|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
18.5.2009 22:38:21   
sarar
živjo punce! kako ste? pri meni še vedno belina, čeprav me zvija že kar nekaj dni...user posted image  upam na najboljše, čeprav tako je bilo tudiprejšnji mesec. bomo videli. nosečke, kako se kaj počutite? miklarom, kdaj imaš prvi pregled? pa ostale nosečke, kako kaj napreduje user posted image ?
majči, jaz sem ti spet poslala mejl, ker mi zs ni hotelo poslati. user posted image

lep večer vsem puncam tu gori in lahko nočkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.5.2009 22:43:57   
majčyca
Tretjinka - še tukaj ti čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.5.2009 22:45:37   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

živjo punce! kako ste? pri meni še vedno belina, čeprav me zvija že kar nekaj dni...user posted image  upam na najboljše, čeprav tako je bilo tudiprejšnji mesec. bomo videli. nosečke, kako se kaj počutite? miklarom, kdaj imaš prvi pregled? pa ostale nosečke, kako kaj napreduje user posted image ?
majči, jaz sem ti spet poslala mejl, ker mi zs ni hotelo poslati. user posted image

lep večer vsem puncam tu gori in lahko nočkouser posted image user posted image user posted image

Hej user posted image
Jaz sem kar ok (ker si že vprašala, kako se nosečke počutimo user posted image ). Pravkar berem tvoj mail in dobiš nazaj odgovor preko ZS.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.5.2009 23:44:12   
pižmovka
Ojla bejbe!
Js sm bla pa na šiht popoldan....za vikend sva se pa z user posted image crkljala! Tak da nisem utegnila na forum! Moj user posted image se ful veseli user posted image , edinole ena stvar ga je zadnjič zaskrbela! Mi je reklel: user posted image a ko boš user posted image , po ne bova mogla user posted image ?? Bogi. user posted image Sm ga mal potolažla!
Danes bi morala priti user posted image . Zaenkrat je še ni! user posted image Upam, da bo tako tudi ostalo! Če ne bo kakšne spremembe pa bom v sredo zjutraj najbrš naredila test!
Čestitke tretjinka!
Lahko noč!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.5.2009 7:43:37   
tatjana.d
jutro!!

vsem user posted image en velik user posted image user posted image user posted image , pa mirne mesece in se lepsa leta, ki sledijo.

vsem, ki vas je obiskala user posted image ,pa pogumno naprej!!!

jaz imam pojutrisnjem pregled pri ginekologu, bom videla, kaj bo rekel. mal upam, da bo rekel, da se nekaj nakazuje in da bo test naslednji teden pokazal lepo novico.

miklarom, eno vprasanje, upam, da ti ne bo zvenelo kot provokacija. mal sem razmisljala o sebi, kaj bi naredila, ce bi morala toliko casa cakati na svojega otrocka. verjetno ne bi nikoli obupala in bi vedno znova poskusala. sam, a sta z mozem kdaj razmisljala o posvojitvi? 17 let je zelo dolga doba, sploh pri otrocih. oprosti za to cudno vprasanje, sam firbec....

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.5.2009 8:27:47   
miklarom
ah to ni nič čudno vprašanjeuser posted image . lej jaz sem dostikrat razmišljala o posvojitvi otrok, že sploh zato , ker se mi otroci ki nimajo doma in staršev zelo smilijo, saj niso oni krivi če jih starši ne marajo, ne razumem pa take ljudi, kako lahko dajo stran svojega otroka in ne pomislijo na tiste ki bi jih pa radi imeli in se matrajo zanje ali pa jih celo sploh ne morejo imeti, to ne bom nikoli zarumela. skratka jaz sem bila zato, samo moj mož pa ni nikoli rekel da bi, saj veš moški si pač najbolj želijo otroka svoje krvi. vedno mi je rekel počakajma še malo, saj nama bo uspelo, pojdima do konca. če bi pa bilo po moje bi jih pa že nekaj imela posvojenihuser posted image .

