|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vse kar se samohranilkam vrti po glavi!!
10.3.2009 16:05:10   
ronja
Taki stavki meni velik pomenijo. Tega strahu se pa nikoli ne bom znebil, pa bi se ga rad. Drugač pa otroke delat ni težko, težje jih je gor spravit. Moj foter nas je naštepal 4 komade. takle mamo :)

Ni kejuser posted image . Vem, da jih ni težko delat, ampak je težko ostalo (jaz bi začela že z donosituser posted image ). Ampak pri tebi nisem mislila naredit samo naredit, ampak tudi vzgojit. Hočem rečt, da si ti tu in zdaj za svoje otroke, tudi ko so že na svetu in vsak dan lahko pridejo k tebi se potožit, če kaj ni v redu, ne? Torej si ŽE drugačen od svojega fotra! Saj on verjetn oni bil idealen oče nekaj let, potem pa naenkrat spakiral...
PS:  A mu je vse 4 ratalo naredit isti ženi? Ker pri enem 3tjem bi se tudi ona lahko naučilauser posted image .

p.s. mogoče pa bi samohranilke lahko ustanovile kako društvo, spletno stran..?

KOlikor vem, imajo ob nedeljah samohranilske zajtrke v Štorklji, se mi zdi - šopavite me, če se motim. Mogoče se boš tam našla, harley.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.3.2009 16:11:11   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: fionca

Bravo ROŽICA I, ker tale mika je pa res ena egoistična (verjetno razvajena) oseba.

ja, itakuser posted image  

user posted image user posted image user posted image egositičnauser posted image user posted image user posted image user posted image razvajenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Fionca, če bi poznala moj življenjepis, tega ziher ne bi napisala. Bi pa razumela zakaj ne podpiram takšnih in drugačnih blatenj.
Če te zanima, samo reci(napiši)... ni problemauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.3.2009 16:41:17   
ronja
Če te zanima, samo reci(napiši)... ni problemauser posted image

No, zdaj pa mene firbec matrauser posted image . po moje sicer nisi razvajena in egositična, veš pa, da se je treba za srečo potrudit. Vendar pa nam kljub trudu sem pa tja na tem ali onem področju spodleti - včasih se res ne trudimo dovolj, včasih se pa še prevečuser posted image . Rešitev ni v samopomilovanju ves čas, vendar pa je tudi to ena faza, čez katero mora človek, ki žaluje.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.3.2009 16:41:25   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: harley

Ne vem za vas, vendar mene že pošteno motijo vsi članki kjer so itak predstavljene same normalne situacije, kjer mož in žena pričakujeta otroka, vsi nauki za vesele očke v šoli za starše in vsa ta pomp okrog srečnih parov!

Bull shit! Vedno več je maminih sinčkov, ki se ne odločajo za očetovstvo, vedno več je neodgovornih moških, ki svojim nosečim predragam obrnejo hrbet....kaj pa o tem? Se ne bi pisalo in govorilo o tem kaj več?

Oz. se ne bi vsaj enkrat v predavanju materinske šole omenilo možnost in počutje samohranilke...

Prosim, pišite mal o tem za spremembo! Kako se vi počutite, ker ste ostale same....ste jezne? Razočarane nad testosteronskimi budalami? Veselo pričakujete naše male sončke? Kako vam je, ko srečate očka vašega otroka in se niti ne ozre na trebušček (če ga srečate)? Imate podporo družine? Karkoli....

Tako naj povem jaz svojo zgodbo. Svojega sedanjega može sem spoznala pred 7 leti. Bila sva skupaj kratek čas reklo bi se, da je bila le bežna avantura takrat- intenzivna avantura. Naenkrat sem opazila, da sem noseča in ker sva narazen dosti kilometrov sem se odločila, da mu o tem ne črhnem niti besede in, da bom sama vzgajala tega otroka ( moja prednost je bila dobra finančna situacija) ter seveda podpora družine katerim pa sem se odločila, da ne povem kdo je oče tega otroka. V nosečnosti sem tako ali tako bila zaposlena z pripravljenjem gnezda kot vse mame ampak ko je otrok prišel na svet me je pa začelo mučiti ali mu povedati ali ne, vendar se mi je takrat to zelo nepošteno - poklicati nekoga, ki te prej kliče tisočkrat in se mu ne oglasiš potem pa javit da ima sina. In tako sva bila do tretjega leta z otrokom sama dokler enkrat nismo naleteli en na drugega - kri ni voda, oče in sin sta v trenutku navezala neverjeten odnos in tudi pri nama je iskrica zagora- kasneje sva se poročila otork je dobil očeta....
Hočem povedat, da imamo eno veliko prednost v primeru, da želimo otroka samo zase ga lahko imamo brez problema moški težje. Je pa teško predvsem v porodnišnici ko prihajajo očetje z darili jaz sem pa bila sama kljub vsej družini ki je toliko več prihajala. Teško je vendar imaš čas za otroka samo njemu se lahko posvečaš in svet se vrti samo okoli vaju dveh. Danes vem, da nisem bila poštena do njega, da sem mu ukradla tri leta žiljenja njegovega otroka ampak odnos, ki se je razvil med nama z otrokom pa je nekaj posebnega.

