Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:21:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Oooo madonna, pol pa bom kr jaz končala....... LEPA NAGRADA, LEPA RES!!! Samo, kadar bom odsotna, boš zadolžena ti za seznamček,OKI
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:22:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 19.3.2009 9:28:12
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Oooo madonna, pol pa bom kr jaz končala....... LEPA NAGRADA, LEPA RES!!! Samo, kadar bom odsotna, boš zadolžena ti za seznamček,OKI To pa si lahko brez skrbi, da bo kira uletela, če boš odsotna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 20.3.2009 21:31:25
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - jaz začnem s špikanjem 27.3. nekje po 22.4. pa punkcija in oploditev. tako da potem nekje okli 15.5. delamo test in čakamo velikiiiiiiii +
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 21.3.2009 16:07:02
|
|
|
|
tinncyka
|
zakaj pa nisem več med navijačicami ? nekaj časa sem bila napisana sedaj pa nisem več... dajte me nazaj napisat!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 21.3.2009 20:50:29
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj punce dajte me med navijačice. hvala
< Sporočilo je popravil Kliki -- 21.3.2009 20:51:14 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 22.3.2009 22:28:55
|
|
|
|
tropical
|
Pozdravljene majčice, zelo lep seznam si naredila BEBIII, zdaj pa hitero , da maja je ne bose dobile.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 22.3.2009 22:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 22.3.2009 23:07:18
|
|
|
|
pikica01
|
mene tud med navijačice!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 22.3.2009 23:10:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 22.3.2009 23:14:47
|
|
|
|
pikica01
|
hvala BEBIII!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 5:46:39
|
|
|
|
spps
|
ojla1 mene zrave med navijačice! in naj vam čimprej uspe
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 7:51:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 7:54:07
|
|
|
|
Tiki55
|
BEBIII mene tudi med navijačice Naj se tvoje sanje uresničijo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 8:02:09
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom MAJA NAS JE 2, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................? Hvala Tiki
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 23.3.2009 8:03:45 >
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 13:16:08
|
|
|
|
sonček85
|
BEBIII,ker si tko lepo uredila tale seznamček te prosim ,da dodaš še mene med navijačice Vsem pa želim da zagledate ta magični plusek in da potem čez 8m zagledate svoje angelčke naj ti samo namignem ,da ti je zginil napis MAJ
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 13:41:54
|
|
|
|
BarbiG
|
Sem šele zdaj videla, da je že za maj odprta tema. Ne vem sicer kam bolj spadam, ampak s postopkom ICSI začnem okoli 10. maja, tko da bom verjetno potegnila v junij. Ampak v vsakem primeru ne pričakujem maja/junija. Verjetno bo tam tam s postopkom. Bomo vidl. Tko da me lahko daš kar na seznam pričakujemo maja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 14:41:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 14:43:49
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hehee, sploh nisem videla, da Maja ni bilo Super, da boš navijala za nas,čim več boljša pozitivna energija bo v zraku Barbi, sem te dala pod xx.5, ker nisi napisala datuma, bo vredu?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 15:21:52
|
|
|
|
sonček85
|
se zgodi ,pa lepo urejanje seznamčka še naprej. Seveda pa da ne pozabim na veliki +
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 15:46:38
|
|
|
|
Anonimen
|
no še mene pod navijačice prosim Bebii in ostalim pa želim čimprejšnji plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 23.3.2009 16:56:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 24.3.2009 7:58:28
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hehee, sploh nisem videla, da Maja ni bilo Super, da boš navijala za nas,čim več boljša pozitivna energija bo v zraku Barbi, sem te dala pod xx.5, ker nisi napisala datuma, bo vredu? BEBIII čist uredu bo, ker šele aprila pokličem za datum začetka špikanja. Ampak bom pa vseskozi tud navijala. Se razume.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 24.3.2009 22:31:44
|
|
|
|
dysan
|
oooo BEBIII prekrasn seznamček , pa sploh k je maj, to mi je najlepši mesec..... "upam" da med borke nebom rabila bi pa šla med navijačke ........
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 25.3.2009 7:10:53
|
|
|
|
Rakica_80
|
ali PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.5- BEBIII xx.5- Miklarom xx.5- BarbiG MAJA NAS JE 3, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE S* Nončika Stella Rossa Among_the_clouds Pikica36 Aqua77 Tinncyka Kliki Pikica01 Spps Tiki55 Sonček 85 Larilu Dysan HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................35,71% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?