špelin@ -> IMELA SS (5.5.2005 8:29:48)
|
Draga KMALU, ne znam opisati, kako zelo mi je žal :(( Drži se, nisi sama. Moj :angel: je lani umrl v 20. tednu nosečnosti in potem, ko sem ga rodila, sem imela še abrazijo. Naj ti kar odgovorim: 1. Je normalno, dokelr ni krčev in večjih strdkov. Jaz sem krvavela (včasih samo roza izcedek, nato malo krvi) dobrih 10 dni. 2. Nekje 4 - 6 tednov po abraziji. Moja M je prišla točno 1 mesec po posegu. 3. Meni so rekli, da po dveh do treh tednih, a s kondomom, da ne bi prišlo do kakšne neželjene okužbe. 4. Glede na to, da si izgubila pikico tako kmalu, lahko poskušata že po prvi M. Midva sva počakal 2 M, nato sem takoj zanosila in tretje nisem dočakala :bravo: Aja, želela sem ti še odgovoriti, da zaradi hoje par dni po abraziji ne bo nič hudega. Jaz sem že takoj prvi dan, ko sem prišla iz bolnice, začela s sprehodi, ker bi se mi drugače utrgalo. En teden po izgubi smo šli na morje v Umag, kjer se tudi nisem ravno "šparala". Mi je pa to zelo pomagalo, da sem izredno hitro fizično in psihično okrevala. Mislim nate in ti pošiljam topel objem ter :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|