Tabali -> RE: Februarčki 007 - 2.del (20.7.2009 8:56:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KUPILA BI EN DOBER RABLEN LAP TOP.....ČE KERA POZNA KOGA K BI TO DOBR ZRIHTU SE PRIPOROČAM jst bi ti z veseljem šenkala kakšen lap top, lohk tut dva [sm=smiley36.gif], sam so službeni [sm=smiley13.gif] (čist po pravici povedani, mi grejo na živce k so vsi istočasno rastegnjeni na mizi... komi čakam da se preselimo, da bo vsaj ta računalniški del mel svoj plac) No, morm povedat, da naša punca dons ni šla u vrtec, ker je zbolela, seveda [sm=hudicek1.gif] ok, mogoče se prehitr jezim, mogoče ni zaradi vrca, ker jst tut nisem lih sto procentna kar se zdravja tiče sam... ne vem... mal sem histerična, k praktično še ni bla bolana (razen smrkanja), zdele pa vročina, pa smrka, pa grlo boli, pa totalno brez glasu je...[sm=smiley13.gif], pravzaprav je najhujše blo čez vikend, zdele se mi zdi da že gre na bolš povrh vsega pa je danes ponedeljek, dan k mamo tko al tko krizo, se je zbudila že ob pol dveh ponoči (jst sem glih kakšno urco spanja skup spravila) povedala tisto svojo znamenito ponedeljkovo izjavo - mama ne greš u službico in je bilo konc, spali nismo nič, ker enostavno ni hotla (mam feeling kar čuti da je ponedeljek in da gremo vsak na svoj konec), pol pa ko sem res mogla it, pa histerija do daske...sicer jo je tati potolažil je pol vseeno zaspala sam... jst sem čist fertik k skoz mam pred sabo tiste njene solzne učke [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] sej bo bolš, sam mogla sem nekomu povedat kaj me teži... JASNA KJE SI????????????
|
|
|
|