partizanka1
|
Dobro jutro! Jest lepo v miru pijem fake kavico in mal čekiram kaj je na spletu novega. Ja, res je, že dober teden sem doma, na dopustu, potem pa porodniška. Sem v redu, u bistvu kar preveč in pol čist pretiravam. Prejšnji teden sem se spravila na najino splanico in sem vse iz omar ven dala, pa vse zbrisala, pa za karitas naštimala ene 3 pakete, pol sem že vsa okna spucala, no zgornji štud bajte me še čaka, ampak glavnna je že, dons morm po tleh pomit, ker so imel obiske zdej skoz in je joj grozno,....u glavnem, bi mogla mal počivat. RD od tamale smo dal skoz. Nabavl smo pa skiro, kolo in čelado za na kolo. To smo zbral skupaj denar in ji kupil oboji stari starši in midva. Je pa tko, kolo smo nabavl rabljen, ker sva ugotovila, da rabimo trenutno 16 ', ampak bo verjetno samo za letos, ker ji za 20' čist mal fali do tla. Nov 16' je okrog 200 €, če ne kupiš ene plastike, tko da no way za eno leto tak denar dajat (pa tud če bi novga nabavla, pol bi nekej nevtralnega zbrala, da bi blo še za ta drugega , ki pa še ne vemo, al ma lulija al ne .. Je pa od 31.10. do danes zrasla 3 cm in je velika 110 cm, tko da bo to čist držalo. No in midva najdevana na bolhi enga ful hudga, roza lila barve, super ohranjenega za 50 €...in ga gre moj iskat in ga pelje k mojim, da ga tamala ne bi zvohala in pol sem ga šla jest mal spucat in sem ugotovila, da ga je tip prodajal za 16', v resnici je pa 20' , tko da mormo še enga kupit zdej. Se pa s skirojem zelo rada vozi, tko da me ne skrbi, ko bo treba z vozičkom kakšno daljšo turo narest, jo bomo vsaj lahko naštimal. Kaj pa ve kaj pripravljate za vaše za RD? Aja, da se še pohvalim, sem naredila torto, hello kitty in je blo to itak the best darilo...joj te punce. V sredo imam pregled pri moji G (do zdej sem pridelala 10 kg, mam pa še 1,5 meseca do konca), jutri bom šla pa pomojem na Jesenice na predavanje o epiduralni, pa da jim povem, da so mi v prvo čist nekam drugam tiščal tisto cevko in jih vprašam, če zdej isto mislijo narest al bojo dal tja, kamor paše ...če ne se odločim za natur porod in basta. Za našega imam oblačilca že pripravljena, oprana, zlikana in čakajo v vakum vreči. Nabavl smo tud že jogi za v posteljico in pa novo previjalno podlogo, to je pa vse, kar nimamo več od tamale. Lupinico mi bo posodil brat, ker smo mi v prvo imel sposojeno in jo zdej ne bomo kupovali, pa nabavla sem seveda ene 3 kompletke, pa ene dvoje nogavičke pa ene dve kapice (ker tud ene nismo imel, vse sposojeno prej ), morm pa še sestavt posteljico, pa previjalno...no to bo moj delal, sej sem za vse ostalo jest poskrbela. Pa voziček je treba mal v red spravt, pa mal namazat, da ne bo vse škripal ko bomo na terenu...uf dela še dost . Nč, zdej morm pa počas nehat, pa upam, da mi ne bo vse tole zdej vn vrgl, ker sem se kr natipkala. Uživajte, cao
|