Mala koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 prvo premzam k blesava, ker on pač misli da je edini na cesti (ok, zastopla bi, da je za mano nepregledna kolona vozil in revež še pol ure neb mogu prehitet onga k se pelje 87, ta bi pa rad šu 90 ...ampak ne, za mano je fraaaaaj, pa more treščit pred mene, bom že prbremzala a ne ) in pol k mi uspe prbremzat in ko mine une pol ure, da prehiti ona 2km počasnejšega kolega in ko prehitim še jst njega, lepo zapeljem pred njega in upočasnjujem, do ene 60/h...če prej ni mogu mal prbremzat in počakat da jst mim odpeljem, bo pa zdej konkretno...in pol se tko peljeva....60, on zadaj nori, blenda, hupa, žuga, se tolče po čelu, proba mim pa glih tolk pospešim da ne more... in ja boli me kita, če je vzgajat kretene nesmiselno, sam res jih mam povn kufr, ker to ni izjema, to se redno dogaja pa čeprov je znak, da se tovornjakarji ne smejo prehitevat, pa klanc itd., to veselo počnejo, briga njih in če mi uspe vsake tolk ktermu zagrenit dan in ga spravit ob živce in da vsaj mal pomisli z ono glupo betico kaj je naredu, sem dosegla svoj namen...ker policajev itak ni v takem primeru, ne, oni te bojo drkal, če se 5 prevč pelješ...onih k se 30 premal pa ne bojo....pa drkal te bojo če pelješ čez rumeno, onih k pa spijo pr zeleni in zarad njih gresta glih 2 avta čez križišče, ne, onih pa naujo...itd... Vau, ne morem verjet. Res frajerka, da malo takih.
|