Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 28.3.2009 20:49:52
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - ja zgleda da bodo maja same navijačiče, to pomeni da ker sma že zelo dolgo prve na seznamu da je ne pričakujema, boma potem tudi prve med srečnim , ker nama bo ziher ratalo. saj toliko ko jih navija ni da jim ne boma vrnili z +.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.3.2009 15:09:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Miklarom, bomo, bomo in še kako Naj se seznam kr polni, rabimo čim več stimulacije in zvestih navijačic Samo tokrat bomo res videle naš magični +
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.3.2009 15:12:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 11:55:48
|
|
|
|
BarbiG
|
Tako punce, potrjeno. S špikami začnem 17.4. tako da definitivno pričakujem v maju.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 12:23:23
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - ja, ja, k'r naj bo veliko navijačic midve pa boma v maju otvorile s ,maj je najlepši mesec in še ploden bo, bo veliko . barbi - tudi tebi se začenja akcija, le pogumno do zlate zmage
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 13:18:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
BarbiG, naj ti mine čas hitro, hitro Punce sezona je naša
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 13:18:56
|
|
|
|
Hana76
|
Tudi jaz navijam za vas, upam, da od 21.4. že . Akcija, punce (in fantje!)!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 13:21:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan Hana76 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 13:46:32
|
|
|
|
Chi_Pita
|
A ste že maj odprle ... pridne ste Mene pa kar med navijačice dajte ... upam, da + zagledam že aprila , vsekakor pa navijam za vse aprilčiče in majčice ... pa čim več ali pa pikepoke za srečo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 15:39:45
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII BarbiG, naj ti mine čas hitro, hitro Punce sezona je naša Definitivno bo maj naš mesec, jaz samo upam, da bo zunaj kaj sonca, da mi bo do srede aprila čas hitreje minil. Sem kar precej vremenska. MAJ - mesec pomladi in to v letu, za katero pravijo da je plodno, bomo pa ja uštimale še kakšnga a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.3.2009 16:12:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan Hana76 Chi_Pita HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 1.4.2009 11:02:13
|
|
|
|
Jada82
|
Živjo! Jaz se pa kar že selim med majčice ... ravno danes sem dobila in sem takoj izginila iz aprilskega seznama, mam kar dolge cikle. Tako da me dajte prosim na seznam med majčice, črtice pričakujem 09.05., je pa to moj 6. krog! Uf, upam, da maja bo pa res! Vse navijačice, močno navijajte za nas borke!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 1.4.2009 11:05:35
|
|
|
|
Kliki
|
en velik . pa še tole za srečo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 1.4.2009 11:47:53
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Živjo! Jaz se pa kar že selim med majčice ... ravno danes sem dobila in sem takoj izginila iz aprilskega seznama, mam kar dolge cikle. Tako da me dajte prosim na seznam med majčice, črtice pričakujem 09.05., je pa to moj 6. krog! Uf, upam, da maja bo pa res! Vse navijačice, močno navijajte za nas borke!!!! , mi je žal da ti ni uspelo. Bo pa maja bolje. Držim pesti, da rata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 1.4.2009 21:01:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 xx. 5- BEBIII xx. 5- Miklarom xx. 5- BarbiG 09.05 Jada82 MAJA NAS JE 4, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan Hana76 Chi_Pita HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................26,78% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 2.4.2009 21:47:52
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.05- BEBIII XX.05- Miklarom XX.05- BarbiG XX.05 -S* ( 9.krog ) 09.05 Jada82 MAJA NAS JE 5, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan Hana76 Chi_Pita HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................26,78% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................? BEBIII jaz sem se kar sama preselila od navijačic med borke, upam da ne zameriš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 2.4.2009 23:02:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 xx. 5- BEBIII xx. 5- Miklarom xx. 5- BarbiG xx. 5- S* (9 krog) 09.05 Jada82 (6 krog) MAJA NAS JE 5, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan Hana76 Chi_Pita HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................26,78% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 2.4.2009 23:05:53 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 2.4.2009 23:07:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
S*, ti kr, mene itak nebo vedno tu, zato si pa bomo pomagale
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 2.4.2009 23:29:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
ALI PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.05 - BEBIII XX.05 - Miklarom xx.05 - BarbiG xx.05 - S* (9 krog) 09.05 - Jada82 (6 krog) MAJA NAS JE 5, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček85 Larilu Dysan Hana76 Chi_Pita HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................26,78% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 2.4.2009 23:37:01 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 2.4.2009 23:38:43
|
|
|
|
Rakica_80
|
Malo sem spremenila sličice, ker so me rožice mal z********* Upam, da vam je všeč nova Nočko!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 3.4.2009 15:32:54
|
|
|
|
aqua77
|
MAJČICE.... kje steee???? na drugo stran ste padle....
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 3.4.2009 16:14:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqua res ne razumem tvojega vprašanja, kako misliš kje smo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 3.4.2009 17:55:48
|
|
|
|
Rakica_80
|
Evo tu smo
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 3.4.2009 21:30:23
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua res ne razumem tvojega vprašanja, kako misliš kje smo Po mojem je mislila, da majčice premalo čvekamo in nas je dvignila, ker je tema padla na drugo stran. Jaz iskreno upam, da nas bo majčic čim manj in da bo čim več bork zagledalo oz. že v aprilu. Nočko puunce
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 3.4.2009 21:33:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja sej tudi jaz sem to opazila, samo več ksno Aquica, sem te hotela že napi****, Pazi, sem v občutljivem obdobju, se hitro užalim Lahko noč
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?