Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz pa mislim, da mi je jasno tole s štumfi, no, al si pa malo po svoje razlagam. Ampak jaz mislim tkole: moški radi gledajo ženske, ki so fit, urejene, skorajda cele pobrite, lepo oblečene.....Medtem ko je veliko moških zelo zanemarjenih, skoraj razcapanih, smrdečih, nepobritih, da ne govorim o kakšnih pivskih trebuhih in podobno. Le zakaj tako razmišljanje?! Zakaj bi mogle biti samo ženske urejene in se trudit za lepoto, privlačnost, moškim pa tega ne bi bilo treba??! Lahko povem iz lastnih izkušenj - že med prvo nosečnostjo je mojga tako zelo skrbelo, kakšna bom zgledala po porodu in če se bom zapustila. Zdaj med drugo nosečnostjo mi večkrat to omeni. Ne, saj ne bi nič rekla, da je to kaj narobe, če sam ne bi bil tak gnoj, ki že leta in leta ni videl telovadnice od znotraj, da ne govorim o tem, da je večkrat nepobrit kot pobrit, da se včasih kar "pozabi" stuširat, da nosi že 8 let, kar ga poznam, ene in iste cunje, ker mu je škoda denarja za ene gate in ene hlače ali vsaj solidno trenirko? In potem se čudi, da mi ni do sexa......res smešno. Jaz zase vem, da se bom potrudila za izgled, vedno sem se trudila, da sem mu bila všeč (no, seveda tudi zaradi svojega dobrega počutja), ko sem oblekla kakšno krilo ali zlo hudo majčko, je dobesedno padel dol od navdušenja....Kaj pa on? Ali se kdaj kaj potrudi? NIČ! Zakaj je moškim samoumevno, da mora bit ženska tip-top, njim pa to ni treba. No, seveda se na začetku zelo trudijo. Takrat je dal vse od sebe. Vedno je bil urejen, dišeč....Potem z leti je pa to postala le še moja dolžnost, ne pa tud njegova. Ampak všeč ti je pa še vedno, če si zdaj drugič noseča z njim Trenutek slabosti .....pa itak sva ga na morju nardila, v kopalkah (oz. brez kopalk )... Ma ne, saj ga imam rada, samo hočem povedat, da se moški premalo potrudijo za svoje ženske, ženske bi se pa ves čas mogle trudit, da so privlačne in lepe. Saj moj tud ne zgleda tooooolk slabo, da ne bi hotla z njim kaj muckanja, samo na živce mi pa gre, da me kar naprej opominja na to, da bo treba telovadit in take stvari, da bom spet dobr zgledala. Ob takih stavkih me pa popade bes, posebn še, ker res nič ne nardi zase.
|