|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni privlačnosti
14.3.2009 9:35:50   
Anonimen
Pozdravljene.

Prpričana sem, da nisem edina s tem problemom, zato me zanima kaj ste storile, ko vas partner ni več privlačil?
Nimava otrok, skupaj sva dve leti, oba sva še mlada (on malo manj). Tudi živiva ne skupaj. Dolgo sem mislila da je problem splošen - da mi ni do seksa z nikomer. Potem pa se je pojavil nekdo, ob katerem sem spoznala da v bistvu mi je do seksa, samo s svojim partnerjem ne. S tem tipom nisem imela nič, me je pa čist zmešal. Ob njem metulčki,no pa seveda se je tud želja po seksu prebudila, za kar sem bila dejansko izredno vesela, to namreč zame pomeni da nisem spolno zavrta kot sem mislila.

Partner je utelešenje vsega kar si lahko želim - karaktertno,v odnosu do mene, spoštuje me, vara ne,pije ne, ponočuje ne, trudi se, prijazen je,spravlja me v smeh....Ko pa pridemo do fizične privlačnosti pa pač ni ničesar, kar bi povzročilo tisti "klik" v meni. Naj povem da se ni nič spremenil,fizično je enak kot 2 leti nazaj. Sama niti ne vem kdaj je začela ta fizična privlačnost iz moje strani do njega izginjati - niti ne vem zakaj se je to zgodilo. On je nor name, privlačim ga ful... Seks odklanjam že ful časa, se pa zgodi seveda da popustim - zaradi njega. Niti ne sili preveč vame, ve da mi ni do seksa, ampak ne ve še zakaj - saj tudi jaz do pred kratkim nisem vedela. Začela sem se izogibati prenočevanju z njim, skrbi me da me bo vsak fizičen stik začel čisto odbijati (sem res na dobri poti do tja...). Pa naj povem da sem tudi s KT nehala,ker sem mislila da so one vzrok - pa niso.

Obupno mi je to, prepričana sem da tako v redu tipa ne bom več našla, hkrati pa me je groza ostati z nekom,ki me ne privlači. A obstaja kakšen trik zato,da bi me spet začel? Povem naj tudi da že v začetku - sem bila zajubjena,privlačil me je tudi, ampak ne pa tako kot me je kakšen pred njim.
Ena kolegica pravi da sem se naveličala ker je tako "popoln" - ampak to se mi zdi res neumno no, pa da sem razvajena in da mi je samoumeven. In da bi dobila spet interes če bi ga začel srat okol. Nekako dvomim,da je to razlog.

Po drugi strani se mi pa zdi butasto ga pustit, it z nekom s katerim bo privlačnost 100% pa spet karakter ne bo špilal...Ker jackpota ne zadane glih vsaka,pa ker taki jackpot dobitki ne hodijo po svetu z napisom nad glavo sem v resni dilemi.

Vsakršen odgovor je dobrodošel....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni privlačnosti
14.3.2009 10:01:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene.

Prpričana sem, da nisem edina s tem problemom, zato me zanima kaj ste storile, ko vas partner ni več privlačil?
Nimava otrok, skupaj sva dve leti, oba sva še mlada (on malo manj). Tudi živiva ne skupaj. Dolgo sem mislila da je problem splošen - da mi ni do seksa z nikomer. Potem pa se je pojavil nekdo, ob katerem sem spoznala da v bistvu mi je do seksa, samo s svojim partnerjem ne. S tem tipom nisem imela nič, me je pa čist zmešal. Ob njem metulčki,no pa seveda se je tud želja po seksu prebudila, za kar sem bila dejansko izredno vesela, to namreč zame pomeni da nisem spolno zavrta kot sem mislila.