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.3.2009 16:44:57   
ronja
Ampak saj očka ti ne ukrade odnosa z otrokom! Oni imajo svoj odnos, to se ne izključuje!
Ja, po moje res nisi bila poštena, ker se mi zdi, da ima vsak človek pravico vedet, da ima otroka, ampak glede na to, da ti je to on očitno brez kakih problemov odpustil, nimam jaz tu kaj moraliziratuser posted image .
Zakaj pa mu v bistvu nisi hotela povedat?

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.3.2009 16:52:05   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

. Naenkrat sem opazila, da sem noseča

Popizdiš user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.3.2009 17:48:50   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ampak saj očka ti ne ukrade odnosa z otrokom! Oni imajo svoj odnos, to se ne izključuje!
Ja, po moje res nisi bila poštena, ker se mi zdi, da ima vsak človek pravico vedet, da ima otroka, ampak glede na to, da ti je to on očitno brez kakih problemov odpustil, nimam jaz tu kaj moraliziratuser posted image .
Zakaj pa mu v bistvu nisi hotela povedat?

Prvo nisem verjela, da sva sploh lahko skupaj in se mi je zdelo neumno komplicirati njegovo življenje če sem sama bila tako neumna in se mi je to zgodilo nepričakovano. Z bivšim partnerjem se mi ni 5 let in tudi sedaj se mi ne 4 leta. Torej je res bil tisti trenutek samo tisti trenutek pravi, da zanosim. ( mimogrede nisem ga iz ulice pobrala sva se poznala že dalj časa in samo ena noč je bila potrebna da dobim najlepše darilo na svetu )
ampak z mojim postom sem hotela povedati, da je čustveno teško samohranilkam ampak si lahko sam s svojim otrokom in si mu lahko in oče in mama in nikoli nisem občutila, da mi je težje včasih sem bila še bolj spočita od tistih mamic, ki so imele može doma. Celo porodniško sva preživela na morju , kasneje sva vsak moj prosti dan nekam odpotovala u glavnem razvila sva fenomenalen odnos. Nihče me ni živciral in lahko sem se posvetila samo njemu in ves svet se je vrtel samo okoli njega.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
10.3.2009 18:39:15   
Splišni
Joj, gita10, ti bi pa lahko prav knjigi napisala ali pa bi kakšen fajn  film posneli po tvoji zgodbi.

No, me veseli, da se je vse tako fajn končalo.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.3.2009 18:45:19   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Joj, gita10, ti bi pa lahko prav knjigi napisala ali pa bi kakšen fajn  film posneli po tvoji zgodbi.

No, me veseli, da se je vse tako fajn končalo.

a veš, da sem na svoji poroki razmišljala o tem da bi scenarij najine zveze poslala v Mehiko da kakšno limonado iz tega naredijo. Pa veš koliko sem še spustila ven da nebi dolgovezila predvsem obdobje od ponovnega srečanja pa do poroke - ene 120 delov limonade. Ampak vsako življenje piše svojo zgodbo jaz zase vem, da sem do sedaj imela več sreče kot pameti.Upam samo da ne prihaja obdobje ko se mi bo vse to maščevalo.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 59
10.3.2009 19:16:21   
ZmajTolovaj
Kalbo, ti pa res pretiravaš. A do zdaj še nisi pogruntal, da nisi tvoj fotr? Al misliš, da je še čas, da to ven udari? user posted image
Testosteronske budale in zaj.ebane pr.asice pa so pač na tem ljubem svetu in če se ti zalomi in naletiš na kakega od njih, si lahk toliko bolj vesel, ko se jih rešiš. Ampak potem, ko si sposoben stvari videt malo bolj objektivno, za kar pa rabiš čas, da preboliš in da najdeš novo veselje v drugih stvareh.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.3.2009 8:41:08   
blazka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Taki stavki meni velik pomenijo. Tega strahu se pa nikoli ne bom znebil, pa bi se ga rad. Drugač pa otroke delat ni težko, težje jih je gor spravit. Moj foter nas je naštepal 4 komade. takle mamo :)

