|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ni privlačnosti
16.3.2009 8:13:50   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mene zna vprašati samo, če sem ok, to je pa vse. Saj se pogovarjava - ampak samo o vsakdanjih težavah 

to je napaka in ne moreš reč, da boljšega ne bi mogla dobit. sicer je zdaj neumno, ko že imata otroke in ker si sicer "srečna" ampak je dober odnos mix pogovora, ljubezni, privlačnosti, spoštovanja, razumevanja, podpore... ko nečesa manjka - manjka in vse razen ljubezni se da urediti, le da sta potrebna oba. in če ljubezen je, se bosta oba tudi potrudila, da rešita zadevo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.3.2009 8:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

kot bi brala svojo zgodbo pred petimi leti
partner se mi je gabil in niti pomislit nisem mogla da bi sexala z njim že vsak njegov dotik je bil muka in do njega sem bila zelo osorna in zajedliva  bila sva že na tem da zvezo končava in poskušava oba biti srečna pač z drugim partnerjem.a nisva se želela kar tako vdati in sva poskušala na vse možne načine poiskati rešitev.in bitko sva dobila je pa pozrebno veliko truda in povem ti da glede takšnih stvari razčisti in poišči pri sebi oviroki ti otežuježivljenje in mogoče boš potem lahko rešla problem.tukaj gor pa nas je na tisoće žensk in verjami vsaka je edinstvena kakor si tudi ti zato ti me ne moremo ponuti rešitve.
tako sedaj je za nama 12 let skupnga odnosa imava dva sončka in vezo kakršno sva si želela pa čeprav se skregava.

Tud mene zelo zelo zanima, kako sta uspela????Ker pri meni je popolnoma enako. Se me tud dotaknit ne sme, ne prenesem. Pa sva skupaj že 9 let, od tega polovico časa poročena. Pr nama je tako, odkar imava otroka. Se mi zdi, da sem za vse sama. On pa ves čas misli le na sex, men se je pa že čist obrnilo. On ve, v čem je problem, sem mu povedala, pa pravi, da iščem izgovore.
Princeska29 - če se ti da, prosim povej, kaj si nardila? Razčiščevala pri sebi? Kako si prepričala njega, da je spoznal svoje napake? Kako je spet preskočila iskrica? Sta si vzela več časa zase?

(odgovor članu princeska29)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
16.3.2009 8:17:11   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Še vedno vztrajam, da vsakdo živi tako, kakor mu paše, ampak jaz vas niti pod razno ne razumem. Živite z moškimi, ki se vam fizično gnusijo, z njimi pod prisilo (ali bolje rečeno - zaradi ljubega miru v hiši) seksate, z njimi imate otroke, kredite, strehe nad glavo, kuhate jim, perete, jih hvalite pred vsemi, v resnici se vam pa želodec obrača, ko jih pogledate? Ali malo manj ekstremov - ker niso pijanci, kur*irji in nasilni do vas, to kar avtomatsko pomeni, da so v redu in da boljšega ne boste našle? Ker nosijo plačo domov, ste tiho? In vse ste očitno mlade od 20 do 35 let. V teh letih bi morale *ukat kot zajkle, *ebemu boga, ne pa, da od *urca vaših dedcev ni nič oz. če že je, se vam pa gravža. In za konec ste še prevelike moralistke, da bi si nabavile ljubimca, ki bi vas vsaj pošteno *******.

Pa kaj vam je? A se res NITI MALO ne cenite? Saj bi še razumela, da vam seks ni pomemben, ampak povzetek vsega iz zgornjih postov? Ne morem verjet, no.

user posted image user posted image user posted image  se strinjam. mogoče se da vse skupaj lepše napisat, ampak je, kot je, tako da ja, kerensa, tudi sama ne razumem...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.3.2009 8:19:54   
Pikicapokica6
Bi rekla, da je za vse kriv strah - strah pred tem, da bi šle na slabše, če bi moške pustile. Ker če dobro pomisliš, kaj ti bo privlačnost in dober sex, če pa škripa drugje? Idealnega partnerja je nemogoče najti, sploh takega, da bi na vseh ravneh štimalo. Ali se mogoče motim?