Partner je utelešenje vsega kar si lahko želim - karaktertno,v odnosu do mene, spoštuje me, vara ne,pije ne, ponočuje ne, trudi se, prijazen je,spravlja me v smeh....Ko pa pridemo do fizične privlačnosti pa pač ni ničesar, kar bi povzročilo tisti "klik" v meni. Naj povem da se ni nič spremenil,fizično je enak kot 2 leti nazaj. Sama niti ne vem kdaj je začela ta fizična privlačnost iz moje strani do njega izginjati - niti ne vem zakaj se je to zgodilo. On je nor name, privlačim ga ful... Seks odklanjam že ful časa, se pa zgodi seveda da popustim - zaradi njega. Niti ne sili preveč vame, ve da mi ni do seksa, ampak ne ve še zakaj - saj tudi jaz do pred kratkim nisem vedela. Začela sem se izogibati prenočevanju z njim, skrbi me da me bo vsak fizičen stik začel čisto odbijati (sem res na dobri poti do tja...). Pa naj povem da sem tudi s KT nehala,ker sem mislila da so one vzrok - pa niso.

Obupno mi je to, prepričana sem da tako v redu tipa ne bom več našla, hkrati pa me je groza ostati z nekom,ki me ne privlači. A obstaja kakšen trik zato,da bi me spet začel? Povem naj tudi da že v začetku - sem bila zajubjena,privlačil me je tudi, ampak ne pa tako kot me je kakšen pred njim.
Ena kolegica pravi da sem se naveličala ker je tako "popoln" - ampak to se mi zdi res neumno no, pa da sem razvajena in da mi je samoumeven. In da bi dobila spet interes če bi ga začel srat okol. Nekako dvomim,da je to razlog.

Po drugi strani se mi pa zdi butasto ga pustit, it z nekom s katerim bo privlačnost 100% pa spet karakter ne bo špilal...Ker jackpota ne zadane glih vsaka,pa ker taki jackpot dobitki ne hodijo po svetu z napisom nad glavo sem v resni dilemi.

Vsakršen odgovor je dobrodošel....

joj, kot da bi sebe bralauser posted image user posted image user posted image . Ti povem kaj sem naredila?? Nič, popolnoma nič..kot si že rekla..vem da tako dobrega po srcu ne bom več našla in sem se pač "vdala v usodo"..zdaj imava otroka, sva kolikor toliko srečna, sexava pa 1x na mesec..pač..če mi ni, mi pač ni..
aja..pa še tole ti bom povedala..si rekla da te nekdo full full  privlači..no, tudi mene je..sodelavec..in to res fulll. Ampak samo sexualno ker karakterno sem s časoma ugotovila da se nebi ravno ujela. Tudi on je imel resno punco, vendar mu je v očeh pisalo da bi bil takoj "za stvar". Pa sem razmišljala..je vredno zaradi enega (sicer verjetno zelo dobrega) sexa postaviti na kocko dober odnos ki ga imava s partnerjem?? Je vredno ga pustiti, ker itak takega ne bom več našla? Ni ravno v moji naravi da bi varala, zato bi ga, če bi se zapletla s sodelavcem, verjetno pustila. Je vredno pustiti potencialno zelo dobrega moža in bodočega očeta zaradi nekaj trenutkov užitka? Je res vredno?? NE, ni vredno!

To je samo moje skromno mnenje ki temelji na izkušnjahuser posted image

Anonimna2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2009 10:53:50   
nuala
Oprosti, ampak ne razumem problema.
Če te partner ne privlači in si na dobri poti, da te bo vsak fizičen kontakt z njim spravljal ob živce, po drugi strani pa nimata otrok in niti ne živita skupaj pač pusti partnerja in si poišči novega. Ne nujno tega, ki te je trenutno zmešal.
To se mi zdi edino logično.
Ali pa seveda, da pošlješ fanta med mornarje oz. pomorce ali popotnike ali kaj podobnega, da ti ne bo hodil na jetra.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2009 11:04:56   
Marogica
Očitno tvoj partner vseeno ni popoln, saj k popolni vezi spada tudi sex oz. želja po sexu oz. "kemija" mora štimati tudi na tem področju. TO sicer ne pomeni, da morata sexati kot kakšna zajca, vsak dan ali vsaki drugi dan....pa vseeno.

