Jutrček (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Jutrček (5.5.2005 9:36:09)

Torta!!!!!!!!!!!!! Zelo dobro zgleda, Ema!!! :bravo:

Jaz pa jem jagode!!! Ful so dobre - posladek po malici!!

mujcek -> Jutrček (5.5.2005 10:11:41)

pozdravljene po dolgem času!

Berem, da ste spet pri sladkih stvareh :)-

Veste, ne vem ali sem se poslabšala ali kaj, ampak enostavno vas več ne utegnem brat. Preberem tu in tam kakšno temo, ostalo pa me prehitite.

Sicer pa se pripravljam na zagovor dipl. naloge in že skupaj spravljam za piknik, da malo proslavim, če bo seveda uspelo :)

Udb -> Jutrček (5.5.2005 10:13:55)

MUJCEK, KDAJ PA MAŠ ZAGOVOR?? Bomo držale pesti!!!! :miska:

Kako počutje? :duda::duda: ?

mujcek -> Jutrček (5.5.2005 10:21:41)

Zagovor je v pon. opoldne; vsaka :miska: bo prav prišla :)-

Počutje pa tako, sedaj sem se malo rešila prehlada; ob večerih majhna slabost (komaj opazna), utrujenost je prisotna ob slabem vremenu, v glavnem ne morem se pritoževat :)

Drugače pa se novica o :duda::duda: širi s svetlobno hitrostjo, kar ne morem verjet do koga vse je že prišla, pa še sploh nisva tega razglašala, razen domačim in eni prijateljici; ampak kaj ko se ljudje tako hitro zagovorijo :)
Saj me to ne moti, da bo le vse v redu z :duda::duda:.

Kako pa kaj ti Udb, vidim da ti sladko paše; kaj pa kg se že kaj nabirajo? Pa trebušček je že kaj opazen?

biba77 -> Jutrček (5.5.2005 10:24:49)

Mujcek, drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za cimuspesnejso predstavitev in zagovor diplome in se enkrat toliko :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za cimmanj slabosti!

mujcek -> Jutrček (5.5.2005 10:27:09)

O najlepše hvala Astra, pri tolikih :miska: pa zagovor res mora uspeti in slabosti dokončno izginiti :)-

Kako pa kaj ti napreduješ, a se je M uredila?

Udb -> Jutrček (5.5.2005 10:27:58)

:)- mujcek, drži se!!! :miska:

Ja, take novice hitro potujejo!! Zame so tudi vsi že kar vedeli!! :)-

Jaz sem fajn! Sladko mi paše, ampak začuda manj kot pred nosečnostjo. Kg = +1. Buši si pa poglej v mojem albumu - je že kar srčkan!! ;)

biba77 -> Jutrček (5.5.2005 10:28:41)

Nap, spet smo na Klomifenu...
Bo ze. Zdaj sem ravno v pridni :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: fazi. :ups::ups:
Hitim za vami, sreckami. :)

Udb -> Jutrček (5.5.2005 10:31:05)

Astra, brez skrbi, nas boš že ujela!

biba77 -> Jutrček (5.5.2005 10:32:04)

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: hitim... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: hitim... :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

mujcek -> Jutrček (5.5.2005 10:35:51)

Ah Astra malo dednosti in klomifen pa sta dve :duda::duda: na en mah

Te že pričakujemo oz. Bibo :)

mujcek -> Jutrček (5.5.2005 10:40:09)

Udb sem pogledala slikice; malo je pa že buši pokukal; pa vidim da si prava suhica :)

Pa mucke so tudi lepe; veš tudi jaz imam malo mačko, je sosedova imela pri nas mlade in ko sem videla malo kepico sem jo morala obdržati; pa saj vem da mačka in :nosecka: ne gre skupaj ampak ko je pa tako sladka :)

Udb -> Jutrček (5.5.2005 10:49:14)

Ja mujce, suhica :)-:)-:)-:)- To mi ni pa še noben rekel!!! ;) NIKOL!! ;)

Mucke so pa moja ljubezen!! Jih ne bi dala stran!! :nosecka: in :muca: gresta skupi, samo na higieno moraš paziti. Pa saj jih ne ližem!! ;) Pa njihov WC zdaj moj dragi puca. Saj drugače so zunaj, samo zdaj ko imam porodnišnico doma, so pa notri! Zdaj imam še ene mlade mucike - je še Megi rodila - to je ta, ki jo imam za slikico pri imenu. Bom dala še te slikice gor! Al so taki srčki!!!!!!!!!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]