Ni kejuser posted image . Vem, da jih ni težko delat, ampak je težko ostalo (jaz bi začela že z donosituser posted image ). Ampak pri tebi nisem mislila naredit samo naredit, ampak tudi vzgojit. Hočem rečt, da si ti tu in zdaj za svoje otroke, tudi ko so že na svetu in vsak dan lahko pridejo k tebi se potožit, če kaj ni v redu, ne? Torej si ŽE drugačen od svojega fotra! Saj on verjetn oni bil idealen oče nekaj let, potem pa naenkrat spakiral...
PS:  A mu je vse 4 ratalo naredit isti ženi? Ker pri enem 3tjem bi se tudi ona lahko naučilauser posted image .

Ti kr jest napišem, da je Kalbotov fotr naredu prvi ženi dva otroka, s tem, da je bila ljubica že noseča, ko je Kalbotova mama rodila drugič. Itak je pa model tut pri drugi ženi vse zaj....bal, pa šel. Podobno kot njegov fotr.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.3.2009 9:02:58   
ronja
Hvala za pojasnilo. to je vzorec, ki se priuči - ampak niso geni krivi, tako da se ga da pretrgat, dokaz imaš doma.user posted image

kalbo, ti maš svoje otroke zelo rad - to je bistvena razlika - verjetno bi ti bilo nemogoče si zamišljat življenje brez njih - njemu pa očitno ne... tak da se nimaš kaj bat, zdaj jih že maš rad, ni poti nazaj, otroke boš mel rad, pa tudi če se z ženo skregata na mrtve, kar tudi ni preveč verjetnouser posted image .

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.3.2009 9:15:57   
kalbo
Veš, nebi rekel, da nas moj foter ni imel oziroma nima rad. Prej nasprotno, samo njegovi možgani so ena zelo zapletena stvar. Največja ironija je, da on dobro ve, kaj je prav in kaj narobe, ko ima normalno obdobje, ko se mu obrne okoli, pa bluzi. Bluzi pa o svojih traparijah in trpi...začaran krog in dolga zgodba. Je pa trajalo lep čas, da lahko razmišljam tako, kot sem zgoraj napisal. 

Nekaj čez leto dni nazaj je z zlomljeno roko cel dan prenašal tamalo okoli, s tamalim je pa žogo brcal in bil srečen, zelo srečen. No po tistem ga ni blo že leto dni na spregled....zakaj, kako, men ne gre v glavo. In glih to me matra, ker se bojim kakega preskoka v glavi, čeprav iz leta v leto bolj ugotavljam, da se to pri meni ne bo zgodilo...upam.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.3.2009 10:46:31   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mika
Poglej...te testosteronske budale, kot jih imenuješ, ste si same izbrale in z njimi zanosile. Kaj bi rada zdaj? Tudi sama sem si izbrala svojega moža, ki je vse prej kot testosteronska budala.

Nehaj se smilit sama sebi in začni živeti. 

Se podpišem user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.3.2009 11:28:03   
Anonimen
Nekaj čez leto dni nazaj je z zlomljeno roko cel dan prenašal tamalo okoli, s tamalim je pa žogo brcal in bil srečen, zelo srečen. No po tistem ga ni blo že leto dni na spregled....zakaj, kako, men ne gre v glavo.

user posted image to pa približno tko kt moj fotr....pride, pa čist navdušen je nad tamalima in tko, kr ne ve kaj bi...pa vsi k so bolj v stiku z njim mi pravjo da kolk je ponosn in skoz o njima govori, pa kr žari k slike pokaže itd....sam ni ga pa okol po cele ljube cajte, niti ne pokliče, ma nč...pol se pa enkrt pojav, al pa ga jst pokličem kva zdej bluzi spet, pa če misli kej okol pridt, al bo počaku na pravnukeuser posted image sam zadeva je skoz glih, ne glede na vse. ma jsz sem ga tko vzela, kaj pa naj. zadeva je bla dost bolj kritična encajt, se par let sploh nisma vidla in tko, zdej pa stiki so. mogoč res niso bohvekaj in za dol past, ampak so pa iskreni, noben se neki ne pretvarja, mamo razpucane stvari. tko pač je, kaj češ.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
11.3.2009 13:34:11   
ronja
Saj ne mislim, da vas nima rad, vas ima, ampak ne tako zelo kot ti svoje, to pa gotovo. On vas ima sicer rad svojih 100%, največ, kot je on zmožen, vendar mislim, da si ti zmožen več, pač svojih 100%, ki so absolutno gledano verjetno večji...
Je pa tvoj fotr en mičkeno podoben moji mami s temi svojimi obdobji tega in onegauser posted image . Samo da ona ni bila tako drastična, nas ni nikoli zapustila, med drugimuser posted image , samo ima pa svoja obdobja...

