|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IMELA SS
5.5.2005 11:38:25   
Eja_1
jaz sem imela SS konec novembra 2004, ko je v 9. tednu plodku prenehal biti srček.
Krvavela sem še dober teden (8-9 dni) po posegu, je pa odvisno od vsake posameznice. Ti samo pazi, da ne dobiš kakšnih krčev, močnih bolečin, vročine, ker moraš potem nazaj v bolnico se it' pokazat.
Jaz sem bila na 2 pregledu 1,5 meseca po posegu in sem vprašala G, kako je s ponovno zanositvijo in mi je rekel, da priporočajo vsaj en ciklus pred ponovno zanositvijo. Pri meni je bilo tako, da že prej nisem imela rednih ciklusov (45-90dni), mi je predpisal Dabroston in rekel, da lahko začneva... in sva in sem sedaj v 17 tednu (16t3d)...
Ne obupaj, meni je bilo grozno težko prve mesece, a sta upanje in želja po ponovni zanositvi nekako ublažila bolečino...
E.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   IMELA SS
5.5.2005 14:02:21   
Anonimen
:(Kmalu, žal mi je za takšno bolečo izkušnjo. :( Vem, kako se počutiš, saj sem sama doživela enako pred tremi leti. Tudi prva nosečnost...v 6 tednu. :(
Veš, že mora bit tako. Ti nisi ničesar kriva, vem, da se sprašuješ, zakaj ravno ti...ampak punc, ki so to doživele je ogromno.

Jaz se sicer ne spominjam več, koliko časa sem krvavela...mislim da kakšen teden. Naslednja menstruacija pa je prišla kot ponavadi....točno 25 dan po SS.
Tudi meni je gin priporočil, naj spustiva 3 cikluse, potem pa veselo :sloncek:
No, pri nama je potem trajalo še dobro leto in pol, da sem zanosila drugič.

Saj bo, boš vidla, da bo :rozica::rozica:

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   IMELA SS
5.5.2005 14:18:34   
girly
:((:((joj kmalu :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

mi je tko hudo zate :(:(:(:(:(:(:(:(

ampak misli pozitivno: boš mela :duda: boš vidla. jst mislim nate, veš. sm še mojemu :love: povedala, da sva skupaj ne čakali...sm bla potem zate tko vesela, zdej pa tole. me je prov šokiralo

mislim nate, naj te :angel::angel::angel: čuvajo

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   IMELA SS
6.5.2005 10:19:24   
NINA78
Res mi je žal :(, da si tudi ti morala skozi to preizkušnjo!
Jaz sem isto doživela (plod je odmrl) lani v septembru in bilo je res hudo ... ampak sem preživela. Boš videla, da čas celi rane.
Sedaj pa k odgovorom:
1) Jaz sem krvavela (po malem) še celih 14 dni po abraziji.
2) Menstruacijo sem dobila po več kot dobrem mesecu s pomočjo tabletk, ker se mi je naredila še ena cista na jajčniku, ampak pol se je s tabletami in menstruacijo uredilo.
3) Spolni odnosi - saj se ne spomnem - kakšen mesec pa pol po abraziji (po prvi menstruaciji).
4) Počakala sva, da sem imela tri menstruacije in potem sem ponovno zanosila. Sedaj srečna pričakujem drugega otročička (sem v 4. mesecu), ampak ti povem, da strah pa ti zagotovo še ostane. Ampak sama moraš to premagat, čeprav je težko, vem.
Ampak ... verjemi, da bo drugič vse OK in boš videla da bo.
Srečno naprej. :):):)LP, Nina.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?