Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 8:46:13
|
|
|
|
Annny
|
Hm, mi smo kupili v Los Angelesu takega s trakcem, ki se spne z 'netki'..je še boljši, ko za zavezat. Pri nas tega še nisem videla. Mislim, da sem klobučke s trakci videla v Sončku na Bledu (nisem točno pogledala, kako veliki so), ampak to tebi verjetno nič ne pomaga. Kaj pa, če bi sama našila trakec? Lp:zajcek::sloncek:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 8:49:39
|
|
|
|
bini
|
jest sem takega kupila v Lj v Leclerku - tud kičast ni preveč, imajo pa roza in modre.. tako da če te zanese pot v te konce ;)
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 8:58:06
|
|
|
|
BARBARA R.
|
No, tudi jaz ga še nikjer nisem našla.V Ljubljani.Bom sedaj še v Leclerk pogledala.Hvala bini! :muca:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 8:58:37
|
|
|
|
Moyca_
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)- tudi mi bi ga imeli- naš si tudi takoj dol vrže klobuk (edino če ima od sestre klobuk gor):)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 9:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj lahko sama trakce zašiješ gor na klobuček.8)
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 9:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to je pa res misija nemogoče. Tudi jaz sem ga včeraj iskala, pa je bil še najbližji približek tak z elastiko. Ampak jaz ga hočem s trakci!!! Ker sicer pobiram tiste klobučke po celi vasi :grrr:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 9:41:41
|
|
|
|
Teni_
|
Če se prav spomim smo mi kupili v Aladinu(v Mercatorju), samo ne vem, če imajo za fantke tudi. Samo kaj, ko pri nas tudi ta leti dol. Ga tako dolgo vleče, da vse skupaj razrahlja. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 9:59:29
|
|
|
|
JASNA D
|
Punce, hvala za nasvete. Še najboljša varianta se mi zdi, da kupim letalsko karto in jo z Ivano mahneva čez lužo po klobuček, si malo oddahneva v Kalifornijo, nazaj grede še malo na Florido pa na Karibe... Do takrat ko bova nazaj, pa bo v poštev že prišla prehodna kapa, ki pa jo seveda dobiš s trakci celo v naši deželici pod Alpami. Dost heca. Res bo menda potrebno uporabit moje šiviljske (ne)spretnosti, če ne bomo v kratkem ničesar dobili. Alladin v MB na žalost tega nima - vsaj včeraj ni imel, pa kakih 14 dni nazaj tudi ne. Najbolje, da mu kar ruto gor zvežem, tako kot imajo to zvezane stare ome... Jasna
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Za fantke jih nisem videla ampak Meta, imajo jih v Židi v Kranju v mestu za punčke. Take luštne, in imajo zraven trakce.
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ihhhh alja lako tebi što u mestu radiš... men se pa ne da :ups:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Metka pol sem pa narobe razumela. Sem mislila, da ga nikjer ne dobiš. :zmeden2: ;)
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Noja :zmeden2: nisem ga dobila tam kjer sem sploh iskala... hehehe... mam rit preleno, ne pa da ni klobučkov :)-
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, to je pa druga reč, temu bi pa lahko rekli...hmm.... MISIJA MOJARITNOČE! :)-
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 10:57:47
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz sem ga kupila v H&M. Ampak za mojo pupiko:zmeden2:
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 11:00:12
|
|
|
|
JASNA D
|
Ninika&Neja - za pupiko dobiš, kar ti srce poželi, za frkolina z veliko bučko pa je nakup takega pokrivala res misija nemogoče. Šivanko v roke pa štrikec gor navezat! LP, Jasna
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 11:04:03
|
|
|
|
Blink1
|
:)-:)- Hja Jasna....šivaj šivaj trakece:)
|
|
|
|
misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za... 4.5.2005 13:06:50
|
|
|
|
lin
|
Kje je problem! Kupi navaden klobuček,pa dva trakca prišijš pa je!MISIJA NEMOGOČE-JE MOGOČA!!!!!!!:)-:)-:)-:)- Mi imamo tudi ta problem da vse kar damo an glavo takoj leti dol:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?