Drugače pa dosti starih staršev tako reagira: moja mami je vsakič presenečena, kako je luštno z Ronjo (in mi to tudi zelo presenečeno pove, kako je to super otrok, pa kako je lahko z njo, pa se da vse zmenit, pa sploh nmi problematična, itd... naše babice jo vedno na veliko hvalijo, se prav vprašam kaki gavnarji smo bli mi, e je tale moj divjak tak angelčekuser posted image ), potem se pa spet 14 dni ne spomni, pa nima časa, pa včasih mine lepo mesec... Ampak vem, da jo ima zelo rada, samo kadar nisi z nekom, pozabiš, da je tako lepo.
Oče je pa isti, samo da je on tak, ko smo mi tam naobiskuuser posted image . Pravi, da se ne zna igrat s tamalo - pa mu čisto lepo gre, če se mu dauser posted image . Se pa malo boji in potem se poči pred tv in tamala valjda "zbeži" dol iz kavča in k nama in pravi, "noče bit pri meni, hoče k vama". ja, itak, če pa ji je dolgčas! potem ko pa gremo v ned. zvečer nazaj domov, pa je ves žalosten, "a zdaj jo bosta pa kar odpeljala"user posted image Hecni so, ni kejuser posted image .
Tast ma tudi ful rad svoje vnuke, ampak tudi pravi, da je njemu ena doza dovolj, pri Ronji še ni bilo tako, da bi mel dovolj, ampak kadar grejo pa na obisk k nečakoma, kamor se ne splača za manj kot 1 dan (ker so daleč doma), pa je tudi že ves živčen, ker nima kaj počet...
Pri nas je še z bratom podobno - po moje se enostavno ne spomnijo, majo svojih stvari polno glavo... Ko so v situaciji, jim je fajn, sicer imajo pa svoje življenje in ne mislijo na vnuke, nečake,... boljše to kot pa da nimajo svojega življenjauser posted image .

Ampak zato se tebi to ne more zgodit, ker v tvoji glavi in življenju pa so tvoji otroci, vedno...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.3.2009 10:28:37   
Anonimen

Veš, nebi rekel, da nas moj foter ni imel oziroma nima rad. Prej nasprotno, samo njegovi možgani so ena zelo zapletena stvar. Največja ironija je, da on dobro ve, kaj je prav in kaj narobe, ko ima normalno obdobje, ko se mu obrne okoli, pa bluzi. Bluzi pa o svojih traparijah in trpi...začaran krog in dolga zgodba. Je pa trajalo lep čas, da lahko razmišljam tako, kot sem zgoraj napisal. 

Nekaj čez leto dni nazaj je z zlomljeno roko cel dan prenašal tamalo okoli, s tamalim je pa žogo brcal in bil srečen, zelo srečen. No po tistem ga ni blo že leto dni na spregled....zakaj, kako, men ne gre v glavo. In glih to me matra, ker se bojim kakega preskoka v glavi, čeprav iz leta v leto bolj ugotavljam, da se to pri meni ne bo zgodilo...upam.

Prva asociacija, ki sem mi je porodila je bilo posvetilo avtorja ene knjige v katerem je zapisal, parafraziram, da je človeška duša nepregleden in zapleten pragozd čustev. Dilema o presojanju pravilnosti in nepravilnosti je prisotna v vsakem od nas, v človeku se pojavi v trenutku, ko mora o svojem čustvovanju in delovanju na podlagi teh čustev presojati znotraj meril splošno (ne)sprejemljivega. Ko smatraš, da sam dobro ve kaj je prav in kaj ne, pravilnost svojega osebnega mnenja in sodbe o njem, kakršnakoli že sta, avtomatično postavljaš pod velik vprašaj. To kar mogoče smatraš za traparijo in blues, na osebni ravni morda lahko predstavljajo bolečo osebnostno dilemo v kateri ta oseba lomi svoj dejanski jaz na račun jaza kot bi po splošno sprejemljivih merilih moral biti ali naj bi bil. Tvoj odgovor o nerazumevanju njegovega stanja se nahaja v tistem delu kjer si skapiral, da dejansko trpi. Soditi človeku zaradi tega, ker ni izpolnil pričakovanj nekoga drugega ne ponuja nobene objektivne slike o njem samem, temveč le o človeku, ki si je drznil soditi. Verjetno, da je njegovo trpljenje povezano ravno s tem njegovim osebnim konfliktom med dejanskim "jaz" in "idealnim jaz" kakršnega on verjetno težko dosega. Vsem nam se vsiljuje vrednotenje "dobrega" in "slabega", ljudje se samo razlikujemo po tem koliko sebe smo pripravljeni zatajiti, da bi se dopadli nekomu ali nečemu drugemu.

