kimica86
|
Uhhh.. Najlepše mi je bilo na Siciliji Sicer je izlet trajal le kratke 4 dni, ker je dragi moral dol nekaj opravit, ampak nepozabno doživetje (Agrigento, Taormina, Etna).. V bližnji prihodnosti bova z dragim ziher še 1x šla.. No ja, sedaj je tudi najina rožica z nama, tako, da bomo kar skupaj odpeketali.. Res je, da je cca. 14-15ur vožnje do Sicilije (z samo 2 postanki), ampak se splača videti vso to lepoto Lepa je tudi Toscana v Italiji (Pisa, Firenze, Siena, Montepulciano, Cinque Terre).. Sicer imajo umazano vodo in namestitve so kar so (če že hočeš kaj normalnega, mora imet vsaj 4*), ampak pokrajina je prečudovita in hrana tudi ni slaba.. Dunaj je tudi prekrasen, tašen pisan.. Imajo precej znamenitosti.. Pag 2004.. Prvič na tem otočku.. U glavnem, sem bila navdušena nad morjem.. Toliko, da, ko sem prišla nazaj domov (živim na obali), se nisem več želela kopati v našem mulju.. hehehe Pag 2006, 2007, 2008.. Prvi 2 leti (2006, 2007) sem šla z dragim in prijatelji na robinzonske počitnice.. Spanje pod milim nebom kjer smo našli lep plac, roštiljada sredi plaže, težit so nam hodili "šumarji, beri varuhi gozdov ali nekaj podobnega", smo jim ponudili čevapčiče in pivo pa so bili zadovoljni .. Leto 2008 spet počitnice z družbo, vendar v apartmaju.. Apartma za 6 oseb, spalo nas je 8 not, lastniku se je malo trgalo, ampak, ker smo bili full prijazni in nas po cele dneve ni bilo, razen ob prihodu s plaže, ko smo se stuširali, pojedli in potem smo šli žurat.. Pa okrog 10-11h zbujanje in odhod na plažo.. U glavnem, noro, noro in še 1x noro ZRĆE so zakon!!!!!!
|