NOVA NOSEČKA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:03:31)

Zdravo, punce!

Ponosno se Vam pridružujem kot "nova" nosečka (čeprav že imam 7 let starega sinka).
Zdaj sem noseča 8 tednov in 5 dni, torej pričakujem štručko nekje v začetku decembra.
Danes je bil prvi pregled (z brisom vred), pojutrišnjem pa že prvi ultrazvok (sama sem ga zahtevala, ker se hočem prepričati, ali bosta dvojčka ali ne - so v partnerjevi družini).
Je še kakšna tukaj na forumu, ki je noseča približno toliko kot jaz? Saj veste - tekoča izmenjava izkušenj...
Mimogrede pa še eno vprašanje - ko sem bila prvič noseča, nisem imela prve tri mesece v bistvu nobenega trebuščka, kavbojke pa sem skoraj normalno zapela do 5. meseca, zdaj pa že 14 dni gledam trebušček za cca. tretji mesec nosečnosti. Dvojčka?

Pa-pa!

AKŠ -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:24:01)

dobrodošla med nami

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

total -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:26:02)

ČESTITKE:bravo::bravo::bravo:

Teni_ -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:39:41)

Čestitke:bravo:.

Ni nujno, da sta dvojčka, sem jaz že tudi na to pomislila. Pravijo, da se v drugi nosečnosti prej vidi. Jaz že nekje od 7 ali 8 tedna ne morem zapret hlač in imam nosečniške. Pa glede na to, da imam 3 kg manj kot na začetku, sem jaz tudi sumila, da sta 2. No, pa je samo en.

LP,
Mojca:nosecka:

tinkamiška -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:48:26)

Hejhoj:):):)

Ti želim lepo9nebesa!

Tinka

kofetek2010 -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 17:48:31)

tudi jaz imam rok v decembru in sem prejšnji teden že kupila nosečniške kavbojke :)- - vzrok: velik, velik trebuh, a UZ (že 10 dni nazaj) je pokazal le en rižek ;)

tudi mene je skrbelo, da nimam mogoče dvojčkov, trojčkov,... ker sem prej imela ploščat trebuh, zdaj sem pa kar naenkrat v 20 tednu :)-

Anonimen -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 18:05:24)

Zdravo, punce!

Zadeva je jasna - karkoli bo, fantek ali punčka, bova s partnerjem vesela, važno je le, da bo zdrav-a (ali pa zdrav-i).
Ko sem bila prvič noseča, sem bila v bistvu še zelo mlada (18 let) in je nosečnost nekako "šla mimo mene" - celo nosečnost nisem imela nobenih težav, rodila pa sem v 1 uri (od prvega popadka do poroda). Zdaj, pri drugi nosečnosti, pa šele 14 dni vem zanjo, pa ne berem več ničesar drugega...
Za partnerja bo to prvi otrok (če bo eden) in se mora najprej privaditi na to misel, jaz pa ga strašim z dvojčki, trojčki in podobnim...
Do četrtka bom pa menda že potrpela, ko imam ultrazvok. Glede na višino nosečnosti bodo že videli, koliko "nas" je... Če ne tam, pa na pregledu nuhalne svetline v drugi polovici maja...

Nannn -> NOVA NOSEČKA (3.5.2005 22:43:00)

Kerensa welcome...:bravo:

Anonimen -> NOVA NOSEČKA (4.5.2005 10:04:46)

:bravo: :bravo: :bravo: še ena decembrka. Tudi jaz grem jutri na UZ (upam, da).

Mina1 -> NOVA NOSEČKA (4.5.2005 10:05:51)

Najprej čestitke in seveda, lepo nosečnost ti želim.

Mimogrede: druga nosečnost se je tudi meni prej poznala kot prvič, tako da;)

pa-pa Mina1

mujcek -> NOVA NOSEČKA (4.5.2005 10:25:21)

čestitam :bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz sem v začetku decembra, lepo da se število povečuje. Ja če sta dvojčka se bo lepo videlo že sedaj, jaz sem bila prejšnji teden na UZ (8 tednov), pa sta se že videla. Sicer pa ne skrbi zaradi trebuščka, saj pravijo, da je v drugi nosečnosti večji in se prej pokaže. Jaz sem sicer prvič, ampak kakšnih večjih sprememb na trebuhu ne opazim, razen zaloge za hude dni :)-

Stran: [1]