Annny -> Zakaj kasneje drug voziček? (7.5.2005 2:02:03)
|
No, primoza, da se ti oglasi še ena športnica.. Se ne strinjam, da je nahrbtnik za nošenje v redu za tistega, ki ga 'troga'- ne za daljše ture. Predvsem kolena pri daljših pohodih močno trpijo..ampak tega se človek ponavadi zave šele, ko je prepozno. Ena je omenjala tek: samo izogibajte se ga, sem ogromno pretekla (kot priprave na drug šport), pa ti lahko povem, da sem imela ogromno bolečin v kolkih, križu, kolenih..Če že MORATE teči, se najprej naučite PRAVILNO teči, pa nikar po asfaltu- to je smrt za hrbtenico. Raje se lotite aerobike- nakajkrat tedensko! Kot pravi polona2, nahrbtnika in marele se ne da primerjati: vsak služi določenemu namenu, vsak ima svoje prednosti in pomajkljivosti. Ravno danes sem razlagala mojemu: če bi izdelali marelo, ki bi imela zraven za rezervo še napihljiva kolesa, bi bil to idealen voziček9nebesa Drugače pa- kot je napisal primoza..težak voziček je idealen za kvihtanje:) Pri tem je treba pazit, da je ročaj vozička v primerni višini (ne prenizko, ne previsoko), sicer spet trpi hrbet. Lp
|
|
|
|