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.3.2009 10:34:14   
Splišni

Vem kaj so možni vzroki za totalno odpoved poželenja in sem mu jih tudi servirala...Skupaj s tem,kar sem napisala zgoraj,na začetku.
Zdaj je na njem da se odloči, ali te napake lahko popravi ali jih ne more.
Če bo rekel da ne more, gre pač življenje dalje...za vsakega posebej.

Anonimna1.

Ja a zdaj pa kar naenkrat veš? To je potem zdaj čisto nekaj drugega in je vse to, kar smo pisale, brez veze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.3.2009 13:16:34   
princeska29
najprej sem razčistla pri sebi če bom lahko s tem moškim preživela naslednjih 30,40, ali pa celo 50 let!!odg je bil absolutno NE ali bom nekaj nardila ali pa bom popizdla!!!ugotovila sem da je za najino zveza kriva res VELIKA monotonost in komunikacija vsega je bila na psu.najprej sem se trudla sama in je na srečo kar šlo a ko mi je zmankalo idej sem se obrnila na zakonsko terapevtko!!seveda bi za tako seanso bila potrebna oba,a vseeno sem jo uspela prepričati da na en sestanek pridem sama!!ponudila mi je par nasvetov!!najprej sem začela s tem da sem ga nehala obtoževat in nadirat za prazen nič.priznam da se mu je zdelo čudno user posted image  le kaj mi je da sem vsa sladko in verjamte preden sem se tega navadla sem kar nekajkrat mislila da ga bom zadavla user posted image user posted image user posted image ko mi je to prišlo v navado sem se zjutraj vstala mu dala lupčka ko je šel v službo in seveda ko se je vrnil spet ko je videl da se jaz obnašam drugače je še sam malo pripomogel in začel pomagat pri otrocih in do mene se je obnašal drugače.včasih je prinesel kako rožico ali pa čokoladico pa večkrat smo se kam odpravili na potep pa čeprav tak za brezveze in v večini je bil zraven sin ker je tudi on del najinega odnosa.včasih pa sva si tud sama kaj privoščila babi in deda pa sta bila varuška!!!po približno dveh mesecih pa sem začela temo o najini intimi in sexu ki je bil zmerom enoličen!!najprej enostavno vprašanje "zakaj mi nikoli ne pove kaj ti paše in česa si želiš?"bil je presenečen in šokiran ker sem o tem začela govorit ker to je bil vedno tabu in od njega nikoli nisem nič zvedela!!potem sem tako dolgo vrtala in ga pregovarjala da sedaj tudi o tem govoriva in v vezo so se vrnile iskrice ki so skoraj ugasnile!!pa nasvet glede sexa "punce dajte probajte sexat še kje drugje in ne le doma!!!! v avtu v naravi kakšnem motelu ali pa na kraju kjer sta sexala ko sta začela vajino vezo,prepustite se domišljiji in si privoščite čim več užitkov z partnerjem"poslušajte se in potrudite da bo vaša zveza ponovno zaživela.bodite potrpežjive! 

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.3.2009 13:35:12   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29
najprej sem začela s tem da sem ga nehala obtoževat in nadirat za prazen nič.priznam da se mu je zdelo čudno user posted image  le kaj mi je da sem vsa sladko in verjamte preden sem se tega navadla sem kar nekajkrat mislila da ga bom zadavla user posted image user posted image user posted image

In kako ti je to uspelo? pri nama kar štima, ampak se ne znam brzdat in se skos pi*dim za prazen nič. pol mi je sicer žal,ampak se ne znam odvaditi

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.3.2009 14:03:20   
FLASK_A
Tud mene zelo zelo zanima, kako sta uspela????Ker pri meni je popolnoma enako. Se me tud dotaknit ne sme, ne prenesem. Pa sva skupaj že 9 let, od tega polovico časa poročena. Pr nama je tako, odkar imava otroka. Se mi zdi, da sem za vse sama. On pa ves čas misli le na sex, men se je pa že čist obrnilo. On ve, v čem je problem, sem mu povedala, pa pravi, da iščem izgovore.
Princeska29 - če se ti da, prosim povej, kaj si nardila? Razčiščevala pri sebi? Kako si prepričala njega, da je spoznal svoje napake? Kako je spet preskočila iskrica? Sta si vzela več časa zase?