SE mi zdi, da se dolgoročno ta "popolna" veza ne bo obdržala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2009 11:13:02   
princeska29
kot bi brala svojo zgodbo pred petimi leti
partner se mi je gabil in niti pomislit nisem mogla da bi sexala z njim že vsak njegov dotik je bil muka in do njega sem bila zelo osorna in zajedliva  bila sva že na tem da zvezo končava in poskušava oba biti srečna pač z drugim partnerjem.a nisva se želela kar tako vdati in sva poskušala na vse možne načine poiskati rešitev.in bitko sva dobila je pa pozrebno veliko truda in povem ti da glede takšnih stvari razčisti in poišči pri sebi oviroki ti otežuježivljenje in mogoče boš potem lahko rešla problem.tukaj gor pa nas je na tisoće žensk in verjami vsaka je edinstvena kakor si tudi ti zato ti me ne moremo ponuti rešitve.
tako sedaj je za nama 12 let skupnga odnosa imava dva sončka in vezo kakršno sva si želela pa čeprav se skregava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2009 12:55:13   
Anonimen
Šit, kot bi sebe brala, s tem da sva midva skupaj 10 let in imava 1 otroka! In sem bila kot ti prepričana, da me pač seks ne zanima ravno. Sedaj pa sem na tem, da me drugi tip (tudi zaseden) ful privlači, jaz tudi njega...zaenkrat je pri besedah, jaz pa ne vem kaj naprej. Spet se počutim živo, veselo, uuuuuuuhaaaaaaaaaa, po drugi strani imam svojega partnerja rada...ne vem. Nikoli si nisem mislila da bom stala pred tole odločitvijo, ko razum pravi eno, čustva pa drugo.

(odgovor članu princeska29)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2009 13:30:27   
Anonimen
BOLJ KOT VAS BEREM MANJ MI JE JASNO,,,ČE TE NE PRIVLAČI, TE PAČ NE. PA ČE VSE DRUGO KLAPA, PA SI LJUBIMCA POIŠČI, SAJ DANDANES VSI VARAJO....KO BOSTE PA STARE PA VAM BO ZA MARSIKAJ ŽALuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2009 13:53:54   
Anonimen

BOLJ KOT VAS BEREM MANJ MI JE JASNO,,,ČE TE NE PRIVLAČI, TE PAČ NE. PA ČE VSE DRUGO KLAPA, PA SI LJUBIMCA POIŠČI, SAJ DANDANES VSI VARAJO....KO BOSTE PA STARE PA VAM BO ZA MARSIKAJ ŽALuser posted image

prvič..obstajajo tudi MALE črke..

drugič..pač nisem tak tip da bi varala. Me preveč morala daje..

Anonimna2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2009 14:02:58   
Anonimen
Tu Anonimna1.

Ne morem verjet da Vas je toliko. No jaz sem stara 21, tak da ja, hvala bogu nobenih otrok in skupnega stanovanja in skupnega kredita.
Jaz mu bom najbrž povedala,zakaj me ne privlači. Za to mogoče obstajajo neki razlogi,do katerih sem prišla samo me skrbi da tudi če to spremeni na sebi da meni vseeno ne bo seksualno do njega. Bom videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2009 14:07:54   
Anonimen
Vedno sem mislila, da sem edina, ki vztrajam v takem odnosu.....Hvala anonimni pa drugim za svoje zgodbe. Kamen se mi je odvalil od srca. Midva pričakujeva drugega otroka, stanje je popolnoma enako - enostavno ni privlačnosti, drugače pa vem, da boljšega ne bi mogla dobit. Mi je tudi že kdo zmešal glavo, ampak samo na daleč. Ne varam. Spoštujem mojega moža, ga cenim kot očeta, toda privlači me pa fizično ne. Tudi jaz sem pogrešala tiste metuljčke, mislila, da je z mano nekaj narobe....Dokler ni prišel tisti tipček, ob katerem sem postala vedno čisto mehka. In ne bom tvegala svojega zakona zaradi prevare. Ja, zelo čudno se sliši. Ampak da povem odkrito, svoje seksualne potrebe potešim sama s sabo....Jah, tako je. Priznam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2009 15:25:23   
Moyca_
ne gre za to, da vas parnter ne privlači, ampak za dober odnos sta potrebna 2 in zato je treba ljubeč odnos vzdrževat. Se vsedeta enkrat na teden zvečer in si naredita romantičen večer,...
Če je ljubezen, kot vse pravite, potem je treba samo nekaj narediti,...
Lahko pa živite celo življenje tako, odločitev je vaša, moškemu pa je enkrat na mesec sexat premalo,...

