Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:33:58
|
|
|
|
dini
|
NAŠI DOHTARJI IN G SE NE POTRUDJO ZA NAS AMPAK NARDIJO USE NA HITRO DA SE NAS REŠIJO ČIM PREJ.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:38:25
|
|
|
|
isabeaux
|
mora te vzet...res...sam tja pejd pa reči, da boš počakala.... za neplodnosto, pa sem jaz odklonila, ker najprej čakaš 6 mesecev, da te naročijo, pol ko pa greš tja pa še tudi ful dolgo na vsako preiskavo in lahko računaš leto al pa več, da boš prišla do prvega postopka....
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:40:34
|
|
|
|
dini
|
Hvala isabeaux. Ma kje, kar nej jo imajo, ne grem tja.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:43:01
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini NAŠI DOHTARJI IN G SE NE POTRUDJO ZA NAS AMPAK NARDIJO USE NA HITRO DA SE NAS REŠIJO ČIM PREJ. Komu praviš, pr meni ker naju niso poslušali in mi dali ene brezvezne injekcije dexa, ki sem jo zahtevala ob prehitrih popadkih v 33 tednu, sem zaradi njih tako jaz kot tudi sinek šla skoraj rakom žvižgat...no sinek se je boril zelo, zelo..v inkubatorju 14 dni niso vedeli al bo al ne bo....krizaaa..borec v glavnem ....da je sedaj z nami...imel je zastoj dihanja, sesutje plučk, sepso krvi....krvavitve v možganih (ker so ga pustili matrat se 25 ur - ko sem imela popadke na 1 minuto, s katerimi sem potem le rodila) in vse ...ker je bilo tako težkko dat to eno injekcijo...ki stane 3 eure...in jo dobi vsaka nosečnica, ki dobi popadke pred 37 t...*****či...mene so pa tud pustili, in potem ko je bila kriza ppo porodu ker mi je strgala placento na silo...in jo je seveda raztrgala....glavna žila pa je krvavela...in jaz seveda izgubila zavest....no pol so me pelal v op. in tudi komaj skupi spacali....pol sem dobila 2 l. krvi in 2 e. plazme...pol veš da sem bila čist brez nje...nonsens.... In zdravnikom naj zaupaš....pa kaj še....
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 31.5.2009 14:46:16 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:49:54
|
|
|
|
Nalina
|
Ajaaaa ... zdej zastopim. Isabeaux joj to je pa grozno!! Zato jaz razmišljam o tem, da bi rodila v porodni hiši (če bo seveda nosečnost ok). Je pa res, da če je čarkoli narobe, si takoj v porodnišnici ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:52:56
|
|
|
|
dini
|
No ma sej pravim, vse na pol delajo. Kriza Me zanima kaj mi bo zdej dala, ker mi ne pomagajo tablete. Ej kje pa vidijo če je kej narobe pa pregrade?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:53:47
|
|
|
|
dini
|
Nalina kašna je pa porodna hiša?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 14:56:58
|
|
|
|
dini
|
isabeaux kje so te to matrali in kam pol poslali?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:01:49
|
|
|
|
isabeaux
|
Pregrade se vidi na uz - ju....meni so z op. histeroskopijo odstranili pregrado in polip, ki je ostal še od poroda (placentarni polip, ker me pol niso vredu sčistili in nardili ok abrazije, je not stal del posteljice not...) in to se vid na uz - ju.... Ja sranje so nardili v MB- ju......šala pa sva tja zato, ker sva bila pri porodu hčerkice tam ful zadovoljna...ampak očitno se v 7 letih marsikaj spremeni Na histeroskopijo pa sem šla v SG....ker sem bila takoj na vrsti....je pa bolelo kot hudič ...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 31.5.2009 15:02:27 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:05:00
|
|
|
|
dini
|
Joj kriza kako si drznejo delat take napake A pol ti G pri navadnem pregledu lahk vidi pregrade?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:14:06
|
|
|
|
isabeaux
|
Ja mora videt z vaginalnim uz.....pregrade, nepravilnosti...lahko pa tudi sama vidiš...ker pregrada zgleda tako, kot da je neki v maternici...oz...se vidi tak belakasto na črni steni maternice...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:15:50
|
|
|
|
isabeaux
|
Dini kake tablete pa jemlješ?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:16:00
|
|
|
|
dini
|
Kako pa sam vidš?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:16:25
|
|
|
|
dini
|
Tabl. maca.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:17:38
|
|
|
|
isabeaux
|
Ko ti dela uz...pa če gledaš na uz ekran...pa ko recimo vidš maternico....pol pa če v njej ni vse temno, kot mora biti, če je kaki beli madež...potem je to največkrat pregrada.......al pa kaka druga nepravilnost...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:19:56
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti, nism šla nikoli za tem pa tudi noben mi ni nč od tega govoru, nism imela koga uprašat, ke rje usem odveč. Ona meni zmer reče da so jajcevodi prehodni in je narjeno.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:21:10
|
|
|
|
isabeaux
|
Jaz sem prebrala ogromno na ameriških forumih, pa sem se zdaj odločila, da bom poskusila s sirupom Prospan , pa poleg elevita še dodatno s tifolom, ker baje dupla doza folne kisline vpliva na možnost vgnezditve jajčeca, medtem ko bi pa naj sirup za izkašljevanje, ki nji antihistaminik, pomagal, da se plodna sluz še bolj izloči, da je je več in da je bolj hranilna...edini pri nas je slezov sirup al pa prospan, ki spadata v tole kategorijo naravnih produktov in sta za izkašljevanje,....naj bi ga pa vzel 2 uri pred ...bomo videli...morda pa bo pomagalo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:23:32
|
|
|
|
dini
|
isabeaux držimo pesti da je res kej na tem
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:27:00
|
|
|
|
dini
|
Kolk pa imaš?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:29:52
|
|
|
|
isabeaux
|
zdaj dva...hčerkico 7let pa sinka skor 1 leto
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:31:42
|
|
|
|
dini
|
Blagor, jst pa nobenega
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:33:11
|
|
|
|
dini
|
Beri zs.
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 15:38:54
|
|
|
|
isabeaux
|
Saj bo Dini....boš videla, ko se boš čisto zrelaxirala, pa odmislila...pa te bo presenetilo... Pr men so nama rekli, da sploh ne bova mogla imet otrok, ker sem imela pr23 na jajčniku tumor, drugega pa policističnega in raka na MV - ju...pa sem preprosila g. da me ni operirala in da mi je še desni jajčnik pusti, če je levi fuč...pa da bi vseeno poskusila...pa me je mal čudno gledala, mislim si je mislila da sem čist nora, ko si ne dam operirat tumorja...pa je rekla, da pol pa mi da 1 mesec obsevanj, in če se ne bo tumor zmanjšal, pol ni šans da me ne operira.... In sem ful pozitivno mislila tisti mesec...in hodila na obsevanja ...in je tumor šel nazaj...pol so mi še raka na mv odstranili...in sva začela veselo delat na ...vsakič se je takoj prijelo...ampak 3 x so bili ss - i...in v četrto je ostalo...noro rizična nosečnost..ok...vzameš v zakup...in na rok, se je rodila čudovita hčerkica.... Tako da VERJEMI DINI, SAMO POZITIVNE MISLI PA BO....
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 16:06:12
|
|
|
|
dini
|
Junij da bo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 31.5.2009 17:00:54
|
|
|
|
dini
|
Ni nobene gor?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?