prišlo na misel - tresla se je gora, rodila se je miš. Ti, a pol si brez zaščite? Kaj ti je kaj predlagala G? Ja ja brez zaščite "pazi" ali pa kondomi...za pol pa mi je rekla obroček bomo vidli kaj boš pa ti vzela??jaz se po tablteha full redim mi ne sedejo...
|
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!