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2009 21:19:08   
Anonimen
Mojca, prav imaš. Toda njega pripraviti do pogovora je zelo zelo težko. Se ne zna odpreti. Mogoče je to celo tisti glavni razlog za moje občutke.  Saj sem marsikaj že poskušala, pa obupala. Tudi na pogovor sva šla do strokovnjaka, pa ni bilo haska. Enostavno se ne zna odpreti. Če pa se že kaj pogovarja, se pa o njegovi službi, o denarju.....Mene zna vprašati samo, če sem ok, to je pa vse. Saj se pogovarjava - ampak samo o vsakdanjih težavah npr. o otrocih, kaj je treba iz trgovine prinesti, in podobno....In dnevi, tedni, minevajo....Tako da pri nama ni povezanosti, vsaj ne tiste taprave. Ampak drugače pa je, kot sem že napisala, zelo dober človek, zelo mehek in družinski...Me ne bi nikoli prizadel.

zadnja anonimna (pred Mojco)

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2009 21:44:02   
Gina

joj, kot da bi sebe bralauser posted image user posted image user posted image . Ti povem kaj sem naredila?? Nič, popolnoma nič..kot si že rekla..vem da tako dobrega po srcu ne bom več našla in sem se pač "vdala v usodo"..zdaj imava otroka, sva kolikor toliko srečna, sexava pa 1x na mesec..pač..če mi ni, mi pač ni..

A si zdaj srečna in ti je to to, kar si si večno želela? Mislim, ko boš stara 90, pa pogledala nazaj, ti bo kdaj žal, da nisi poiskala nekoga, s katerim imaš skupno kemijo, privlačnost, ki ti ne vibrira kot brat, ampak kot partner?

Moj prvi fant je bil daleč karakterno najbolj "ljubek" bi se temu reklo. Ampak mene je fizično vedno bolj odbijal. Nisem vedela nikdar kdaj se je to zgodilo, ampak na koncu sem bila po skoraj treh letih že prav tečna in dobesedno to se je zgodilo, da mi je smrdel, neki izrazi na njem so se mi zdeli grdi, na živce mi je šla njegova suhoba...skratka prazni izgovori za pomanjkanje kemije. Potem sem se zamislila in se vprašala, ali je prav,da mu to delam, ali sem do njega krivična? Zdel se mi je eden najboljših ljudi na tem svetu, krasen prijatelj, ki mu nisem hotela nič žalega. Zato sem ga zapustila. Privoščila sem mu eno, ki bi ga imela vsaj tako rada, kot on mene. Iz vsega srca. NIkdar več nisem srečala karakterno tako fajn deca, ki bi se v res vsem ostalem ujemala, sem pa veliko razmišljala kasneje v lajfu, ali bi z njim lahko funkcionirala. Odgovor je: NE bi mogla. Nikakor. Meni osebno je fizičen dotik v vseh oblikah oblika varnosti. Tega pri njem ne bi imela. Brez tega pa ne morem biti v nekem odnosu. Smo pa različni, prav gotovo. Vsak se mora odločiti po svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2009 22:22:19   
Kerensa*
Še vedno vztrajam, da vsakdo živi tako, kakor mu paše, ampak jaz vas niti pod razno ne razumem. Živite z moškimi, ki se vam fizično gnusijo, z njimi pod prisilo (ali bolje rečeno - zaradi ljubega miru v hiši) seksate, z njimi imate otroke, kredite, strehe nad glavo, kuhate jim, perete, jih hvalite pred vsemi, v resnici se vam pa želodec obrača, ko jih pogledate? Ali malo manj ekstremov - ker niso pijanci, kur*irji in nasilni do vas, to kar avtomatsko pomeni, da so v redu in da boljšega ne boste našle? Ker nosijo plačo domov, ste tiho? In vse ste očitno mlade od 20 do 35 let. V teh letih bi morale *ukat kot zajkle, *ebemu boga, ne pa, da od *urca vaših dedcev ni nič oz. če že je, se vam pa gravža. In za konec ste še prevelike moralistke, da bi si nabavile ljubimca, ki bi vas vsaj pošteno *******.