Pri naju ni tako, da se ga ne bi mogla dotaknit, da bi se mi gnusil in podobno, kot so nekatere pisale. Sem se pa našla v tem stavku, da vaju je spremenil otrok.
Tudi sama sem mislila, da sem sama za vse. Poskušala sem se o tem pogovoriti z njim, pa me ni dosti poslušal (nevem, pač me ni slišal in je šlo mimo...). Ko me je začel poslušati in mi pomagat v tej smeri je šlo na bolje. Je pa dooolgo trajalo preden je razumel, da nisem samo nekej tečka ampak da imam resen problem, ki bi ga rada rešila z njim.

Žal dolgo traja, ampak mu kar govori kar te muči in kakšne posledice to na tebi pušča. Enkrat bosta že prišla skupajuser posted image

Še tole: kako nekoga prepričati, da spozna svoje napake...
To je pa res neumnost... Storil je točno to, kar je verjel, da je v tistem trenutku dobro ali je pa pač na tak način reagiral na situacijo. Če se počutiš zaradi storjenega prikrajšana ali pač nezadovoljna, mu to poveš. Pa ne tako: naredil si narobe! Ampak: želim si, da bi naredil takointako zaradi tegapatega. Ker drugače je avtomatsko napaden in se začne branit namesto da bi ti kaj pomagal in te razumel...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.3.2009 14:05:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA
In kako ti je to uspelo? pri nama kar štima, ampak se ne znam brzdat in se skos pi*dim za prazen nič. pol mi je sicer žal,ampak se ne znam odvaditi

Sej si si sama odgovorilauser posted image Če se kar nekej za brez veze repenčiš, je bolje če si lepo tiho. Te bo že minilo, pa še nepotrebnega kreganja ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
16.3.2009 15:54:19   
Pikicapokica6
Vidim, da imate vsaj nekatere precej pošlihtano v glavi glede dobrega odnosa s svojimi partnerji. Jaz sem ena tistih, ki se skoz repenči, pa seveda nič ne pomaga. Sama sebe spravljam ob živce, on mi gre na živce.....Ampak ko je pa tako hudičevo težko biti tiho in na prijazen način in mirno nekaj povedat, ko bi najraje skočila njemu v lase in ga načofala. Ko misliš, da je za vse kriv partner, ko vidiš samo njegove napake, svojih pa ne, takrat se začne odnos krhati. Sama sem v taki situaciji, da je ta tema več kot dobrodošla zame, saj želim pri nama kaj spremeniti. Imava tudi kup težav, med njimi tudi te vrste, ki so verjetno posledica vseh drugih. Vse je povezano eno z drugim - pri meni je pač tako, da če ne štimajo ostale zadeve, kot npr. pomoč pri otrocih, stanovanju in vseh drugih zadevah, ki pašejo zraven, potem ne štima tudi v postelji. Moški pa razmišljajo drugače oz. zelo malo razmišljajo in na sex malokrat vplivajo kakšne druge težave.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.3.2009 7:15:58   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
Jaz sem ena tistih, ki se skoz repenči, pa seveda nič ne pomaga. Sama sebe spravljam ob živce, on mi gre na živce.....Ampak ko je pa tako hudičevo težko biti tiho in na prijazen način in mirno nekaj povedat, ko bi najraje skočila njemu v lase in ga načofala. Ko misliš, da je za vse kriv partner, ko vidiš samo njegove napake, svojih pa ne, takrat se začne odnos krhati.

Vse je povezano eno z drugim - pri meni je pač tako, da če ne štimajo ostale zadeve, kot npr. pomoč pri otrocih, stanovanju in vseh drugih zadevah, ki pašejo zraven, potem ne štima tudi v postelji. Moški pa razmišljajo drugače oz. zelo malo razmišljajo in na sex malokrat vplivajo kakšne druge težave.

