Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:27:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Hvala vsem za čestitke. Tako dvojka je šla, trojka je prišla, sedaj se pa življenje začenja. Me je moj že zjutraj poklical in mi zapel vse najboljše, Videk pa mi je dal lupčka, ne ve zakaj, ampak dal je. Spali smo vredu, jaz sem namreč od4h do 5h gledala TV, ker nisem mogla spat, drugače pa sem mogla vstat ob 7.15, je bil alarm. Ko sem zjutraj žaluzije potegnila gor, me je skoraj kap, ker je zunaj sneg, ga je že kar vzelo, na avtu pa še je. Zdaj pa grem kavico spit. to sta bile pa lepe čestitke! sneg ste imeli? pri nas zdle mal naletava, sam se ni bat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:29:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Hvala vsem za čestitke. Tako dvojka je šla, trojka je prišla, sedaj se pa življenje začenja. Me je moj že zjutraj poklical in mi zapel vse najboljše, Videk pa mi je dal lupčka, ne ve zakaj, ampak dal je. Spali smo vredu, jaz sem namreč od4h do 5h gledala TV, ker nisem mogla spat, drugače pa sem mogla vstat ob 7.15, je bil alarm. Ko sem zjutraj žaluzije potegnila gor, me je skoraj kap, ker je zunaj sneg, ga je že kar vzelo, na avtu pa še je. Zdaj pa grem kavico spit. to sta bile pa lepe čestitke! sneg ste imeli? pri nas zdle mal naletava, sam se ni bat! Tukaj je trenutno "pretoplo" za sneg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:29:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Mi imamo pa lep sonček za spremembo Alja bo šla spat čez kako urco, sedaj greva pa mal sortirat cunje, ki sem jih včeraj privlekla od kolegice. Celo 120l vrečo . Teh cot imam pa res že tooo much, ne vem kaj naj jih dam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:32:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo pa lep sonček za spremembo Alja bo šla spat čez kako urco, sedaj greva pa mal sortirat cunje, ki sem jih včeraj privlekla od kolegice. Celo 120l vrečo . Teh cot imam pa res že tooo much, ne vem kaj naj jih dam. Podariš ali prodaš. Jaz ta lepe prodam, ker si ne morem privoščit, da bi jih kar podarila, ostalo pa podarim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:33:29
|
|
|
|
barbaw
|
Sončka pa imamo mi tudi. Sem se odločila, da grem vseeno v mesto, ker je Maja tttteeeeeččččččnnnnnnaaaaaa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:36:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Hvala vsem za čestitke. Tako dvojka je šla, trojka je prišla, sedaj se pa življenje začenja. Me je moj že zjutraj poklical in mi zapel vse najboljše, Videk pa mi je dal lupčka, ne ve zakaj, ampak dal je. Spali smo vredu, jaz sem namreč od4h do 5h gledala TV, ker nisem mogla spat, drugače pa sem mogla vstat ob 7.15, je bil alarm. Ko sem zjutraj žaluzije potegnila gor, me je skoraj kap, ker je zunaj sneg, ga je že kar vzelo, na avtu pa še je. Zdaj pa grem kavico spit. to sta bile pa lepe čestitke! sneg ste imeli? pri nas zdle mal naletava, sam se ni bat! Tukaj je trenutno "pretoplo" za sneg. Pri nas sta 2 stopinji, ampak lep sonček sije. Je pa uššššššš. Boma šla malo kasneje ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:41:46
|
|
|
|
hijenca
|
napaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:43:24
|
|
|
|
hijenca
|
Evo ga, a ni lep.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:55:17
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 HIJENCA Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje, vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje! Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita, naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita! hijenca, iz srca vse najboljše in da bi se ti uresničile vse želje!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 8:57:01
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem tehtala Aljo in je zgubila pol kilograma Zgleda, da hujša z mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:01:07
|
|
|
|
Skye
|
Mi nekako ne znese vsega prebrat...frači sta aktivni 100 na uro Bom pozneje nadoknadila Imam pa eno veselo novičko...naša Lia se je danes prvič postavila na nogice v posteljici...no na prstke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:04:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mi nekako ne znese vsega prebrat...frači sta aktivni 100 na uro Bom pozneje nadoknadila Imam pa eno veselo novičko...naša Lia se je danes prvič postavila na nogice v posteljici...no na prstke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:07:48
