|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 10:48:20   
sabini
Punce povejte mi a je bolje poklicati rešilca, če mi odteče voda ali me lahko moj pripelje v bolj ležečem položaju v porodnišnico. Če bi se mi to zgodilo kaj naj naredim? Kakšne imate ve izkušnje?

l.p. še 8 dni :duda::duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 10:57:50   
CUKRČEK
Meni je odtekla voda, pa me je mož kar sam odpeljal v porodnišico. Nihče ni nič rekel na to, čeprav je priporočljivo, da pokličeš rešilca in zato tudi dajo napotnico.
Čeprav mislim, da le redkokatera pokliče rešilca...raje nas možički peljejo v por.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 11:00:45   
Žan Luka
Živijo!
Meni je sicer odteklo le nekaj plodovnice, ne vsa, in me je v porodnišnico odpeljal kar mož (do porodnišnice 15 min). Ampak pravijo, da je le dobro če pokličeš rešilca, da ne bi prišlo do izpada popkovine in potem do nadaljnih zapletov. Ampak tudi v osebnem avtu lahko ležiš in je. Sicer pa ko ti odteče voda pa le čim prej in brez panike v porodnišnico, saj se boš domov vrnila z najlepšim bitjecem v naročju!!!
Pa le sporoči ali imate deklico ali dečka!!!
Lp LILI :sloncek:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 11:02:04   
A-N-J-A
Men je gin. reku da grem lahko z avtom:bravo:,ker mamo dokaj blizu porodnišnico:sloncek::sloncek:.Samo sedež moraš poležat.Če maš pa bolj daleč do porodnišnice pa rajši pokliči rešilca.

Anja,(pdp21.5.05)in:roza::duda:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 11:07:30   
sabini
o punce hvala imam do porodnišnice ca 2o minut. Jz bi tudi rajši da me pelje moj .

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 11:55:29   
Anonimen
Tudi meni je G rekla, naj me kar mož odpelje.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 12:45:47   
st
punce, na pomoč...nekaj full sluzastega je prilezlo ven iz mene in je raznoraznih barv...kaj pa zdaj?? drgač se mi nič posebnega (razen tega) ne dogaja, rok pa imam 8.5. Kaj pravite???

:zmeden2:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 12:50:08   
Anonimen
Čep. Odtipkaj v iskalnik.

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 12:58:44   
st
in kaj od ponujenega naj grem potem gledat...:zmeden:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 13:11:45   
st
aha...sem že nekaj najdla...hvala...

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   rešilec odtekanje vode
4.5.2005 20:53:54   
bskrle
Jaz sem se odpeljala rajši z rešilcem, ker sem vedela(od prvič), da bo v avtu vse mokro. Moža tako in tako prve 30-45 min. skoraj ne rabiš, ker moraš iti na CTG, klistir ipd. Moj je prišel za mano, se doma najedel(je prišel iz službe), zrihtal ta malo.
Šofer je bil zelo prijazen.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?