Pa kaj vam je? A se res NITI MALO ne cenite? Saj bi še razumela, da vam seks ni pomemben, ampak povzetek vsega iz zgornjih postov? Ne morem verjet, no.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2009 23:14:56   
Splišni
Ljubezni se ne da izsilit. Kemija je ali je pa ni.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2009 9:29:02   
Looney27

Nekaj podobnega sem pred leti dajala skozi. Vendar je dejstvo, da z eno rito ne moreš sedeti na dveh stolih.
Čimprej se odloči katerega boš izbrala. Dlje se boš obotavljala slabše bo zate in za tvojega partnerja. Govorim iz izkušenj, zdaj sem pet let uspešno v zvezi in tik pred poroko user posted image .

Pa srečno!

30.5.2009 bom v belem :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2009 11:38:53   
sxy
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Še vedno vztrajam, da vsakdo živi tako, kakor mu paše, ampak jaz vas niti pod razno ne razumem. Živite z moškimi, ki se vam fizično gnusijo, z njimi pod prisilo (ali bolje rečeno - zaradi ljubega miru v hiši) seksate, z njimi imate otroke, kredite, strehe nad glavo, kuhate jim, perete, jih hvalite pred vsemi, v resnici se vam pa želodec obrača, ko jih pogledate? Ali malo manj ekstremov - ker niso pijanci, kur*irji in nasilni do vas, to kar avtomatsko pomeni, da so v redu in da boljšega ne boste našle? Ker nosijo plačo domov, ste tiho? In vse ste očitno mlade od 20 do 35 let. V teh letih bi morale *ukat kot zajkle, *ebemu boga, ne pa, da od *urca vaših dedcev ni nič oz. če že je, se vam pa gravža. In za konec ste še prevelike moralistke, da bi si nabavile ljubimca, ki bi vas vsaj pošteno *******.

Pa kaj vam je? A se res NITI MALO ne cenite? Saj bi še razumela, da vam seks ni pomemben, ampak povzetek vsega iz zgornjih postov? Ne morem verjet, no.

Se podpišem!!!

Sem 5 let bila v podobni situaciji!!! Totalno Brez privlačnosti!!!! Jaz sem imela sicer najino vezo, kot da sva dva cimra( sem imela ljubimca-ker če ne bi se mi pa zmešalo), on je delal pa življenske plane!!! Zakaj sem izpustila toliko lepih trenutkov življenja??? Žal mi je  teh dni, minut, sekund, zapravljenih v eni vezi, kjer že veš da ni prihodnosti, in mi jih ne more noben povrnat.

Pomislite vse ki ste v taki situaciji, kako bo, ko boste čez leta pogledale nazaj na vaše življenje!

Jaz vsekakor nisem želela nekoč pogledati nazaj in se namesto nasmejati na svoje življenje, zjokati.
Danes sem srečna, imam družino in moža, ki mu noben od prej, ne sega niti do kolen.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2009 11:46:13   
Anonimen
Tu anonimna1.

Ja pa dobro!
Samo meni vse ostale lastnosti ustrezajo 110% !
A to pa nič ne šteje?
Ne vem,kako prevagat.
Ker če postavim na tehtnico:Nekdo ki ti je blazno spolno privlačen in je vse cool na tem področju pa se karakterno ne ujameta ali obratno?

Pojma nimam.Jaz bi izbrala tisti primer v katerem ti manj trpiš - psihično.... Samo je pa tud to groza....

(odgovor članu sxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2009 17:12:43   
Splišni

Tu anonimna1.

Ja pa dobro!
Samo meni vse ostale lastnosti ustrezajo 110% !
A to pa nič ne šteje?

Ne, na žalost ne. Vsaj pri meni nikoli ni. Na žalost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2009 17:25:59   
sxy
sex brez ljubezni je možen...
ljubezen in veza brez sexa pa ne!!!!

Vsaj dolgoročno ne!!!

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.3.2009 21:44:47   
sabri
Mislim, da ne upaš tvegat, čeprav najbrž veš, da je sex zelo pomemben v vezi in si želiš imeti takega partnerja, ki bi te privlačil. Dlje boš premlevala, težje bo, da pa se ti bo klik naredil čez nekajčasa, pa dvomim. Bolje biti srečen in dobro sexati s svojim partnerjem pa tudi če ni popoln (lažje preneseš napake, če je dober v horizontaliuser posted image ), kot pa imeti popolno vezo z nič sexa ali pa brez poželenja, ali pa varati. LP

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.3.2009 22:04:55   
tweed
user posted image  Biti z nekom, ki ti ni privlačen, fizičen dotik te odbija, za seks moraš "popustiti", zaradi njega...user posted image
Pobrskajte malo v najglobjih delih možganov in najdite odgovor na vprašanje: Zakaj?
Ker če se ti "gnusi" (kot je ena rekla), potem je tudi veliiiiko značajskih lastnosti, ki vam ne odgovarjajo...

