koala -> RE: Zakaj imeti nalepko "**** v avtu"?? (19.3.2009 10:35:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz je nimam, nekako nisem prišla do tega da bi jo nalepila na avto, zdaj se mi pa že zdi brezveze. Glede parkiranja pa, dokler je slovenska šoferska kultura tako nizka, da se je treba sparkirat kar najbližje vhoda v trgovino, pa četudi je to prostor za invalide, ne pričakujem da bo kdo upošteval da je v avtu sedež in se sekiral kako bom jaz spravla otroka v avto. Sori, ne sodi drugih po sebi. O parkiranju na invalidskih prostorih smo tukaj že parkrat debatirali, tako da....prav nikoli še nisem parkirala na takem mestu in mi tudi na kraj pameti ne pade, da bi. Če pa parkiram normalno v boks, med črte, je pa pač tako pravilno, a ne? Četudi je zraven avto, v katerem je otrok. tudi v mojem je, pa se vedno stlačimo not. Ni panike nobene. Ne vem, kaj je tako posebenega, če je v avtu sedež. Mislim,.....kr neki. Pa četudi imamo sedeže v avtih, saj pa vedno otrok ne vlačimo s sabo, mar ne? Torej? Volga hotela sem samo povedati da s(m)o slovenski vozniki totalo netorelantni. Sama ne parkiram na parkirnih prostorih za invalide, pa bi mimogrede lahko kar pogosto prevažam svakinjo ki je upravičena do tega prostora in je zank posledično v avtu. Me pa jezi ko se neki kavzi mačo sparkira na črto boksa, čeravno mu nebi vzelo veliko časa da bi parkiral na sredino boksa. to o parkiranju velja sicer za oba spola, smo pa baje ženske tiste ki ne znamo parkirat.
|
|
|
|