Raho
|
Ma, daj, AnjaPH - naj ti bo enkrat za vselej jasno, da nisi popolnoma nič več od ostalih. Zapomnila sem si te samo zato, ker si že med nosečnostjo delala paniko, da za nosečnice nikjer ni dobrih poslovnih cunj. Ker si pač v tvojih letih tako velepomembno uspešna in ker Dior ne dela visoke mode za nosečnice (mu najverjetneje ni donosno, ne?) Ne vem, ali si s tistim postom hotela poudariti, kako grozljivo pomembno službo imaš ali kaj... In sedaj ta neumnost... Pač ne boš šla, če misliš, da so tvoji sošolci tako grozljivo obupni. Upam, da oni o tebi imajo enako mnenje kot ti o njih. In samo še to: Smiliš se mi, ker je edina zadeva v tvojem življenju, ki jo vidiš uspeh, denar in vse kar je s tem povezano. Ja, to vidiš. Ne vidiš pa ljudi okoli sebe, ne veš v ljudeh poiskati tistega dobrega, kar ga vsak nosi. Žal, večini ljudi, ki imajo 100 pik, se takšni osebki, ki svoj lastni ego filajo s svojo velepomembnostjo, dobesedno smilijo. In naj ti bo v tej tvoji "uspešni" in "velepomembni" betici enkrat za vselej jasno - nisi edina, ki je končala faks in nisi edina, ki ima dobro službo. Si pa ena izmed redkih, ki meni, da so zaradi tega, kar sem napisala, središče f.a.k.i.n.g vesolja. In če tebi tako ogromno pomeni, da imaš dobro službo, da tako fajn služiš, da si tako blazno uspešna, da ti pač vse v življenju ratuje, potem živi na svojem rožnatem oblačku, ker za real life res nisi. In pusti te reunione pač za tiste povpečneže, ki v svojih sošolcih vidijo del svoje mladosti, ki jim ne pomenijo samo ljudi, ki so šli "mimo" njihovega življenja, ampak so njihovo življenje zaznamovali, ga naredili bolj pestrega.
|