Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najlepši dopust..... 3.3.2012 8:18:56
|
|
|
|
st1nina
|
Jaz sem imela več najlepših dopustov:) V moji mladosti so nedvomno pustile poseben pečat počitnice na otoku Rabu v kampu Lopar, kamor smo vse do začetka vojne hodili z mojo družino. Cele dneve sem prečepela v mivki in morju, starša sta me dobila ven samo če sta mi prinesla sladoled iz bližnjega lokala, zvečer sem se pa veselila ringelšpila (vrtiljaka). Kasneje so moje počitnice postale bolj žurerske, te sem poleti preživljala v Ankaranu. Dneve smo prespali, večeri so mi pa vsekakor ostali v lepem spominu. Z družbo smo obiskali tudi marsikatero državo in prestolnico: Barcelono, London, Prago, Budimpešto, Bukarešto, Bratislavo, Beograd, Sarajevo, Berlin, Amsterdam, Dunaj, Kopenhagen,... - na vsako potovanje imam lepe spomine Z mojim dragim sva se imela zelo lepo v Indoneziji, kjer sva ostala en mesec. Ne vem če so to najine najlepše počitnice, so bile pa najdaljše in so se nama najbolj vtisnile v spomin. Sedaj pa preživljam najlepše počitnice z našim malčkom, veselim se vsakih počitnic in prostih uric, ki jih preživljam z njim. Ko je bil star 6 mesecev smo šli skupaj v Toskano in to so naše prve in najlepše počitnice,... Veselim se počitnic.... Naša naslednja postaja: Rovinj:)
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 15.3.2012 12:53:42
|
|
|
|
kimica86
|
Kašna je pa cena tega na Maldivih?? Prečudovito zgleda
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 31.12.2012 10:00:29
|
|
|
|
malinada
|
Katere slovenske terme priporočate za družino z otrocmi'
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 29.4.2015 10:02:11
|
|
|
|
candysurf
|
Mi smo bili z družino lani poleti tu http://prileju.si/apartma-bovec/ in je bilo res lepo. Čeprav pogrešam nora leta ko še nisva imela otrok, vendar mi je tak dopust v naravi tako prijal, da je groza. Plus kopanje v Nadiži je zakon, tako čiste reke pa še ne :D
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 8.5.2015 16:57:47
|
|
|
|
MarjanJ
|
Zdravo, če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji. Zaloge so omejene. lp Najlepši dopust --> jadranje po Jadranu :)
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 28.2.2018 13:55:46
|
|
|
|
pikapokica78
|
Najlepša plaža: Mauricius, najlepša narava: Japonska
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 29.10.2018 17:51:59
|
|
|
|
igga
|
Mi si dopust razdelimo v dva dela. en je uživancija in izležavanje na plaži, drugi del je pa neko raziskovanje po evropskih mestih. Nam je tako TOP. za vsakega nekaj.
|
|
|
|
RE: najlepši dopust..... 6.11.2018 11:46:23
|
|
|
|
MCkovac
|
Odkar smo 4 pozimi smučamo po Sloveniji, poleti pa pride na vrsto Dalmacija - vsakič drug otok. Hrvaška ima toliko lepot, da jim ni konca. Ko bodo otroci malo večji, bomo pa verjetno šli tudi v bolj "južne" kraje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?