|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:03:31   
Anonimen
Zdravo, punce!

Ponosno se Vam pridružujem kot "nova" nosečka (čeprav že imam 7 let starega sinka).
Zdaj sem noseča 8 tednov in 5 dni, torej pričakujem štručko nekje v začetku decembra.
Danes je bil prvi pregled (z brisom vred), pojutrišnjem pa že prvi ultrazvok (sama sem ga zahtevala, ker se hočem prepričati, ali bosta dvojčka ali ne - so v partnerjevi družini).
Je še kakšna tukaj na forumu, ki je noseča približno toliko kot jaz? Saj veste - tekoča izmenjava izkušenj...
Mimogrede pa še eno vprašanje - ko sem bila prvič noseča, nisem imela prve tri mesece v bistvu nobenega trebuščka, kavbojke pa sem skoraj normalno zapela do 5. meseca, zdaj pa že 14 dni gledam trebušček za cca. tretji mesec nosečnosti. Dvojčka?

Pa-pa!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:24:01   
AKŠ
dobrodošla med nami

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:26:02   
total
ČESTITKE:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:39:41   
Teni_
Čestitke:bravo:.

Ni nujno, da sta dvojčka, sem jaz že tudi na to pomislila. Pravijo, da se v drugi nosečnosti prej vidi. Jaz že nekje od 7 ali 8 tedna ne morem zapret hlač in imam nosečniške. Pa glede na to, da imam 3 kg manj kot na začetku, sem jaz tudi sumila, da sta 2. No, pa je samo en.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:48:26   
tinkamiška
Hejhoj:):):)

Ti želim lepo9nebesa!

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 17:48:31   
kofetek2010
tudi jaz imam rok v decembru in sem prejšnji teden že kupila nosečniške kavbojke :)- - vzrok: velik, velik trebuh, a UZ (že 10 dni nazaj) je pokazal le en rižek ;)

tudi mene je skrbelo, da nimam mogoče dvojčkov, trojčkov,... ker sem prej imela ploščat trebuh, zdaj sem pa kar naenkrat v 20 tednu :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 18:05:24   
Anonimen
Zdravo, punce!

Zadeva je jasna - karkoli bo, fantek ali punčka, bova s partnerjem vesela, važno je le, da bo zdrav-a (ali pa zdrav-i).
Ko sem bila prvič noseča, sem bila v bistvu še zelo mlada (18 let) in je nosečnost nekako "šla mimo mene" - celo nosečnost nisem imela nobenih težav, rodila pa sem v 1 uri (od prvega popadka do poroda). Zdaj, pri drugi nosečnosti, pa šele 14 dni vem zanjo, pa ne berem več ničesar drugega...
Za partnerja bo to prvi otrok (če bo eden) in se mora najprej privaditi na to misel, jaz pa ga strašim z dvojčki, trojčki in podobnim...
Do četrtka bom pa menda že potrpela, ko imam ultrazvok. Glede na višino nosečnosti bodo že videli, koliko "nas" je... Če ne tam, pa na pregledu nuhalne svetline v drugi polovici maja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   NOVA NOSEČKA
3.5.2005 22:43:00   
Nannn
Kerensa welcome...:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NOVA NOSEČKA
4.5.2005 10:04:46   
Anonimen
:bravo: :bravo: :bravo: še ena decembrka. Tudi jaz grem jutri na UZ (upam, da).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   NOVA NOSEČKA
4.5.2005 10:05:51   
Mina1
Najprej čestitke in seveda, lepo nosečnost ti želim.

Mimogrede: druga nosečnost se je tudi meni prej poznala kot prvič, tako da;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NOVA NOSEČKA
4.5.2005 10:25:21   
mujcek
čestitam :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem v začetku decembra, lepo da se število povečuje. Ja če sta dvojčka se bo lepo videlo že sedaj, jaz sem bila prejšnji teden na UZ (8 tednov), pa sta se že videla. Sicer pa ne skrbi zaradi trebuščka, saj pravijo, da je v drugi nosečnosti večji in se prej pokaže. Jaz sem sicer prvič, ampak kakšnih večjih sprememb na trebuhu ne opazim, razen zaloge za hude dni :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?