misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

JASNA D -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 8:32:26)

Kot sem napisala v naslovu, nikakor ne najdem klobučka za mojega 19 mesečnega sinka. Ker z glave leti vse, kar ni dobro pritrjeno, moram poiskati klobuček, ki se zaveže pod brado. Večinoma so taki klobučki nad št. 50 vsi brez trakca - vsaj jaz ga v celem MB še nisem našla. Prav tako ga nismo našli na dopustu, kjer imajo zares pestro ponudbo - predvsem kičastih poslikanih zadev....

Če je slučajno kje katera videla tako velike klobučke za zavezat, bi lepo prosila za info, kje se tako čudo dobi.

Hvala za pomoč in lep pozdrav!

Jasna

Annny -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 8:46:13)

Hm, mi smo kupili v Los Angelesu takega s trakcem, ki se spne z 'netki'..je še boljši, ko za zavezat.
Pri nas tega še nisem videla.
Mislim, da sem klobučke s trakci videla v Sončku na Bledu (nisem točno pogledala, kako veliki so), ampak to tebi verjetno nič ne pomaga.

Kaj pa, če bi sama našila trakec?

Lp:zajcek::sloncek:

bini -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 8:49:39)

jest sem takega kupila v Lj v Leclerku - tud kičast ni preveč, imajo pa roza in modre.. tako da če te zanese pot v te konce ;)

BARBARA R. -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 8:58:06)

No, tudi jaz ga še nikjer nisem našla.V Ljubljani.Bom sedaj še v Leclerk pogledala.Hvala bini!

:muca:

Moyca_ -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 8:58:37)

:)-:)-:)-:)-:)-:)- tudi mi bi ga imeli- naš si tudi takoj dol vrže klobuk (edino če ima od sestre klobuk gor):)-:)-:)-:)-

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 9:13:44)

Saj lahko sama trakce zašiješ gor na klobuček.8)

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 9:23:30)

Ja to je pa res misija nemogoče. Tudi jaz sem ga včeraj iskala, pa je bil še najbližji približek tak z elastiko. Ampak jaz ga hočem s trakci!!! Ker sicer pobiram tiste klobučke po celi vasi :grrr:

Teni_ -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 9:41:41)

Če se prav spomim smo mi kupili v Aladinu(v Mercatorju), samo ne vem, če imajo za fantke tudi. Samo kaj, ko pri nas tudi ta leti dol. Ga tako dolgo vleče, da vse skupaj razrahlja.

LP,
Mojca:nosecka:

JASNA D -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 9:59:29)

Punce, hvala za nasvete. Še najboljša varianta se mi zdi, da kupim letalsko karto in jo z Ivano mahneva čez lužo po klobuček, si malo oddahneva v Kalifornijo, nazaj grede še malo na Florido pa na Karibe... Do takrat ko bova nazaj, pa bo v poštev že prišla prehodna kapa, ki pa jo seveda dobiš s trakci celo v naši deželici pod Alpami.

Dost heca. Res bo menda potrebno uporabit moje šiviljske (ne)spretnosti, če ne bomo v kratkem ničesar dobili. Alladin v MB na žalost tega nima - vsaj včeraj ni imel, pa kakih 14 dni nazaj tudi ne. Najbolje, da mu kar ruto gor zvežem, tako kot imajo to zvezane stare ome...

Jasna

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:01:37)

Za fantke jih nisem videla ampak Meta, imajo jih v Židi v Kranju v mestu za punčke. Take luštne, in imajo zraven trakce.

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:24:03)

Ihhhh alja lako tebi što u mestu radiš... men se pa ne da :ups:

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:29:08)

Aja Metka pol sem pa narobe razumela. Sem mislila, da ga nikjer ne dobiš. :zmeden2:

;)

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:36:28)

Noja :zmeden2: nisem ga dobila tam kjer sem sploh iskala... hehehe... mam rit preleno, ne pa da ni klobučkov :)-

Anonimen -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:41:47)

Aja, to je pa druga reč, temu bi pa lahko rekli...hmm....

MISIJA MOJARITNOČE! :)-

Blink1 -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 10:57:47)

Jaz sem ga kupila v H&M. Ampak za mojo pupiko:zmeden2:

JASNA D -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 11:00:12)

Ninika&Neja - za pupiko dobiš, kar ti srce poželi, za frkolina z veliko bučko pa je nakup takega pokrivala res misija nemogoče. Šivanko v roke pa štrikec gor navezat!

LP, Jasna

Blink1 -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 11:04:03)

:)-:)- Hja Jasna....šivaj šivaj trakece:)

lin -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 13:06:50)

Kje je problem!
Kupi navaden klobuček,pa dva trakca prišijš pa je!MISIJA NEMOGOČE-JE MOGOČA!!!!!!!:)-:)-:)-:)-
Mi imamo tudi ta problem da vse kar damo an glavo takoj leti dol:zmeden:

piščanc -> misija nemogoče - nakup klobučka s trakcem za zavezat (4.5.2005 18:35:09)

kaj pa če sama prišiješ kakšen trakec na klobuček??

Stran: [1]