detelja -> RE: GIBI OTROKA V 31 TEDNU (18.3.2009 18:44:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: veseli trebušček Pozdravljene punce! Noseča sem 31 teden in do sedaj je moja punčka brcala včasih tako zelo,da me je kar zabolelo,gibi so bili razdeljeni tokom celega dneva,tako,da sem skoz vedela kdaj spi in kdaj je budna. Večinoma je že imela nek ustaljen ritem in je čez dan bolj malo spala,ponoči pa skoraj celo noč. Vsaj na osnovi njenih gibov. Sedaj že drugi dan čez dan občutim,da se giblje intenzivno manj,in kar me preseneča zelo takšni nežni so ti gibi,kot da bi postala "lena". Zanima me ali ste tudi ve imele takšne izkušnje in ali se vam zdi,da bi lahko bilo kaj narobe? Torej gibi so vendar zelo umirjeni....Hvala že v naprej! nekateri pravijo, da se otrok po 30 t umiri...jaz bom v pet. dopolnila 37 t pa je še vedno otrok zelo živahen...sicer pa je pri meni tudi kak dan, da je otrok bolj len pa se manj intenzivno giblje...ampak vseeno čutim, da se giblje...štej gibe...če čutiš 10 gibov na dan ni panike...če pa misliš, da jih toliko ne čutiš pa se pojdi rajši pokazat gin....
|
|
|
|