Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 14:51:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vsaj to vem. Ker nimam sestre.
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 14:52:32
|
|
|
|
sanja nk.
|
jaz nisem za svojo zihr , še ni tema na rr nanesla....
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:07:15
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jaz pa tega nisem razumela tako, Raho. Meni se je zdelo, da je šla na reunion iz občutka dolžnosti (namesto iz veselja). -------------------------- Jaz tudi ne ! In koliko dolgo že berem ta ( sedaj že res klinčev ) forum, nisem imela filinga, da se je kdaj AnjaPH ven metala s službo (kar je opazila Raho), tako kot tudi nisem nikoli opazila, da se je recimo, Brisačkarca metala ven z denarjem, (kar je opazila AnjaPH)...Sem pa recimo opazila, da so, prej včasih, dostikrat Raho kritizirali v tem smislu, (kar ona ravno sedaj očita AnjiPH). In Pika Zoja, narobe si prebrala Anjin tekst (niso pijavke, ampak pijanke), zato lahko križarski pohod proti Anji komot opustiš! Skratka, moj point je, da vsak vidi v drugem svoje ogledalo !
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:08:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nekam filozofsko si razpoložena danes, Ružo.
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:09:45
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Iz občutka dolžnosti greš na sestanek, iz občutka dolžnosti greš na rojstni dan **** sorodnika. Na obletnico OŠ pa res ni potrebno iti iz občutka dolžnosti. Pač ne greš. ------------------------- Ali vsaj obstaja kakšna minimalna možnost, da pač narediš po svoje (in da zaradi tega nisi obsojen na RR) ?!
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:12:29
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Nekam filozofsko si razpoložena danes, Ružo. -------------------- Ma, dejansko nas na drugem zmoti tisto, s čimer imamo sami problem .
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 15.3.2009 15:18:01 >
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:12:44
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Jutri se obeta ponovno srečanje, tokrat prvič khm sošolcev iz osnovne šole (kva??) in res se mi ne da poslušat vseh življenjskih zgodb no Če bom šla bom tamalga vzela s seboj, da bo o njem debata ne o men Zadnjič je blo nekej kot obletnica mature in sem tja prišla s sinom, tam pa vsi kot bi bili še zmerej pokovci. Isti. Iste fore, iste face, isto vse. Debata o tem kje so ga pil itd. Booooooring. In se mi zdi, da so me gledal kot marsovko k sem "že" mama (pa proti 30 gremo). V glavnem spila sem tist deci in se po 20 minutah poslovila no to je bil prvi post. če se ti ne da, ne greš. debatiranje, kje so ga pili ,bi men tud bilo boring-saj nisem prišla na sestanek anonimnih alkoholikov. drugače pa so ti AnjaPH navesili svega i svašta...
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:14:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa ja, se spravljam še par izpitov dokončat, med drugim tudi iz Filozofije . Ja pa a moraš ravno na RR "prakso delat"?
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:17:57
|
|
|
|
Rožica I
|
No, jaz tudi nisem enkrat šla, ker sem imela en kup izpitov in ogromno službenega dela doma in so me skoraj linčali, da zakaj me ni bilo?! ... Ma, fak, pa obletnice, grem na vsako 5., pa še takrat s(m)o vsi do daske. S tistimi, s katerimi se želim srečevat, itak imam kontakt, ostali so mi na 5 let čisto dovolj . P.S.:Valjda, da sem čudna ! Če bi se večina na RR strinjala z mano, bi pa bila res malo nad sabo razočarana !
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 15:19:21
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Drugače pa ja, se spravljam še par izpitov dokončat, med drugim tudi iz Filozofije . Ja pa a moraš ravno na RR "prakso delat"? ---------------------- A ne, to pa ni za prakso iz Filozofije, temveč iz Psihopatologije !
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 16:23:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Sploh pa mi ni do "žura" s kar enimi ljudmi, katerih poti so se v nekem kratkem delu življenja slučajno srečale. Se mi v življenju dogaja dovolj brez teh brezveznih pijank. Meni tudi ni do tega in jo nekako razumem. Saj ne da bi bila kdaj povabljena na kak rijunjn, ampak tudi, če bi bila, bi ziljoin % ostala doma. Res ne vem, kaj se pogovarjate cele noči? S tistimi, ki smo se razumeli se pa občasno še vedno srečamo.
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 20:28:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I A ne, to pa ni za prakso iz Filozofije, temveč iz Psihopatologije ! Glede na to, da je vsak moj post metanje kosti in glede na to, da ima vsak očitno skrit namen... in glede na 4-letno prakso na RR... kaj 'čem pa potem jaz študirat (če nisem, kakor pravi Tamika - preneumna, da bi naredila maturo)?
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 15.3.2009 20:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A sploh greste al se raje opravičite pa je mir? Na zacetku sem hodila, potem mi par let niti ni bilo za it, nekaj let sem prepozno dobila posto, kje imamo srecanje, zdaj bi pa spet sla. Ekola, hvala, da si me spomnila, da vidim, ce imamo letos kaj. To je to.
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 16.3.2009 10:20:30
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: mojamura meni so obletnice tudi zakon....oš ne moremo meti ker smo samo štirje ostali ( 2 sta se žal smrtno ponesrečila), gimnazija pa rulz....itaq!! lahko bi počasi neko obletnico meli si mislim Enako. Pa jaz nas smatram za vse enake, nikogar ne podcenjujem in sama sebe postavljam v višji položaj in to celo tako sforsirano, da bi otroka zraven vlačila. Sicer bi se pa jaz taki ženski od srca nasmejala. Aha jaz se s tem globoko stinjam...da bi se smejala nekomu, ki vlači zraven otroka ups....sem ga tudi sama enkrat.....ampak sem bila noseča pa ni šans, da bi ne šla. mi imamo aprila 20 obletnico mature....japa...stara sem...in sem v kao organizacijskem odboru in je krasno, ker se že zdaj srečujemo.....pa dogovarjamo..... pa z nobene obletnice nisem šla prej domov, kot ob 7 zjutraj mater, če že obujamo spomine, potem to delajmo tako, kot smo počeli v srednji šoli no letos sem prvič mama, ampak album NE bo šel z mano....nope.... A vi ste pa pred 20 leti imeli že maturo....
|
|
|
|
RE: Reunion al kaj je to 16.3.2009 10:25:38
|
|
|
|
rija
|
ne, se pa tak reče HB nismo meli ne mature, ne zaključnih izpitov ne sprejemnih.....izi generacija
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?