oka
|
prvo premzam k blesava, ker on pač misli da je edini na cestiuser posted image (ok, zastopla bi, da je za mano nepregledna kolona vozil in revež še pol ure neb mogu prehitet onga k se pelje 87, ta bi pa rad šu 90user posted image ...ampak ne, za mano je fraaaaaj, pa more treščit pred mene, bom že prbremzala a neuser posted image ) in pol k mi uspe prbremzat in ko mine une pol ure, da prehiti ona 2km počasnejšega kolega in ko prehitim še jst njega, lepo zapeljem pred njega in upočasnjujem, do ene 60/h...če prej ni mogu mal prbremzat in počakat da jst mim odpeljem, bo pa zdej konkretno...in pol se tko peljeva....60, on zadaj nori, blenda, hupa, žuga, se tolče po čelu, proba mim pa glih tolk pospešim da ne more... in ja boli me kita, če je vzgajat kretene nesmiselno, sam res jih mam povn kufr, ker to ni izjema, to se redno dogaja pa čeprov je znak, da se tovornjakarji ne smejo prehitevat, pa klanc itd., to veselo počnejo, briga njihuser posted image in če mi uspe vsake tolk ktermu zagrenit dan in ga spravit ob živce in da vsaj mal pomisli z ono glupo betico kaj je naredu, sem dosegla svoj namen...ker policajev itak ni v takem primeru, ne, oni te bojo drkal, če se 5 prevč pelješ...onih k se 30 premal pa ne bojo....pa drkal te bojo če pelješ čez rumeno, onih k pa spijo pr zeleni in zarad njih gresta glih 2 avta čez križišče, ne, onih pa naujo...itd...user posted image OMG kaj se je razvilo iz enega bogega vprašanja o nalepkah. Ulla, prosim a se ti zavedaš, da s svojim podrkavanjem voznikov tovornjakov ne ogrožaš samo sebe in voznika tovornjaka amapak vse udeležence v prometu, ki se v tistem trenutku znajdejo v tvoji bližni. Uf upam, da se nikoli ne bom znašla na isti cesti v istem času kot ti. Si mogoče pomislila, da imajo ti tebi tako ljubi tovornjakarji doma družine, družine, ki jih s svojim delom, ki ga ti tako visoko ceniš preživljajo. Se pravi ogrožaš tudi družino in njen obstoj. Oprosti ženska božja ampak ti si tipičen primer, da bi morala obstajati nalepka PSIHOPAT V AVTU. Madona zaradi takih kot si ti bi morali uvesti opravljanje psiho testov za vse, ki si želijo narediti izpit za avto . Pa še na vprašanje. Pri prvem te nalepke mislim, da nisva imela, si jo je pa nalimal moj oče, ki je bil ponosni dedek in se mu je fino zdelo. Pri mali madam, pa je nalepko na avto nalepil sine in je še danes gor. Tako lepo postrani. In glede na to, da je na Hrvaškem obvezna (kar do danes nisem vedela) še dobro da jo je dal gor in bo tam tudi ostala . p.s. Ulla reče se bremzati in ne premzati oz. zavirati. Če si že tako pametna in veš vse o tovornjakarjih lahko upoštevaš tudi ta pravopisni namig, da ne boš izpadla še bolj smešna in primitivna kot si že.
|