Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:06:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos aja Barbaw: veš tist film mi ni ratal, tako da je sosed zrihtal in bo danes na sporedu A je katera že gledala REVNI MILIJONAR? Jaz ga nisem gledala. Še.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:14:09
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:16:53
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj sem šla še gledat višino iz firbca in je na 80 percentilih. Me prav zanima kako velik bo tale moj otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:17:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je spala 2h40min sedaj se pa z Asjo krega Pridna . Nia zdaj spi sicer že uro in pol, ampak je vmes bil alarm, je zgleda grdo sanjala, zdaj pa upam da potegne tja do štirih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:19:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos aja Barbaw: veš tist film mi ni ratal, tako da je sosed zrihtal in bo danes na sporedu A je katera že gledala REVNI MILIJONAR? Ne, po moje mora bit dober, če je toliko oskarjev pokasiral.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:22:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem šla še gledat višino iz firbca in je na 80 percentilih. Me prav zanima kako velik bo tale moj otrok. Bolje da šarmira z višino, kot pa ostane v nižinah kot Tom Cruise
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:24:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima. Na to nimaš vpliva. Moraš pa vedeti, da noga hitreje raste in doseže svojo pravo velikost že nekje pri 13 letih. Mogoče se bo kasneje upočasnila.. Andraž je imel tud kar vekliko, sedaj se mu je pa rast ustavila
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 24.3.2009 15:27:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:26:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem šla še gledat višino iz firbca in je na 80 percentilih. Me prav zanima kako velik bo tale moj otrok. Sem se malo pozanimala glede teh percentil in so zelo na majavih tleh, ker ne veš na kaki populaciji so biole delane. Za slovensko je nimamo tako, da ni prave primerjave. Andraž je bil čez 90 percentilo ko do nekako 2 let, sedaj je pa čisto povprečen, čene celo manjši Ne sekiraj se okoli tega. Puberteta ima končno besedo koliko bo zrastel, do takrat pa pusti se presenetiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:28:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima. Smo kar približno na istem.Nejc ima tam nekje 28-29 odvisno od modela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:30:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika joj me ta moja zaposluje danes mala že aktivna ŠE in ŠE vedno in ja tud že
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:30:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane da je nekaj jedla, pa če glih je iz kozarčka Naši bolj paše kozarček kot doma pripravljeno Ne razumem, pa doma je toliko bolj okusno, samo njej očitno ne ne sekiraj se...pri nas je enako z določeno hrano, pa ji dam pač iz kozarčka....saj zaradi tega ne bo nič manj zdrava Če sem zaradi tega slaba mama...potem pač sem. se strinjam...Naša naravnost obožuje hippovo teletino z rižem in korenčkom...ko jo kdaj jaz...redko sicer pripravim jo je amapak brez takega užitka kot ono...in ji jo vsake tolko kupim in dam. ne vem zakaj bi bla slaba mama. ziher je boljša kakovost kot jo jaz doma spacam...edino solit jo moram malo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:30:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija uf... slabo cvekate zadnje dni. Se vedno ste na 17 delu Šsc...sšc..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:30:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika SS- moja Taja je bla tudi zelooo zgodnja - ob 6 pa 10 ,ampak zdaj sem jo uspela no, malo prej že , spravit nazaj spat, jaz pa kava v miru in RR. pa kaj pri Manc ires nič ne zaleže da bi dlje spala? nop če jo dam kasneje spat je ravno tako zgodaj auf al pa še prej joj, boga. pa uspavat nazaj? se ne da?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:31:29
