Freycha -> RE: Zakaj imeti nalepko "**** v avtu"?? (20.3.2009 9:45:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sorry ulla, sam a ti nimaš kaj bolj pametnega za počet, kot pa se it s tvornjakom ko je jači.. ja res ne, k morm pol ure za njim 70 vozit, k se on z drugim tovornjakarjem gre ko je jači...pa mam cajt bedarije gruntat... lej, sej men grejo tut na ku.rac ko mi pred nosom ven zavije. pa bi ga najraje tudi na gobec vsekala, tak mi dekl dvigne... .sam odkar me je skoraj iz ceste en tovornjak zrinil, ker me ni videl in je na moj pas rinil in sem imela celo desno stran avtomobila od njegove gume. Ko se v trenutku zaveš, kako mali si, on te pa še čuti ne.... od takrat mogoče poblendam, da zadovoljim svoji jezi, to je pa tudi vse. Nekih takih podjebavanj se pa ne grem več. Aja, pa še en tak primer: sem se vozila po Dunajski v LJ (ko sem še tam živela) in je en čefurček za mano vozil in me hotel na vsak način prehitet. Jaz pa prepotentna tudi, kakor sem bila in sem ga zafrkavala in vozila vzporedno z eno fuul počasno voznico. Pa malo naprej, pa malo nazaj...... No, potem ga pa spustim naprej, se pa tip vzporedno z mano zapelje in je imel okno dol, pa pištolo name uperjeno. Mislim, da v življenju nisem pustila takih črnih črt na cesti od bremzanja, kot sem takrat..... Ej, od takrat si sam mislim, grem jaz naprej, ker ni vredno......
|
|
|
|