se tako strinjam stabo... z vsem citiranim user posted image  pa vem, kje je napaka, tko kot ti, ampak je ne znam odpravit. ne znam si reč, da naj mu ne težim. mene npr. najbolj moti, ko vozi in šteka vse gumbe ob volanu... popenim. pa vem, za prazen nič user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.3.2009 10:09:19   
Anonimen
Takole bom rekla.
Meni je šlo s seksom navzdol približno leto nazaj. Takrat se je začelo. Potem pa ko eksponentna krivulja je padalo.
Jaz pač za te razloge,ki so se mi šele pred 14 dnevi začeli zdeti možni pač prej nisem vedela,oziroma sem bila prepričana da sem pač zmrznila,da so krive tabletke in tako dalje...
Saj nisem 100% prepričana da so ti razlogi pravi,so pa ogromen del padca privlačnosti 200%. Seveda nikjer nimam zagotovila,da če to spremeni da bo boljše.Samo upam lahko. In semu mu čisto direktno zmetala v faco vse.
Ne vem kako je z vašimi tipi,ampak meni gre na živc, da od mene zahteva da sem tipi topi (no to sem v bistvu vedno, ker mi je v navadi da sem zrihtana,naličena,primerno napravljena za vsako priložnost) oziroma,da nosim tangice - ki jih res ne maram in da se bavim s samostoječimi štumfi...Brezveze. Ja v redu, sem delala to nekaj časa....
Potem pa kaj, a jaz naj nosim te reči, on ima pa lahko neke sprane stare gate, skače doma naokrog v belih štumfih in ne vem kaj, da ne rečem da mi je odneslo piskr ko sem prišlla tretji teden in je še vedno imel isto trenirko z istim flekom. Mene to moti na pouno,in sem mu rekla da je ubil vse v meni in da naj se al znebi belih štumfov,nakupi in redno daje prat nove trenirke,****ne stran stare razvlečene puloverje in da hočem nove seksi gate,ne pa neke 8 let stare sprane neoprijete boksarce. Pa tud zabila sem mu da me ne privlači več.
Zadevo je vzel na znanje,bil zelo šokiran, mi reku da ni vedu pa itd...No v glavnem, bo vse spremenil in nakupil nove reči. No ko bo res, potem bom vesela, mi pa že dosti pomeni da se mu zadeva ne zdi neumna in banalna, čeprav na začetku se mu je ful. Ko sem mu rekla naj projecira zadevo name - da jaz začnem taka okol hodit, da sem v istih trenirkah ves čas ko pride na obisk....Da mam neke babičje gate in ne vem kaj, pa naj pomisli a ga ne bo minilo.
Zanima me kako je z vašimi dedci, kako so porihtani, ker priznam - jaz mu ne bom dovolila da se v udobju resne zveze zanemari - sploh pa ne glede oblačil, higiene...To bom zahtevala da je ves čas tako kot si predstavljam,če ne ne bo spal v moji postelji.

Anonimna1

Neposredna povezava do sporočila: 37
17.3.2009 12:41:11   
MLADAMAMICA
Anonimna 1 ne razumem kaj majo beli štumfi z seksom? user posted image  a med seksom gledaš v noge? user posted image  res pa je, da tudi meni fullll pomeni urejenost tako osebe kot okolja v katerem bivam...

Zanima me kako je z vašimi dedci, kako so porihtani, ker priznam - jaz mu ne bom dovolila da se v udobju resne zveze zanemari - sploh pa ne glede oblačil, higiene...To bom zahtevala da je ves čas tako kot si predstavljam,če ne ne bo spal v moji postelji. 

res je... vsi se nekako "zanemarimo" ko imamo resno zvezo ali ko smo poročeni, moj npr. ne kupuje novih trenerk, ker mu je kao "žal" denarja za take reči user posted image  ampak še vedno pa se zelo rad rihta. ko greva nekaj, sva oba rada lepa. doma glih ne gledava na take reči. sama npr. doma ko kuham, pospravljam,... imam dve trenirki, ki sta sicer že zanič, ampak sta mi fajn za doma. glede seksi perila sem pa tut sama nora, tako da mu to itak sede user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.3.2009 18:16:59   
Anonimen
Meni so beli štumfi pač totalno čefurski in jih videt ne morem. To je vse :)

Anonimna1

Neposredna povezava do sporočila: 39
17.3.2009 21:40:15   
LenaG

Vem kaj so možni vzroki za totalno odpoved poželenja in sem mu jih tudi servirala...Skupaj s tem,kar sem napisala zgoraj,na začetku.

Anonimna1.

Tudi pri meni je bilo tako, da se je želja po seksu čez čas - leta - zmanjšala. Metuljčki so izginili. Zaljubljenost se je umaknila mljubezni. Ni popoln. Tudi sama nisem. Se prilagajava, učiva, spoznavama... Kmalu bova ksupaj sedem let. Sva poročena in imava  7m staro hčerkico.