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, sem šla pogledat zimske čevlje pri 4 letih in so 30. Sedaj pri 6 ima pa 33. Nič alarmantnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:31:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali mi lahko katera pomaga: Rabim kakšen link za izdelavo kakšnih podobnih voščilnic,kjer bi vstavila slikico mojih dveh sončkov,za kaj podobnega,kot je spodaj: http://www.par-paper.com/voscilnice123/ Najlažje bi jih bilo oblikovat v corelu in sprintat. Razen, če imaš kakšen drugačen načrt?! Za take stvari sem jaz še bolj blond. Kaj boš kupila barvni papir ali servietke in malo kombinirala obe tehniki? Jaz imam ful idej, samo ni vse tako lahko. Bo treba malo truda vložit. A imaš printer doma? sedaj sem se spravila nekaj risat,pa bi rada še slikce dala zraven. printer imam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:40:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella kako je Alja?? Je že manj prehlajena? Ne vem, ker še spi. Včeraj je bila bolje, sicer smo še lavfali babyvac, a je bila tudi bolje razpoložena, jedla je celo 2 obroka GH, umetne!!!!Upam, da se zrihta. Poročaj kako je z Vidom ko vstane da je nekaj jedla, pa če glih je iz kozarčka Naši bolj paše kozarček kot doma pripravljeno Ne razumem, pa doma je toliko bolj okusno, samo njej očitno ne Nejc je isti kar se sadja tiče, frutek ja, doma spasirano sadje ne. Sadje in sadje z jogurtom, zelenjavnih kaš ji itak nisem nikoli dajala. Upam,da ji kmalu zrastejo zobi, da bo jedla sadje v kosu jst tud ne, ker so bljak.. nejc banano,slive,jabolko naribano,pomranče, mnadarine je, ostalo je še pretrdo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:40:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jana -kaj pa tvoj s policijo rihta.? nič . šel je prijavit, ker je izgubil denarnico z vsemi dokumenti, al pa će bi mogoče kak poštenjak prinesu nazaj, kar seveda ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:40:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima. sej se bo ustavilo..jst sem danes Nejcu kupila nove copatke, ima eno številko že večje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:41:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima. Na to nimaš vpliva. Moraš pa vedeti, da noga hitreje raste in doseže svojo pravo velikost že nekje pri 13 letih. Mogoče se bo kasneje upočasnila.. Andraž je imel tud kar vekliko, sedaj se mu je pa rast ustavila Nečaku se pri 15 še ni ustavila in je že na 44.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:41:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj sem šla še gledat višino iz firbca in je na 80 percentilih. Me prav zanima kako velik bo tale moj otrok. Sem se malo pozanimala glede teh percentil in so zelo na majavih tleh, ker ne veš na kaki populaciji so biole delane. Za slovensko je nimamo tako, da ni prave primerjave. Andraž je bil čez 90 percentilo ko do nekako 2 let, sedaj je pa čisto povprečen, čene celo manjši Ne sekiraj se okoli tega. Puberteta ima končno besedo koliko bo zrastel, do takrat pa pusti se presenetiti Sekiram se ne, ker je normalno razvit in mu nič ne manjka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:41:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali mi lahko katera pomaga: Rabim kakšen link za izdelavo kakšnih podobnih voščilnic,kjer bi vstavila slikico mojih dveh sončkov,za kaj podobnega,kot je spodaj: http://www.par-paper.com/voscilnice123/ Najlažje bi jih bilo oblikovat v corelu in sprintat. Razen, če imaš kakšen drugačen načrt?! Za take stvari sem jaz še bolj blond. Kaj boš kupila barvni papir ali servietke in malo kombinirala obe tehniki? Jaz imam ful idej, samo ni vse tako lahko. Bo treba malo truda vložit. A imaš printer doma? sedaj sem se spravila nekaj risat,pa bi rada še slikce dala zraven. printer imam Aja risala boš. Jaz sem razmišljala čisto v drugi smeri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:41:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sem šla pogledat zimske čevlje pri 4 letih in so 30. Sedaj pri 6 ima pa 33. Nič alarmantnega Potem pa ni neke bistvene razlike. Me bo pa pobralo, ko bom mogla obema kupovat čevlje. vsake nekaj mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:43:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sem šla pogledat zimske čevlje pri 4 letih in so 30. Sedaj pri 6 ima pa 33. Nič alarmantnega Potem pa ni neke bistvene razlike. Me bo pa pobralo, ko bom mogla obema kupovat čevlje. vsake nekaj mesecev joj nas to še vse čaka, če bomo imele še enega
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:49:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz moram mojemu škratu kupit nove čevlje. Meni se ne zdi normalno, da ima pri skoraj 4-ih 29 št. Kako bo šele imel. Njegov ati nima velike noge in tudi nihče po moji strani je nima. sej se bo ustavilo..jst sem danes Nejcu kupila nove copatke, ima eno številko že večje. Kar navadi se. Špelin@ se mi smili, ker je tole kupovanje čevljev zame čisti bankrot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 24.3.2009 15:50:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, sem šla pogledat zimske čevlje pri 4 letih in so 30. Sedaj pri 6 ima pa 33. Nič alarmantnega Potem pa ni neke bistvene razlike. Me bo pa pobralo, ko bom mogla obema kupovat čevlje. vsake nekaj mesecev joj nas to še vse čaka, če bomo imele še enega Lahko ti povem, da sem dala decembra za Jakove čevlje 50 eur za 2 para in mu je zdaj oboje premajhno. Bom mu mogla nove kupit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?