Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:37:58
|
|
|
|
Anitka
|
Nina7 kdaj boš v Moravskih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:38:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:39:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer Jaz tudi upam, da gre le za obdobje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:40:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla tud na telovadbi - body pump, ma kaj ko sem čez dan jedla ....ah, nebi o tem estrella, jaz tvojih cm tud ne zastopim. dej ti raje povej koliko si zgubila v pasu cm, za - kg pa svaka čast To je seštevek minus obsega rok, pasu, bokov, stegenj in meč. Obseg pasu je manjši za 10cm Sedaj se počasi začne kazat, da imam pas in boke Zdaj pa verjetno tudi sama vidiš napredek. Se vidi napredek, ampak jaz bolj gledem tiste obloge špeha in se sprašujem kdaj bodo odfrčale Šele sedaj vidim koliko debela sem bila, ker sem še sedaj grozna, kljub 11kg manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:45:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Njecu in Nii VSE NAJ NAJ ZA MINI RD!!!!! Tudi midva z Vidkom se pridružujema čestitki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:46:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla tud na telovadbi - body pump, ma kaj ko sem čez dan jedla ....ah, nebi o tem estrella, jaz tvojih cm tud ne zastopim. dej ti raje povej koliko si zgubila v pasu cm, za - kg pa svaka čast To je seštevek minus obsega rok, pasu, bokov, stegenj in meč. Obseg pasu je manjši za 10cm Sedaj se počasi začne kazat, da imam pas in boke Zdaj pa verjetno tudi sama vidiš napredek. Se vidi napredek, ampak jaz bolj gledem tiste obloge špeha in se sprašujem kdaj bodo odfrčale Šele sedaj vidim koliko debela sem bila, ker sem še sedaj grozna, kljub 11kg manj Daj, daj. Ti sploh nisi grozna. Samozavest te daje, pa nič drugega. Ti si tako luštna in pozitivna oseba, pa ful žariš dobro energijo. Če si slekla teh 11kg, boš tudi ostale, ki si jih želiš. Upam samo, da boš potem zadovoljna sama s seboj. Ženske ponavadi nimamo meje. Vsaj jaz je nimam. Jaz sem bila že na meji anoreksične suhosti pa si še vedno nisem bila všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:46:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer Komaj sem se "rešila" enega gnjavatorja, ki se sploh ni znal igrat do 3. leta in še malo, zdaj pa spet. Edino kar pomaga je, da jo držim za roke, da lahko hodi. Kaj pa moj križ? Stoji pa že sama brez opore, naredi nekaj korakov, več pa še ne upa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:47:08
|
|
|
|
barbaw
|
A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:52:26
|
|
|
|
Skye
|
Dobro jutro Na hitro nekaj za slajši dan:)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:52:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem bla tud na telovadbi - body pump, ma kaj ko sem čez dan jedla ....ah, nebi o tem estrella, jaz tvojih cm tud ne zastopim. dej ti raje povej koliko si zgubila v pasu cm, za - kg pa svaka čast To je seštevek minus obsega rok, pasu, bokov, stegenj in meč. Obseg pasu je manjši za 10cm Sedaj se počasi začne kazat, da imam pas in boke Zdaj pa verjetno tudi sama vidiš napredek. Se vidi napredek, ampak jaz bolj gledem tiste obloge špeha in se sprašujem kdaj bodo odfrčale Šele sedaj vidim koliko debela sem bila, ker sem še sedaj grozna, kljub 11kg manj Daj, daj. Ti sploh nisi grozna. Samozavest te daje, pa nič drugega. Ti si tako luštna in pozitivna oseba, pa ful žariš dobro energijo. Če si slekla teh 11kg, boš tudi ostale, ki si jih želiš. Upam samo, da boš potem zadovoljna sama s seboj. Ženske ponavadi nimamo meje. Vsaj jaz je nimam. Jaz sem bila že na meji anoreksične suhosti pa si še vedno nisem bila všeč. Se podpišem pod te besede in upam, da te spoznam nekoč tudi v živo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:53:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Dobro jutro Na hitro nekaj za slajši dan:) Mmmmmmmmmmmmmmm kava
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:53:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? Probaj ji sedaj kapnit kako kapljico ali dve, pa mogoče zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:55:07
