|
RE: Kako partnerja pripraviti, da kaj posprav... 22.3.2009 11:27:47
|
|
|
|
ronja
|
Se vidiva le 1x na teden in se imava dosti za pomenit. Ma, dobro, 1x na teden se pa da tudi zdržat pa pogovarjat v svinjariji, a ne? ali pa se pojdita pogovarjat v kuhinjo. MOj bratec je imel navado puščat vse, kakor mu je padlo in posledica je bil en ogromen kup umazanih cot na sredi njegove sobe. Pač, naj ima, kakor hoče, kar ni bilo v košu za perilo, ni bilo oprano. Se je posledično naučil še sam prat . Me je vprašal, kako se naštima pralni stroj, sem mu parkrat razložila in to je bilo to. Brez kakršnega koli kreganja. Če je v njegovi sobi smrdelo, sem ga povabila dol v dnevno sobo, recimo sem naredila kako vročo čokolado, je bil takoj tam, hehe. miška, hehe, poznam podobne primere . Smeti se je sicer zdaj zelo navadil nosit dol predno gledajo čez kanto, naučila ga je pa to tamala. nekaj časa sem se ful matrala, ker je mel on smeti čez (njegova želja, ker jih je tehtal, namreč ločujeva odpadke), potem pa so ostajale, ker pač ni mel časa stehtat in nest ali pa je pozabil in potem je mala seveda vse, kar je dosegla tudi vzela... In sem se res matrala z vsem skup. POtem pa je bil enkrat on zraven, ko je ona spet navalila na smetnjak in ko sem mu razložila, da je res štala, če ne more več bit zaprt in je to tudi videl, no, od takrat jih pa zelo redno nosi dol (ravno tako živimo v bloku, samo da smo mi imeli še psa, dokler je bila samo ena punčka, zdaj mamo pa dve punčki in je res težje nest še smeti, če imaš dva otroka, vsakega v eni roki...) kar se tiče pa cot na pohištvu, pa sem obupala, to pa očitno moškim tako zelo veliko pomeni, da imajo svoje cote razstavljene po stanovanju, da je najboljše jim pustit veselje . Mi imamo samo dva stola, sta pa zato tadva dostikrat večplastno naložena . Mi gre še vedno malo na živce, zakaj mora met 3 trenirke v uporabi, ampak če je to njegova slaba lastnost, ki mi gre najbolj na živce, sem lahko še srečna . Pač traja, da se nekaj zgodi, tak je, tudi jaz nisem popolna in kadar mi gre na živce, se spomnim na svoje kaprice, s katerimi mora pa on živet, pa me slaba volja hitro mine .
|
|
|