Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:18:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Aja, sm pozabla povedat. Dns sm dala Vidka spet mal na kahlico in je mu uspelo narest prvi mini kakec v kahlico Vid!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:19:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan mi smo prvič prespali celo noč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! večer sicer ni bil obetaven, ma ko je zaspala malo pred deseto, je blo samo 1x popravljanje dudke in potem gasa do 6.30 Aneja pa nekam sumljivo pridna ratuje mogoče ji je pa mamica zagrozila, da ne bo bratca al pa sestrice dobila, če ne bo pridna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:19:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil za materinski dan se mi je pa posvetilo, ko sem dobila bone od dm po pošti. lepo praznujte materinski dan enako še dobro, da je bil poštar danes zgodnji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:19:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ha,sedaj pa dela spet.Sva bila s Siolovcem 15 minut na telefonu,da sva rešila zadevo.Pa še slika na tv mi je ves čas zmrzovala.Sedaj je rešeno za rešeno zadevo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:19:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da vam povem še malo nadaljevanja moje zgodbe: ravnokar so me klicali s policije, da danes ta tip ni dosegljiv in bodo šele jutri po 16h z njim lahko opravili razgovor. Tako da naj računam, da bo zapisnik šele potem popoln in bom torej kasneje dobila njegove podatke za urejanje zadev na zavarovalnici. Zdaj pa samo upajmo, da tip ne bo izvedel mojih dveh prič in komu kaj grozil! Jaz nobeni od prič nisem povedala, kdo je druga, ker moram iti na zihr! Policisti pa tudi garantirajo, da imeni in izjavi prič ostajata v njihovi tajnosti. joj Špelin@ ti pa res nimaš sreče s tem modelom upam, da res ne bo izvedel imen prič in kaj grozil, ker tole bi blo pa res že mal preveč. ampak glede na to kaj si je do sedaj že vse dovolil, sploh ne bi bila presenečena, če bi še kaj takega naredil Raje ti ne povem, kaj vse sem včeraj od določenih ljudi o njemu še izvedela... Sick, sick, sick!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:20:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan mi smo prvič prespali celo noč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! večer sicer ni bil obetaven, ma ko je zaspala malo pred deseto, je blo samo 1x popravljanje dudke in potem gasa do 6.30 Aneja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:20:52
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:21:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da vam povem še malo nadaljevanja moje zgodbe: ravnokar so me klicali s policije, da danes ta tip ni dosegljiv in bodo šele jutri po 16h z njim lahko opravili razgovor. Tako da naj računam, da bo zapisnik šele potem popoln in bom torej kasneje dobila njegove podatke za urejanje zadev na zavarovalnici. Zdaj pa samo upajmo, da tip ne bo izvedel mojih dveh prič in komu kaj grozil! Jaz nobeni od prič nisem povedala, kdo je druga, ker moram iti na zihr! Policisti pa tudi garantirajo, da imeni in izjavi prič ostajata v njihovi tajnosti. joj Špelin@ ti pa res nimaš sreče s tem modelom upam, da res ne bo izvedel imen prič in kaj grozil, ker tole bi blo pa res že mal preveč. ampak glede na to kaj si je do sedaj že vse dovolil, sploh ne bi bila presenečena, če bi še kaj takega naredil Raje ti ne povem, kaj vse sem včeraj od določenih ljudi o njemu še izvedela... Sick, sick, sick!!! eni ljudje so pa res bolani ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:21:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo ja naša je jedla sladko zelje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:22:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, kako kaj? Spanje , spet je nekaj jamrala ponoči, zakaj Vreme je super, sma bile že eno rundo zunaj na sončeku, zdaj pa počasi spet spat. Grem malo prečekirat, če ste kaj pametnega napisale sonček??? pri nas ne duha ne sluha o njem sami temni oblaki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:22:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bom pop.iz.dlaaaaaaaaa. Nečak mali je spet tu in mi živce trenira, kljub temu da Nia spi. To je za znoret, samo nagaja in me zanalašč provocira, čeprav ga poskušam ignorirat, a kaj ko meče sveče okrog.... . Pa je to prav tvoj nečak (sin tvoje sestre oz. brata) ali od ? Od mojega brata sin. Pa glih prej smo bili na tleh in si je mali nekaj štoral po copatih, Nia pa valda k njemu, pa po njem in jo je cel čas odrival, jaz mislim da je ne mara, ne vem pa zakaj. Meni je to ful čudno, ne glede na njegova leta, ker ljubusumen nima bit za kaj, saj se igram z obema . Namesto da bi jo lubčkal, jo ima tako grdo, če pa mu rečem da naj ji da lubčka ali pa ona njemu, pa pravi da ne bo ker se slini (kar se ne), žalostno res Potem pa bratu lepo povej, da mali pač ne more priti k tebi, kadar Nia spi, ker se ne zna obnašat, ne uboga in jo zbuja. Ni treba biti tako direktna, kot sem jaz to napisala, ampak razčistiti boš nekako morala. In nikakor ne toleriraj njegove grobosti do male, povej to bratu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:22:28
|
|
|
|
nia5
|
Pa glihkar je zakričal in se Nia vstraši, potem mu moja mama reče naj neha on pa še bolj, zdaj pa se trese in joče od strahain se ne more pomirit, TO NI NORMALNO!!!! Prokleti otrok nesramen