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.5.2009 8:31:20   
majalina
jutro!

vas je se pozdravim. moja bi morala pridet jutri... sem pa zaradi neucakanosti vceraj test naredila (neumno vem!!! en test se mi je valjal doma pa sem ga uporabila), pa mi je pokazal minus tako, da... se bo sigurno pojavila.

drzim pa pesti za vse.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.5.2009 8:35:53   
sonček85
aqua:nova oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi po moej pašem med veteranke ,al ne?
dini.ja junija,upam,da imam prav-Vem da imam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.5.2009 9:14:57   
miklarom
Grethy - še tukaj vse najboljše in izpolnitev vseh skritih željauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.5.2009 9:17:37   
sarar
jutro punce!!!!!user posted image
majalina, ni rečen. nabrž bi bilo še premalo hormonov da bi ti pokazalo. počakaj dva dni pa test ponovi. sej ponavad se ga dela en dan po izostanku user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.5.2009 9:20:09   
majalina
upanje zadnje umre...

hvala sarar

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.5.2009 9:45:48   
pajcevina
Punce!

Ratal je en velik zelo očiten user posted image !!! Test sem delala danes na 30. dan in to kar CB. Mu najbolj zaupam, ker me je že enkrat razveselil.

Sem pa zelo presenečena in presrečna, ker nama je tokrat ratalo v 1. krogu. Pri prejšnjem + sva se trudila več kot leto. Zdej naj pa kdo to razume...user posted image user posted image

Kaže, da bom še ravno ujela rep januarja.

Hvala vam za vso podporo (mi je tale forum ful prirasel k srcu). Bom tudi jaz navijala za vse vas. Res hvala!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.5.2009 10:02:49   
majalina
čestitke pajcevina!!!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.5.2009 10:14:08   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Punce!

Ratal je en velik zelo očiten user posted image !!! Test sem delala danes na 30. dan in to kar CB. Mu najbolj zaupam, ker me je že enkrat razveselil.

Sem pa zelo presenečena in presrečna, ker nama je tokrat ratalo v 1. krogu. Pri prejšnjem + sva se trudila več kot leto. Zdej naj pa kdo to razume...user posted image user posted image

Hvala vam za vso podporo (mi je tale forum ful prirasel k srcu). Bom tudi jaz navijala za vse vas. Res hvala!

čestitke!!! lepo in zdravo user posted image  ti želim!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.5.2009 10:49:15   
miklarom
pajcevina - čestitke in zdravo ter lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.5.2009 11:00:34   
Rakica_80

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina  user posted image  user posted image user posted image user posted image srečka nosečkauser posted image
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55
29.05. - zebra 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 50, OD TEGA 10 SREČK NOSEČK

Modrih : 21
Roza   : 11
  Skupaj :31

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................32,26% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.5.2009 11:04:12   
Tretjinka
pajčevina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja prijateljica je prvega otroka dobila s pomočjo umetne oploditve, drugi pa je ratal kar v 1. poiskusu user posted image  tko, da....tudi tako lepe stvari se dogajajo!

PAJČEVINA, VSE ČESTITKE!

pridi k januarkam...te čakamo user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.5.2009 11:26:18   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image pajčevina čestitke še iz moje strani user posted image  user posted image  user posted image  

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.5.2009 11:35:39   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Punce!

ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo nosečnost ti želim in se beremo pri januarkah user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.5.2009 11:37:00   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

user posted image user posted image user posted image pajčevina čestitke še iz moje strani user posted image  user posted image  user posted image  

Se podpišem user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.5.2009 11:44:01   
pižmovka
Čestitke pajčevina!
Pri meni še vse po starem! Jahala sem zjutraj! Moram izkoristi dokler še lahko zlezem na konja! user posted image Kupila sem test Baby Check Mini. Bom verjetno jutri zjutraj probala. Ampak zelo dvomim v uspeh...kljub nekaterim znakom...se bojim da je to samo moja psiha, ker si tako želim user posted image . Lep dan vsem!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.5.2009 11:44:39   
tecnobica
Pajčevina, čestitke. user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.5.2009 11:47:34   
Tretjinka
dajte hitro na pop tv

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.5.2009 11:47:41   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grethy - še tukaj vse najboljše in izpolnitev vseh skritih željauser posted image

se tudi tukaj pridružujem čestitki user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.5.2009 11:48:50   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

dajte hitro na pop tv

mal težko, ker v službi nimam tv user posted image user posted image
kaj pa zamujam?

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.