rešilec odtekanje vode (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sabini -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 10:48:20)

Punce povejte mi a je bolje poklicati rešilca, če mi odteče voda ali me lahko moj pripelje v bolj ležečem položaju v porodnišnico. Če bi se mi to zgodilo kaj naj naredim? Kakšne imate ve izkušnje?

l.p. še 8 dni :duda::duda::duda:

CUKRČEK -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 10:57:50)

Meni je odtekla voda, pa me je mož kar sam odpeljal v porodnišico. Nihče ni nič rekel na to, čeprav je priporočljivo, da pokličeš rešilca in zato tudi dajo napotnico.
Čeprav mislim, da le redkokatera pokliče rešilca...raje nas možički peljejo v por.

Žan Luka -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 11:00:45)

Živijo!
Meni je sicer odteklo le nekaj plodovnice, ne vsa, in me je v porodnišnico odpeljal kar mož (do porodnišnice 15 min). Ampak pravijo, da je le dobro če pokličeš rešilca, da ne bi prišlo do izpada popkovine in potem do nadaljnih zapletov. Ampak tudi v osebnem avtu lahko ležiš in je. Sicer pa ko ti odteče voda pa le čim prej in brez panike v porodnišnico, saj se boš domov vrnila z najlepšim bitjecem v naročju!!!
Pa le sporoči ali imate deklico ali dečka!!!
Lp LILI :sloncek:

A-N-J-A -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 11:02:04)

Men je gin. reku da grem lahko z avtom:bravo:,ker mamo dokaj blizu porodnišnico:sloncek::sloncek:.Samo sedež moraš poležat.Če maš pa bolj daleč do porodnišnice pa rajši pokliči rešilca.

Anja,(pdp21.5.05)in:roza::duda:

sabini -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 11:07:30)

o punce hvala imam do porodnišnice ca 2o minut. Jz bi tudi rajši da me pelje moj .

Anonimen -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 11:55:29)

Tudi meni je G rekla, naj me kar mož odpelje.

st -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 12:45:47)

punce, na pomoč...nekaj full sluzastega je prilezlo ven iz mene in je raznoraznih barv...kaj pa zdaj?? drgač se mi nič posebnega (razen tega) ne dogaja, rok pa imam 8.5. Kaj pravite???

:zmeden2:

Anonimen -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 12:50:08)

Čep. Odtipkaj v iskalnik.

st -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 12:58:44)

in kaj od ponujenega naj grem potem gledat...:zmeden:

st -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 13:11:45)

aha...sem že nekaj najdla...hvala...

bskrle -> rešilec odtekanje vode (4.5.2005 20:53:54)

Jaz sem se odpeljala rajši z rešilcem, ker sem vedela(od prvič), da bo v avtu vse mokro. Moža tako in tako prve 30-45 min. skoraj ne rabiš, ker moraš iti na CTG, klistir ipd. Moj je prišel za mano, se doma najedel(je prišel iz službe), zrihtal ta malo.
Šofer je bil zelo prijazen.

Stran: [1]