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:23:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo Ja, dušeno zelje. Vse ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:23:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo Videk je jedel tinstano zelje. Mi rečemo sladko zelje, pa ga ima rad. Je pa tudi probal sveže zeljo, kot solato s krompirčkom. Kislega zelja pa mu ne dajem, ker ga preveč žene, že ko je probal samo omakico od sarme, je cel dan kakal, pa ritka je bila rdeča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:23:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da vam povem še malo nadaljevanja moje zgodbe: ravnokar so me klicali s policije, da danes ta tip ni dosegljiv in bodo šele jutri po 16h z njim lahko opravili razgovor. Tako da naj računam, da bo zapisnik šele potem popoln in bom torej kasneje dobila njegove podatke za urejanje zadev na zavarovalnici. Zdaj pa samo upajmo, da tip ne bo izvedel mojih dveh prič in komu kaj grozil! Jaz nobeni od prič nisem povedala, kdo je druga, ker moram iti na zihr! Policisti pa tudi garantirajo, da imeni in izjavi prič ostajata v njihovi tajnosti. joj Špelin@ ti pa res nimaš sreče s tem modelom upam, da res ne bo izvedel imen prič in kaj grozil, ker tole bi blo pa res že mal preveč. ampak glede na to kaj si je do sedaj že vse dovolil, sploh ne bi bila presenečena, če bi še kaj takega naredil se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:24:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že dale svojim sončkom zelje? Predvsem mislim iz zeljnate glave ne kislo jaz sem ji dala sladko dušeno zelje z pirejom in je bilo OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:25:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, da vam povem še malo nadaljevanja moje zgodbe: ravnokar so me klicali s policije, da danes ta tip ni dosegljiv in bodo šele jutri po 16h z njim lahko opravili razgovor. Tako da naj računam, da bo zapisnik šele potem popoln in bom torej kasneje dobila njegove podatke za urejanje zadev na zavarovalnici. Zdaj pa samo upajmo, da tip ne bo izvedel mojih dveh prič in komu kaj grozil! Jaz nobeni od prič nisem povedala, kdo je druga, ker moram iti na zihr! Policisti pa tudi garantirajo, da imeni in izjavi prič ostajata v njihovi tajnosti. joj Špelin@ ti pa res nimaš sreče s tem modelom upam, da res ne bo izvedel imen prič in kaj grozil, ker tole bi blo pa res že mal preveč. ampak glede na to kaj si je do sedaj že vse dovolil, sploh ne bi bila presenečena, če bi še kaj takega naredil Budalo jedna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:25:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa glihkar je zakričal in se Nia vstraši, potem mu moja mama reče naj neha on pa še bolj, zdaj pa se trese in joče od strahain se ne more pomirit, TO NI NORMALNO!!!! Prokleti otrok nesramen kolk je pa star ta mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:26:54
|
|
|
|
barbaw
|
Madona ste napisale. V 2,5 h ste napisale 5 strani. Zdaj pa naj grem brat? Sem pa vse opravila kar je bilo potrebno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:27:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Madona ste napisale. V 2,5 h ste napisale 5 strani. Zdaj pa naj grem brat? Sem pa vse opravila kar je bilo potrebno. pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:27:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, kako kaj? Spanje , spet je nekaj jamrala ponoči, zakaj Vreme je super, sma bile že eno rundo zunaj na sončeku, zdaj pa počasi spet spat. Grem malo prečekirat, če ste kaj pametnega napisale sonček??? pri nas ne duha ne sluha o njem sami temni oblaki Uh pri nas pa je fantastično, zdaj se najema in grema spet ven živce pomirit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:29:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jaz bom pop.iz.dlaaaaaaaaa. Nečak mali je spet tu in mi živce trenira, kljub temu da Nia spi. To je za znoret, samo nagaja in me zanalašč provocira, čeprav ga poskušam ignorirat, a kaj ko meče sveče okrog.... . Pa je to prav tvoj nečak (sin tvoje sestre oz. brata) ali od ? Od mojega brata sin. Pa glih prej smo bili na tleh in si je mali nekaj štoral po copatih, Nia pa valda k njemu, pa po njem in jo je cel čas odrival, jaz mislim da je ne mara, ne vem pa zakaj. Meni je to ful čudno, ne glede na njegova leta, ker ljubusumen nima bit za kaj, saj se igram z obema . Namesto da bi jo lubčkal, jo ima tako grdo, če pa mu rečem da naj ji da lubčka ali pa ona njemu, pa pravi da ne bo ker se slini (kar se ne), žalostno res Potem pa bratu lepo povej, da mali pač ne more priti k tebi, kadar Nia spi, ker se ne zna obnašat, ne uboga in jo zbuja. Ni treba biti tako direktna, kot sem jaz to napisala, ampak razčistiti boš nekako morala. In nikakor ne toleriraj njegove grobosti do male, povej to bratu. Saj mu bom, še enkrat, pa ni je zbudil, ker spi en štuk više, igrali smo se in je to naredo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:30:49
|
|
|
|
tilči
|
Hvala vsem za informacijo .Jutri bom naredila sladko zelje,pa da vidimo,kaj bo.ker če se le da,kuham za vse isto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:31:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa glihkar je zakričal in se Nia vstraši, potem mu moja mama reče naj neha on pa še bolj, zdaj pa se trese in joče od strahain se ne more pomirit, TO NI NORMALNO!!!! Prokleti otrok nesramen kolk je pa star ta mali 3 leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 11:35:04
|
|
|
|
Anitka
|
Dober dan, če je leahko dober Naša noč Gal ima še vedno vročino, teče mu iz nosa, iz oči, kašlja, da je groza, hrope... Skratka še vedno je bogi revček. Greva popoldne na kontrolo in verjetno po nova zdravila. Sicer pa dragi moj srček vse najboljše za 10 mesecev. Z atijem te imava rada in ti želiva veeeeeeliko zdravja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?