Težko je razumeti, da moški razmišljajo drugače, ampak tako je. Ko sem to dojela, je bil najin odnos "popoln". Nikoli se nisva veliko pričkala, zdaj se pa še manj. K temu je predvsem pomagala knjiga od John Graya: moški so drugačni, ženske tudi. Našla sem se kar v nekaj odstavkih in njega tudi. Se tudi nsmejala.  Spoznala sem, da nisem edina, ki nekaj pričakuje od svojega partnerja in sem nato razočarana, ker on tega ne vidi, ne spozna moje potrebe. Zdaj mi je jasno. On NI ženska. On potrebuje jasna navodila - zahteve. On tudi ne bo sočustvoval, ko mu razlagam kako naporen dan je zamenoj, ampak bo iskal rešitev moje težave. Ženske pa potrebujemo predvsem sočutje, objem. Seveda so tudi izjeme.

Tudi on je prebral to knjigo in moram priznat, da nama je izboljšala odnose. Se včasih kar nasmejiva user posted image in si rečeva: a nisi prebral knjige? user posted image A ne veš da sem takšen/ takšna? Tako se včasih izgovoriva na razlike med nama in se nasmejima. Pa je takoj veliko lepše.

Hotela sem predvsem povedati, da zahtevati od drugih, da se spremenijo je lahko, težje je spoznati, da tudi sami delamo napake. Še težje pa je partnerje sprejeti takšne kot so in jih takšne spoštovati ( ne govorim o pijančevanju, pretepanju in podobnem). Moje osebno mnenje je, da je medsebojno spoštovanje ključ do privlačnosti partnerjev.

Pa lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.3.2009 7:02:58   
MLADAMAMICA
Meni so beli štumfi pač totalno čefurski in jih videt ne morem. To je vse :)

Anonimna1

čeprav mi gre ta beseda fulll na živceuser posted image , še vedno pa ne razumem kaj ma čefurski štumf s spolnostjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.3.2009 7:07:19   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG
Težko je razumeti, da moški razmišljajo drugače, ampak tako je. Ko sem to dojela, je bil najin odnos "popoln". Nikoli se nisva veliko pričkala, zdaj se pa še manj. K temu je predvsem pomagala knjiga od John Graya: moški so drugačni, ženske tudi. Našla sem se kar v nekaj odstavkih in njega tudi. Se tudi nsmejala.  Spoznala sem, da nisem edina, ki nekaj pričakuje od svojega partnerja in sem nato razočarana, ker on tega ne vidi, ne spozna moje potrebe. Zdaj mi je jasno. On NI ženska. On potrebuje jasna navodila - zahteve. On tudi ne bo sočustvoval, ko mu razlagam kako naporen dan je zamenoj, ampak bo iskal rešitev moje težave. Ženske pa potrebujemo predvsem sočutje, objem. Seveda so tudi izjeme.

Tudi on je prebral to knjigo in moram priznat, da nama je izboljšala odnose. Se včasih kar nasmejiva user posted image in si rečeva: a nisi prebral knjige? user posted image A ne veš da sem takšen/ takšna? Tako se včasih izgovoriva na razlike med nama in se nasmejima. Pa je takoj veliko lepše.

Hotela sem predvsem povedati, da zahtevati od drugih, da se spremenijo je lahko, težje je spoznati, da tudi sami delamo napake. Še težje pa je partnerje sprejeti takšne kot so in jih takšne spoštovati ( ne govorim o pijančevanju, pretepanju in podobnem). Moje osebno mnenje je, da je medsebojno spoštovanje ključ do privlačnosti partnerjev.

hvala za nasvet. sem že nekajkrat slišala za to knjigo, tokrat jo bom pa še prebrala user posted image

