abdominalna dekompresija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PapuaNG -> abdominalna dekompresija (16.3.2009 10:43:07)

Eni pravijo, da je fino, če greš, drugi, da ni razlike...pa saj je vseeno-škodi ne, če pa kaj koristi, pa toliko bolje. Iščem in iščem informacije na netu,pa nikakor ne najdem-na katero številko sploh pokličeš za naročilo in ali jo izvajajo tudi v popoldanskih urah? Sama namreč še delam in dopoldanski termini odpadejo. In koliko časa prej se je potrebno naročiti?

TomTaylor -> RE: abdominalna dekompresija (16.3.2009 12:11:28)

Ojej...jz sem čist iz vesolja padla...sploh nimam pojma kaj je to abdominalna dekompresija. Se grem hitro na splet poučit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]

TomTaylor -> RE: abdominalna dekompresija (16.3.2009 12:13:56)

aha, zdaj pa vem. In našla sem tole, če ti bo kaj v pomoč: http://www.ringaraja.net/forum/m_1565266/tm.htm

PapuaNG -> RE: abdominalna dekompresija (16.3.2009 12:41:13)

ja, to sem tudi jaz našla, ampak je link že dve leti star...pa sem mislila, da bo imel kdo kakšne bolj sveže informacije...

ledenka -> RE: abdominalna dekompresija (16.3.2009 14:27:49)

pokliči na 522 6048, tam te naročijo. se pa dela po dopolnjenem 32. tednu. koliko prej se je treba naročiti, pa žal ne vem.

kajajaka -> RE: abdominalna dekompresija (16.3.2009 19:33:32)

Evo, ledenka ti je vse povedala...
Jaz sem lani hodila-že od 30. tedna, ker sem imela visok pritisk in je bilo bolje, da hodim pred 32. tednom. Ko sem se prvič naročila sem bila naslednji dan že na vrsti... potem pa vsak teden 1x. Po zakonu ti zdravstvo plača 10 obiskov.
In JA, res pomaga. Jaz sem se počutila lahko kot perešček po dekompresiji, pa mala je tudi v trebuhu bolj navdušeno telovadila, ker jo je razbremenilo- manjši pritisk na otroka v maternici.
Skratka priporočam. Uživaj!

Alja_ -> RE: abdominalna dekompresija (16.4.2009 11:00:18)

Pozdravljene!

Ali morda katera ve ali se abdominalna dekompresija izvaja tudi v Mariboru v UKC-ju ali samo v Ljubljani?
Sem iz tega konca pa se zanimam zanjo zaradi povisanega pritiska.
Hvala vsem in Lep dan.

Stran: [1]