|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abdominalna dekompresija
16.3.2009 10:43:07   
PapuaNG
Eni pravijo, da je fino, če greš, drugi, da ni razlike...pa saj je vseeno-škodi ne, če pa kaj koristi, pa toliko bolje. Iščem in iščem informacije na netu,pa nikakor ne najdem-na katero številko sploh pokličeš za naročilo in ali jo izvajajo tudi v popoldanskih urah? Sama namreč še delam in dopoldanski termini odpadejo. In koliko časa prej se je potrebno naročiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abdominalna dekompresija
16.3.2009 12:11:28   
TomTaylor
Ojej...jz sem čist iz vesolja padla...sploh nimam pojma kaj je to abdominalna dekompresija. Se grem hitro na splet poučituser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 12:13:56   
TomTaylor
aha, zdaj pa vem. In našla sem tole, če ti bo kaj v pomoč: http://www.ringaraja.net/forum/m_1565266/tm.htm

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 12:41:13   
PapuaNG
ja, to sem tudi jaz našla, ampak je link že dve leti star...pa sem mislila, da bo imel kdo kakšne bolj sveže informacije...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 14:27:49   
ledenka
pokliči na 522 6048, tam te naročijo. se pa dela po dopolnjenem 32. tednu. koliko prej se je treba naročiti, pa žal ne vem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 19:33:32   
kajajaka
Evo, ledenka ti je vse povedala...
Jaz sem lani hodila-že od 30. tedna, ker sem imela visok pritisk in je bilo bolje, da hodim pred 32. tednom. Ko sem se prvič naročila sem bila naslednji dan že na vrsti... potem pa vsak teden 1x. Po zakonu ti zdravstvo plača 10 obiskov.
In JA, res pomaga. Jaz sem se počutila lahko kot perešček po dekompresiji, pa mala je tudi v trebuhu bolj navdušeno telovadila, ker jo je razbremenilo- manjši pritisk na otroka v maternici.
Skratka priporočam. Uživaj!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 11:00:18   
Alja_
Pozdravljene!

Ali morda katera ve ali se abdominalna dekompresija izvaja tudi v Mariboru v UKC-ju ali samo v Ljubljani?
Sem iz tega konca pa se zanimam zanjo zaradi povisanega pritiska.
Hvala vsem in Lep dan.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?