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.3.2009 12:01:33   
Anonimen
lej, ne morem pomagat če ne razumeš, če vidim tipa v belih štumfih - razen če ni v teniški opravi in se mi približa s tem na nogah mi je to največji turn off ever.A je to tek za razumet?Pa tud če jih pol sleče, nima veze. Odbija me tako, kot nekoga odbija 5 dni stara brada,al kaj jst vem kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 43
18.3.2009 12:25:32   
Anonimen
Jaz pa mislim, da mi je jasno tole s štumfi, no, al si pa malo po svoje razlagam. Ampak jaz mislim tkole: moški radi gledajo ženske, ki so fit, urejene, skorajda cele pobrite, lepo oblečene.....Medtem ko je veliko moških zelo zanemarjenih, skoraj razcapanih, smrdečih, nepobritih, da ne govorim o kakšnih pivskih trebuhih in podobno. Le zakaj tako razmišljanje?! Zakaj bi mogle biti samo ženske urejene in se trudit za lepoto, privlačnost, moškim pa tega ne bi bilo treba??!
Lahko povem iz lastnih izkušenj - že med prvo nosečnostjo je mojga tako zelo skrbelo, kakšna bom zgledala po porodu in če se bom zapustila. Zdaj med drugo nosečnostjo mi večkrat to omeni. Ne, saj ne bi nič rekla, da je to kaj narobe, če sam ne bi bil tak gnoj, ki že leta in leta ni videl telovadnice od znotraj, da ne govorim o tem, da je večkrat nepobrit kot pobrit, da se včasih kar "pozabi" stuširat, da nosi že 8 let, kar ga poznam, ene in iste cunje,  ker mu je škoda denarja za ene gate in ene hlače ali vsaj solidno trenirko? In potem se čudi, da mi ni do sexa......res smešno. Jaz zase vem, da se bom potrudila za izgled, vedno sem se trudila, da sem mu bila všeč (no, seveda tudi zaradi svojega dobrega počutja), ko sem oblekla kakšno krilo ali zlo hudo majčko, je dobesedno padel dol od navdušenja....Kaj pa on? Ali se kdaj kaj potrudi? NIČ! Zakaj je moškim samoumevno, da mora bit ženska tip-top, njim pa to ni treba.
No, seveda se na začetku zelo trudijo. Takrat je dal vse od sebe. Vedno je bil urejen, dišeč....Potem z leti je pa to postala le še moja dolžnost, ne pa tud njegova.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
18.3.2009 13:04:30   
FLASK_A

Jaz pa mislim, da mi je jasno tole s štumfi, no, al si pa malo po svoje razlagam. Ampak jaz mislim tkole: moški radi gledajo ženske, ki so fit, urejene, skorajda cele pobrite, lepo oblečene.....Medtem ko je veliko moških zelo zanemarjenih, skoraj razcapanih, smrdečih, nepobritih, da ne govorim o kakšnih pivskih trebuhih in podobno. Le zakaj tako razmišljanje?! Zakaj bi mogle biti samo ženske urejene in se trudit za lepoto, privlačnost, moškim pa tega ne bi bilo treba??!
Lahko povem iz lastnih izkušenj - že med prvo nosečnostjo je mojga tako zelo skrbelo, kakšna bom zgledala po porodu in če se bom zapustila. Zdaj med drugo nosečnostjo mi večkrat to omeni. Ne, saj ne bi nič rekla, da je to kaj narobe, če sam ne bi bil tak gnoj, ki že leta in leta ni videl telovadnice od znotraj, da ne govorim o tem, da je večkrat nepobrit kot pobrit, da se včasih kar "pozabi" stuširat, da nosi že 8 let, kar ga poznam, ene in iste cunje,  ker mu je škoda denarja za ene gate in ene hlače ali vsaj solidno trenirko? In potem se čudi, da mi ni do sexa......res smešno. Jaz zase vem, da se bom potrudila za izgled, vedno sem se trudila, da sem mu bila všeč (no, seveda tudi zaradi svojega dobrega počutja), ko sem oblekla kakšno krilo ali zlo hudo majčko, je dobesedno padel dol od navdušenja....Kaj pa on? Ali se kdaj kaj potrudi? NIČ! Zakaj je moškim samoumevno, da mora bit ženska tip-top, njim pa to ni treba.
No, seveda se na začetku zelo trudijo. Takrat je dal vse od sebe. Vedno je bil urejen, dišeč....Potem z leti je pa to postala le še moja dolžnost, ne pa tud njegova.

Ampak všeč ti je pa še vedno, če si zdaj drugič noseča z njimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.3.2009 13:22:13   
baguSka
Ja pa dobro!
Samo meni vse ostale lastnosti ustrezajo 110% !
A to pa nič ne šteje?

Ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.3.2009 13:26:49   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Anonimna1.

