partizanka1
|
Ojla! Evo mene po dolgem času. Prazniki so mimo, jest pa v polni delovni vnemi garam še ta mesec, pol pa en mesec zasluženega dopusta in porodniška. Imamo se fajn, tamala ga biksa ko ne vem kaj, je že čisto odrasla tako vizualno kot v glavi. Komaj čaka . Bomo vidl, kakšna bo takrat reakcija. Po vseh teh praznikih in darilih si ona zdej želi barbiko - ker jo imajo vse bejbe v vrtcu. Jao meni...no sej si jo je že prej, ampak moj ni popustil in smo nabavl goro lego kock. Pri vseh "božičkih" je prinesel lego kocke, no doma poleg tega tudi nove (rabljene) smučkem, ker so bile lanske prekratke. Smučamo že tako, da midva spodaj gledava, ona pa se sama vozi gor in dol. Tud "talarčke" že sama ujame in se odpelje na hrib, tko da ni nobenga dela več z njo . No da se vrnem na prejšnjo temo, barbiko bo po vsej verjetnosti dojenček prinesel, tko da te slabe tri mesece bo že zdržala. Vam pa morm povedat, da mi tale nosečnost teče noro hitro....do 3 meseca naprej se mi zdi, kot da bi bilo včeraj. Počutim se pa tko dobr, kot da sploh ne bi bla noseča. Na nosečnost me spomni samo kepa, ki mi skače po trebuhu in pa sam trebuh, drugač pa kot da ne bi bla. Zdej se morm pa počasi priporočit pri prijatlih za kakšno posojo oblekic za našega . Pri tamali smo imel kar veliko sposojenega, tko da glih zaloge oblekic nimamo. No sej bomo nabavl, ampak če pa glih kakšno zadevo dobimo na posodo, pa tud ne bo odveč. Dejte mi povedat, a bomo rabil "zimskega pajaca" konec marca oz. začetek aprila? Enega takega velurjastega imamo, ampak št. 56 kar pomeni, da je za 1 teden oz. 14 dni . Je pa ta iz velurja ful dobr, ker spodaj ne rabiš veliko oblečt in za ven samo tega pajaca gor potegneš in voila, ne matraš s 3 štuki cunj. Rada bi nabavla enega takega iz velurja, da nima nogic posebaj, ampak je spodnji del kot žakelj, če me razumete. A ga je mogoče katera v kakšni trgovini videla? Ker če ga hočem imet, moram it v akcijo, ker bodo kmalu poletne obleke po trgovinah . Kako ste ostale? Uživajte!
|