|
|
|
|
tilči
|
Ali še kateri dela internet s polžjo hitrostjo,ampak res polžjo?Še malo pa bom na siol zatežila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:10:14
|
|
|
|
Skye
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:11:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro Jaz sem totalno nenaspanaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!Okoli pol dveh je Andraž pribremzal in se je končalo moje spanje. Potem sta psa nekaj tulila, za nameček se je pa še Alja zbudila ob 6.20h Jajo meni danes. naj ti nekdo mal skoči na pomoč, če je mogoče, da si malo odpočiješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:21:15
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca, za tvoj rojstni dan ti želim res vse najboljše, naj ti bodo zvezde naklonjene, velik objem zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:24:45
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Naše spanje je še vedno po starem, sem se odločila, da (razen v trenutkih krize) ne bom več opisovala, kako ne spimo Raje bom kaj konkretnejšega napisala takrat, ko bomo končno prespali 4 ure v kosu! Grem si zdaj nalit kavo in pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:25:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutro! Se samo na hitro javim....... Naša Manca se je spet zbudila pred 4 uro zjutraj, potem sem jo do pol 5 še nekako uspela držat v postelji, potem pa konec , tako da sva pokonci že od 5 ure zjutraj oziroma še mal prej Vmes je šla tudi glih mal spat, ampk ni blo neke sile Nč, grem zdej ji štimat za jest, če bo kej hotla spravit v želodec, čeprav dvomim.... Sumim, da so spet zobki na pohodu, ker se takoooooooooooooooooooo pokakala, da se zna samo takrat, ko začne kakšen zob raszi, tako da če je to to, bomo imeli spet kake 14 dni do 3 tedne pestro Bom pol probala kej prebrat če mi bo uspelo.......
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:32:30
|
|
|
|
špelin@
|
za nenaspane. Vidim, da je tokrat tudi Estrella* med nami... Kako pa kaj naši bolančki? ****, super, da si se javila tally, uspešno in hitro preselitev vam želim tilči, glede dvojnega zavarovanja fajn preverite stvari, da se vam ne bi zgodilo to, kar se je mojim staršem: izplačilo sta lahko dobila samo iz 1 zavarovanja!!! Čeprav sta plačevala 2! Govorim za primer Zavarovalnice Triglav. Ju agent ni opozoril, ker se mu je šlo samo za biznis, potem sta se pa po glavi tolkla in hitro ukinila drugo zavarovanje. IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Evo, danes jaz in še katera kot sem že povedala , praznujemo prvič. Vsem vam iz srca želim še enkrat čim lepši materinski dan. Uživajte s svojimi sončki! čmrlika enako! sem včeraj dobla čestitko od eve - so jo naredili v varstvu. sam je bla že z lepilnim trakom polepljena, ker jo je eva že mal pojedla. je bla baje lačna! Jooooooooj, kako zelo, zelo lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Mi nekako ne znese vsega prebrat...frači sta aktivni 100 na uro Bom pozneje nadoknadila Imam pa eno veselo novičko...naša Lia se je danes prvič postavila na nogice v posteljici...no na prstke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:33:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro! Se samo na hitro javim....... Naša Manca se je spet zbudila pred 4 uro zjutraj, potem sem jo do pol 5 še nekako uspela držat v postelji, potem pa konec , tako da sva pokonci že od 5 ure zjutraj oziroma še mal prej Vmes je šla tudi glih mal spat, ampk ni blo neke sile
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 25.3.2009 9:33:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zdaj ko sem malo bolj šlank nimam več zadržkov Kaj šele bo????? Potem pa v nabavo takih kopalk kot jih imata Anitka in Jana in sliko gor nalimat. glih zdele se bom zjokala ,ker jih še vedno nisem dobila, na koncu bojo pa poslali dopis :razprodano Pa nemogoče, da bi bile take kopalke razprodane - dvomim, da bi si toliko Slovenk upalo nositi tak model Saj nismo nacija samih vitkih, utrjenih telesc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?