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Javljam se vam iz mini počitnic pri tašči. Vzeli smo kar vikend paket all inclusive, je najbolj ugodno Spanje: fenomenalno, brez zbujanja!!!!!!!!! Spala je od 21ih do 5.30!!!!!!!!!!! Počutje: lohka bi blo bolje, ampak je kar vredu, glede na to, da smo spali brez zbujanja. Sam ati in mami sta šla včer večer mal ven in sta posledično mal naspana Zajtrk: ga lubi že kuha, gres Kafe: ga bo pa tašča al pa tast skuhov Vreme; sonček se kaže, yeeeeeee Manca , le tako naprej!!!!! za Manco.....mami in ati pa bosta tudi nadoknadila spanec...enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:56:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se podpišem pod te besede in upam, da te spoznam nekoč tudi v živo. Upam, da jo boš srečala kdaj v živo, ker res sije tako energijo, da ti je kar toplo. Je ena izjemna oseba. Jaz je sicer ne poznam tako dobro kot katera druga, ampak je res ena pozitivka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:56:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? Probaj ji sedaj kapnit kako kapljico ali dve, pa mogoče zvečer. Bom ji probala. Pa upam, da bo ok. Ne bi rada, da se ji poslabša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:56:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer Komaj sem se "rešila" enega gnjavatorja, ki se sploh ni znal igrat do 3. leta in še malo, zdaj pa spet. Edino kar pomaga je, da jo držim za roke, da lahko hodi. Kaj pa moj križ? Stoji pa že sama brez opore, naredi nekaj korakov, več pa še ne upa. mene rešuje to, da nisem tak visoka, in ga kamot sržim za rokice in hodiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:57:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? baje pomaga tud samo od enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 8:59:04
|
|
|
|
jana81
|
NIA TUDI TEBI VSE NAJBOLJŠE ZA 10-KO
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:01:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se podpišem pod te besede in upam, da te spoznam nekoč tudi v živo. Upam, da jo boš srečala kdaj v živo, ker res sije tako energijo, da ti je kar toplo. Je ena izjemna oseba. Jaz je sicer ne poznam tako dobro kot katera druga, ampak je res ena pozitivka. Saj glih zato bi jo rada spoznala, ker se ta energija čuti že tule na RR-ji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:02:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer Komaj sem se "rešila" enega gnjavatorja, ki se sploh ni znal igrat do 3. leta in še malo, zdaj pa spet. Edino kar pomaga je, da jo držim za roke, da lahko hodi. Kaj pa moj križ? Stoji pa že sama brez opore, naredi nekaj korakov, več pa še ne upa. mene rešuje to, da nisem tak visoka, in ga kamot sržim za rokice in hodiva. Pa Nejc je še večji od moje. Saj nekaj časa mi ni problem, samo cel dan pa ni lahko. HB tudi hodi, če jo samo za eno rokico držim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:04:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? Probaj ji sedaj kapnit kako kapljico ali dve, pa mogoče zvečer. Bom ji probala. Pa upam, da bo ok. Ne bi rada, da se ji poslabša. Poslabšalo se ne bo. Potem pa probaj samo enkrat, pa boš vidla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:07:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? Probaj ji sedaj kapnit kako kapljico ali dve, pa mogoče zvečer. Bom ji probala. Pa upam, da bo ok. Ne bi rada, da se ji poslabša. Poslabšalo se ne bo. Potem pa probaj samo enkrat, pa boš vidla. Ni me strah, da bi se zaradi tega poslabšalo, ampak na splošno, ker je tale AB itak en drek od AB in ne vem kako je to, če se ušesa ne pozdravijo do konca. Še nismo imeli tega problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:10:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A mislite, da bi zdaj netresk-uhljek pomagal, ko ima Maja samo nadražena ušesa? Kolikokrat pa je treba tole dat? Probaj ji sedaj kapnit kako kapljico ali dve, pa mogoče zvečer. Bom ji probala. Pa upam, da bo ok. Ne bi rada, da se ji poslabša. Poslabšalo se ne bo. Potem pa probaj samo enkrat, pa boš vidla. Ni me strah, da bi se zaradi tega poslabšalo, ampak na splošno, ker je tale AB itak en drek od AB in ne vem kako je to, če se ušesa ne pozdravijo do konca. Še nismo imeli tega problema. Upam, da boste kmalu odpravili težavo z ušeski .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 21.3.2009 9:27:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz več ne vem kaj naj dam Maji za igrat. Nič več ji ni zanimivo. Pa se ne igra vedno z istimi stvarmi. Naenkrat se noče več igrat sama. barbaw, to je samo obdobje. Naša je večino dneva taka, da mi non stop teži in se noče igrat z ničemer Komaj sem se "rešila" enega gnjavatorja, ki se sploh ni znal igrat do 3. leta in še malo, zdaj pa spet. Edino kar pomaga je, da jo držim za roke, da lahko hodi. Kaj pa moj križ? Stoji pa že sama brez opore, naredi nekaj korakov, več pa še ne upa. mene rešuje to, da nisem tak visoka, in ga kamot sržim za rokice in hodiva. Pa Nejc je še večji od moje. Saj nekaj časa mi ni problem, samo cel dan pa ni lahko. HB tudi hodi, če jo samo za eno rokico držim. JA PRI NAS TUD...KO SE MI NE DA VEČ ZRAVEN HODIT..ups.. pol ga dam na tabure in z njim hodi, ga potiska naprej..zdej se kr spušča in pride k meni, mal ga še matra ampak gre.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?