Tabali -> RE: Februarčki 007 - 2.del (13.7.2009 9:35:11)
|
[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] šele zdele sem prebrala kaj se vse dogajalo[sm=smiley13.gif] JASNA DRŽI SE SMO S TABO IN TVOJO SONČICO[sm=smiley1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif], pa super, da gre na boljše [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jst sem pa dons tok živo sanjala da sem bila noseča, pravzaprav že čist pred porodom in da mi je kar v službi voda odtekla[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], pol pa nikakor nisem mogla priti do porodnišnice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], full komično ker sem se kao sama pelala[sm=zmeden.gif], pa ene štoparje pobirala (čeprav tega nikoli ne delam)[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], med temi je bil tudi en sodelavec od mojga [sm=love.gif], ki me je po tem končno spravil do porodnišnice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], kaj je bilo pol pa ne vem, k sem mogla ustat[sm=smiley36.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley2.gif] sicer smo preživeli čudovit vikend, bili pri mojih, obiskali Danajino kumo, včeraj pa vse skupaj zaključili z air show-om u Varaždinu, bilo je super, Danaji najbolj všeč neki super duper bombnik ki prebija zvočne zidove (ne vem natančno kakšno letalo je to, neko švedsko, mene sicer najbolj spominja na une MIG-ove[sm=smiley36.gif]), moj je velik tega posnel, na srečo, ker je Danaja še zvečer skoz hotla gledat izključno in samo "glasni avion" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kolumbo, jst sem za srečanje, sam mogoče v soboto dobimo ene obiske, tko da ti še javim JASNA ŠE ENKRAT [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif], vse bo OK!!!!! DRŽI SE!!!
|
|
|
|