Ja a zdaj pa kar naenkrat veš? To je potem zdaj čisto nekaj drugega in je vse to, kar smo pisale, brez veze.

kr neki... res...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.3.2009 13:32:36   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6

Vidim, da imate vsaj nekatere precej pošlihtano v glavi glede dobrega odnosa s svojimi partnerji. Jaz sem ena tistih, ki se skoz repenči, pa seveda nič ne pomaga. Sama sebe spravljam ob živce, on mi gre na živce.....Ampak ko je pa tako hudičevo težko biti tiho in na prijazen način in mirno nekaj povedat, ko bi najraje skočila njemu v lase in ga načofala. Ko misliš, da je za vse kriv partner, ko vidiš samo njegove napake, svojih pa ne, takrat se začne odnos krhati. Sama sem v taki situaciji, da je ta tema več kot dobrodošla zame, saj želim pri nama kaj spremeniti. Imava tudi kup težav, med njimi tudi te vrste, ki so verjetno posledica vseh drugih. Vse je povezano eno z drugim - pri meni je pač tako, da če ne štimajo ostale zadeve, kot npr. pomoč pri otrocih, stanovanju in vseh drugih zadevah, ki pašejo zraven, potem ne štima tudi v postelji. Moški pa razmišljajo drugače oz. zelo malo razmišljajo in na sex malokrat vplivajo kakšne druge težave.

Najprej zacni delati na SEBI, potem bo vse ostalo kar samo prislo...

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.3.2009 13:35:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ampak všeč ti je pa še vedno, če si zdaj drugič noseča z njimuser posted image

user posted image Trenutek slabostiuser posted image .....pa itak sva ga na morju nardila, v kopalkah (oz. brez kopalkuser posted image )...

Ma ne, saj ga imam rada, samo hočem povedat, da se moški premalo potrudijo za svoje ženske, ženske bi se pa ves čas mogle trudit, da so privlačne in lepe. Saj moj tud ne zgleda tooooolk slabo, da ne bi hotla z njim kaj muckanja, samo na živce mi pa gre, da me kar naprej opominja na to, da bo treba telovadit in take stvari, da bom spet dobr zgledala. Ob takih stavkih me pa popade bes, posebn še, ker res nič ne nardi zase.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
18.3.2009 13:36:40   
baguSka

Takole bom rekla.
Meni je šlo s seksom navzdol približno leto nazaj. Takrat se je začelo. Potem pa ko eksponentna krivulja je padalo.
Jaz pač za te razloge,ki so se mi šele pred 14 dnevi začeli zdeti možni pač prej nisem vedela,oziroma sem bila prepričana da sem pač zmrznila,da so krive tabletke in tako dalje...
Saj nisem 100% prepričana da so ti razlogi pravi,so pa ogromen del padca privlačnosti 200%. Seveda nikjer nimam zagotovila,da če to spremeni da bo boljše.Samo upam lahko. In semu mu čisto direktno zmetala v faco vse.
Ne vem kako je z vašimi tipi,ampak meni gre na živc, da od mene zahteva da sem tipi topi (no to sem v bistvu vedno, ker mi je v navadi da sem zrihtana,naličena,primerno napravljena za vsako priložnost) oziroma,da nosim tangice - ki jih res ne maram in da se bavim s samostoječimi štumfi...Brezveze. Ja v redu, sem delala to nekaj časa....
Potem pa kaj, a jaz naj nosim te reči, on ima pa lahko neke sprane stare gate, skače doma naokrog v belih štumfih in ne vem kaj, da ne rečem da mi je odneslo piskr ko sem prišlla tretji teden in je še vedno imel isto trenirko z istim flekom. Mene to moti na pouno,in sem mu rekla da je ubil vse v meni in da naj se al znebi belih štumfov,nakupi in redno daje prat nove trenirke,****ne stran stare razvlečene puloverje in da hočem nove seksi gate,ne pa neke 8 let stare sprane neoprijete boksarce. Pa tud zabila sem mu da me ne privlači več.
Zadevo je vzel na znanje,bil zelo šokiran, mi reku da ni vedu pa itd...No v glavnem, bo vse spremenil in nakupil nove reči. No ko bo res, potem bom vesela, mi pa že dosti pomeni da se mu zadeva ne zdi neumna in banalna, čeprav na začetku se mu je ful. Ko sem mu rekla naj projecira zadevo name - da jaz začnem taka okol hodit, da sem v istih trenirkah ves čas ko pride na obisk....Da mam neke babičje gate in ne vem kaj, pa naj pomisli a ga ne bo minilo.

Anonimna1

user posted image user posted image user posted image ok... sej si ti rekla da si stara 20, ane da si???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!