Anonimen -> Zakaj kasneje drug voziček? (5.5.2005 13:40:40)
|
:zmeden:Čist tako...informativno me zanima, zakaj se nekateri, ki imate že voziček (od rojstva otročka in še naprej do recimo 2 leta starosti) odločite, da kupite pri približno 10 mesecih še en voziček (ti. marelo). Opažam namreč pri svojih kolegicah, da so tako jamrale, kok so vozički dragi,:(( kok jim je težko dat 80.000sit ali več za voziček:((, kako na vsakem vogalu prodajalci služijo na otrocih:((.... Pa tisti dražji voziček potem vseeno vseeno kupijo z obrazložitvijo, da je super, da je fajn, da je najmodernejši, oh in sploh.... čez 10 mesecev pa začnejo spet jamrat, da morjo nov voziček kupit, da je tisti že precej neroden, da mora spet denar za voziček dat.... :grrr: Ja kdo jim je pa kriv?:zmeden2: Men se to prav smešno zdi.:)- Potem pa naj ne bi kupovala že v začetku takšnega vozička, je res? Ampak naj bi kupila recimo malo cenejšega s košaro, potem pa marelco, pa bi blo vse skupaj manj kot 80 čukov. In potem ona meni zabrusi, da bom že vidla, da bom tud jst zihr marelo kupila. Le zakaj bi jo:zmeden: Sama sem kupila Quinnyja 4xl ravno zato, da sem Filipa dala notri že 5 dan po rojstvu. Sedaj, ko ima 11 mesecev, je naslonjalo v položaju, da sedi. In ta voziček imam namen uporabljati dokler bo hotel biti mali v vozičku. V avto sem ga zlagala pri 1 mesecu in ga zlagam tudi sedaj. Ni čisto nič bolj težek, kot na začetku. Zato se mi zdi stran vržen denar, da zdaj pa še eno marelo kupujem. Samo malo sem hotla pojamrat, ker sta me dve kolegici čist razjezili:grrr:
|
|
|
|