|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gibi otroka v 31.tednu
18.3.2009 18:32:49   
veseli trebušček
Pozdravljene punce!
Noseča sem 31 teden in do sedaj je moja punčka brcala včasih tako zelo,da me je kar zabolelo,gibi so bili razdeljeni tokom celega dneva,tako,da sem skoz vedela kdaj spi in kdaj je budna. Večinoma je že imela nek ustaljen ritem in je čez dan bolj malo spala,ponoči pa skoraj celo noč. Vsaj na osnovi njenih gibov. Sedaj že drugi dan čez dan občutim,da se giblje intenzivno manj,in kar me preseneča zelo takšni nežni so ti gibi,kot da bi postala "lena". Zanima me ali ste tudi ve imele takšne izkušnje in ali se vam zdi,da bi lahko bilo kaj narobe? Torej gibi so vendar zelo umirjeni....Hvala že v naprej!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 19.3.2009 8:41:20 >

veseli trebušček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GIBI OTROKA V 31 TEDNU
18.3.2009 18:41:47   
Anonimen
Čisto vseenoje kakšniso gibi
Pomembnoje samo to,da otroka čutiš
otorku že postaja pretesno in ne more več tako močno brcat

(odgovor članu veseli trebušček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 18:44:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veseli trebušček

Pozdravljene punce!
Noseča sem 31 teden in do sedaj je moja punčka brcala včasih tako zelo,da me je kar zabolelo,gibi so bili razdeljeni tokom celega dneva,tako,da sem skoz vedela kdaj spi in kdaj je budna. Večinoma je že imela nek ustaljen ritem in je čez dan bolj malo spala,ponoči pa skoraj celo noč. Vsaj na osnovi njenih gibov. Sedaj že drugi dan čez dan občutim,da se giblje intenzivno manj,in kar me preseneča zelo takšni nežni so ti gibi,kot da bi postala "lena". Zanima me ali ste tudi ve imele takšne izkušnje in ali se vam zdi,da bi lahko bilo kaj narobe? Torej gibi so vendar zelo umirjeni....Hvala že v naprej!

nekateri pravijo, da se otrok po 30 t umiri...jaz bom v pet. dopolnila 37 t pa je še vedno otrok zelo živahen...sicer pa je pri meni tudi kak dan, da je otrok bolj len pa se manj intenzivno giblje...ampak vseeno čutim, da se giblje...štej gibe...če čutiš 10 gibov na dan ni panike...če pa misliš, da jih toliko ne čutiš pa se pojdi rajši pokazat gin....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 20:32:54   
Najaa
Če je spremembna gibov zelo velika, pojdi kar do G. Raje enkrat preveč kot enkrat premalo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 20:45:20   
sonček85
moij je tudi bil najprej zelo živahen,potem tak lenuhec ,zdaj pa spet živahen.Pomembno je da čutiš več k 10 gibov na dan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2009 8:59:34   
dreamhorse
Tudi moja je bila že 4 dni skoraj čisto pri miru, pa sem komaj naštela tistih 10 gibov, medtem ko sem prej naštela 10 gibov pri vsakem rukerju njenih premikov. Kot so že rekle punce, se baje po 30 tednu plodek malo umiri, ker nima prostora. Preštej jih 10, to je dovolj.. res pa je, da tudi sedaj dosti spijo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2009 15:59:56   
lepitrebušček
Živjo punce,

tudi jaz imam podoben ali pa celo enak problem kot je napisala "veseli trebušček". Sem namreč v 30-tem tednu nosečnosti in gibe tamaučka komaj da začuim. Pred parimi dnevi, se je še veselo kobacal po celotnem trebuščku. Praktično ves dan je bil aktiven in nikoli me ni skrbelo da je kaj narobe. Potem pa kot bi odrezal: gibe komaj da čutim, trebušček mi ne valovi več, z roko se ga skoraj ne čuti več ven. Gibe sicer zelo na rahlo čutim večkrat na dan (več kot 10 krat sigurno), vendar takšna razlika v gibih praktično čez noč. Kakšno je vaše mnenje? Je katera imela podobno izkušnjo? Imam razlog za obisk zdravnika?

Vsem vse najlepše in lep pozdravček:))

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2009 16:07:12   
Anonimen
kako pa se steje sploh gibe....sem v 23-tem tednu(3jic noseca)
ma ko se mala zbudi, nastejem 10 premikov v 10ih minutah, potem pa par ur ni nic.
zanima me samo ali stejete posamezne brcike, ali obdboja ko brca?

(odgovor članu lepitrebušček)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?