Pa še odgovor tisti, ki je kričala: Ne, ne varamo vsi...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.3.2009 7:44:16   
Anonimen
Vem kaj so možni vzroki za totalno odpoved poželenja in sem mu jih tudi servirala...Skupaj s tem,kar sem napisala zgoraj,na začetku.
Zdaj je na njem da se odloči, ali te napake lahko popravi ali jih ne more.
Če bo rekel da ne more, gre pač življenje dalje...za vsakega posebej.

Anonimna1.

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.3.2009 8:06:21   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29
kot bi brala svojo zgodbo pred petimi leti
partner se mi je gabil in niti pomislit nisem mogla da bi sexala z njim že vsak njegov dotik je bil muka in do njega sem bila zelo osorna in zajedliva  bila sva že na tem da zvezo končava in poskušava oba biti srečna pač z drugim partnerjem.a nisva se želela kar tako vdati in sva poskušala na vse možne načine poiskati rešitev.in bitko sva dobila

kako pa sta rešila? jaz sicer s tem nimam problemov, še user posted image  no, ubistvu mene moj vedno bolj privlači. na začetku je pač bila privlačnost osnovna, ne znam se izrazit, ampak zdaj, ko si poveva kaj komu paše, ko se trudiva, da je obema dobro in da imava skos drugačen sex, je pa drugače. bistvo je, da v seksu uzivas. mislim, da sicer popolnega partnerstva ni, tudi midva se kregava, ampak seks pa je del popolnosti in brez tega ne boš nikoli srečna. jaz bi se s takim človekom pogovorila (praviš da te razume in spoštuje), pogovorita se, vprašaj za mnenje in skušajta delat tisto, kar ti sede, kar te vzburja, imejta več predigre... bodi packa. in mislim, da bosta rešila. ker v nasprotnem primeru pa pejt stran, ker vidiš da ženske, ki so tudi po deset let skupaj, se ni nič spremenilo in tu ni popolnosti partnerstva, ker je nekaj kar te ne zadovoljuje, delaš pa za voljo drugega, ali pa ker se to pač dela. to ni prav, v vsem moraš uživati, v vsem. zato rešita, preden bo tako dolgo trajalo, da se ti ne bo zdelo prav povedati ali ti bo prepozno in boš "trpela", kasneje pa mogoče tut usračkala in bla z drugim in ga izgubila. mogoče nakladam in prehitro sklepam, ampak te je že začel drugi privlačit. raje se pogovori z fantom o tem, kako rešiti problem, kot pa da mu boš "morala" reči da si ga prevarala.

tu je tisto, ko pravite nekatere, da sta oba kriva za prevaro. ja, najbrž, ampak samo njen fant (če izhajamo iz tega primera) bi bil kriv samo zato, ker ona ni uživala... bistvo pa je, da je "popoln" na vseh področjih, ni pa bila iskrena in mu rekla, kaj jo moti... je lažje najti drugega? ali ga samo prevarati? ceni tisto, kar imaš, sploh če veš, da je vredno

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.3.2009 8:10:17   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR
ne gre za to, da vas parnter ne privlači, ampak za dober odnos sta potrebna 2 in zato je treba ljubeč odnos vzdrževat. Se vsedeta enkrat na teden zvečer in si naredita romantičen večer,...
Če je ljubezen, kot vse pravite, potem je treba samo nekaj narediti,...
Lahko pa živite celo življenje tako, odločitev je vaša, moškemu pa je enkrat na mesec sexat premalo,...

se strinjam. kako lahko živite s partnerjem, ki je sicer vreden truda, ampak da pa ste neiskrene z njimi? kaj ne bi bilo fer se pogovorit o teh stvareh? metuljčke se pa da pričarat, samo potrudit se je treba...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!