Tisto česar se ti bojiš, se bojim ne predstavlja druga, kot tvoj osebni strah pred tem, da bi tvoja maska nekega dne nemara lahko padla. Istočasno, verjetno nezavedno, dvomiš v veljavnost tvojega, subjektivnega "pravilnega"/"nepravilnega". V primeru absolutnosti razmerja teh dveh pojmov, te ta strah najverjetneje ne bi preganjal.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
12.3.2009 10:49:31   
kalbo
Mogoče imaš prav, mogoče pa tud ne, ne vem, ker niti ne razumem dobro, kaj hočeš povedat, če pa spraviš tole v eno pametno obliko, razumljivo širšim množicam, ti pa lahko kaj odgovorim. Pri naši familiji bi itak vsi psihiatri hitro vrnili diplomo, v to sem prepričan.

Na meni  je, da svoje otroke obvarujem pred vso to kompleksno blesarijo moje zmešane družine. Eno pa je...radi se imamo in to je važno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.3.2009 10:56:18   
kalbo
Drugače pa jest njega več ne obsojam. Ga pa ne razumem. Zadnjič sem mu rekel, naj pride, pa mi je odgovoril, da zdaj nima denarja. Ej, človek, sej ne pobiram vstopnine, pridi, imeli se bomo fajn in to je to. On ima pa v glavi, da mora otrokom nekaj kupit. Bolj mju govorim, da bi blo bolje, če še kako reč odnese, kot prinese, slabše je.

Tko je blo pri mojih rosnih 16tih. Poklical me je in mi rekel, da lahko počitniško delo opravljam pri njemu. Cel mesec sem lazil z njim po strehah, se ogromno naučil in v bistvu zelo užival, ker sem končno imel očeta. Na koncu ga je zmatralo to, da mi ni mogel dat keša....posledica zginil je za cel teden, ga ni blo na spregled. Če nebi blo njegove žene, še za vlak domov nebi mel. Meni je blo pa vseeno za tist keš, mi je blo več za že nevemkolikič pokvarjen najin odnos.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.3.2009 11:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Na meni  je, da svoje otroke obvarujem pred vso to kompleksno blesarijo moje zmešane družine. Eno pa je...radi se imamo in to je važno.

Težko, da poznam eno družino, ki ni vsaj malo "zmešana". Še vedno mi ni jasno ali so tvoji otroci resnično ogroženi (fizično/psihično) ali si svoj osebni strah, da bi ti spodletelo kot dobremu možu/očetu povzdignil na nivo grožnje pred družinsko katastrofo? Tudi, če ti ne uspe doseči zastavljenega cilja, še ne pomeni, da se boš nujno moral nositi samo z negativnimi posledicami. A tudi sebe, kot produkt zmešane familije, smatraš za negativno posledico?

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
12.3.2009 12:38:54   
blazka
Kalbo, pazi, tole ti znajo zaračunat. Mi močno diši po hudi psihiatrični obravnavi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.3.2009 12:40:55   
kalbo
Tud men diši tako user posted image . Pr nas bi še pokojni Rugelj obupal, tko da temule ne priporočam poglabljanja v našo psiho user posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
12.3.2009 14:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blazka

močno diši po hudi psihiatrični obravnavi.user posted image

Zanimivo, da vama kalbovo izpovedovanje že prej ni zadišalo po terapevtski zofi s pacientom na njej.

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
12.3.2009 21:30:38   
kalbo
Midva mava terapevtsko zofo klele doma, k otroc zaspijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.3.2009 5:25:38   
amaya
zanimiv post...poučen predvsem.

Nikoli pa nisem razumela nečesa (tukaj na forumu). Še vsaka izpoved razp* **** osebe je vedno kritizirana. Pa dejte pustit človeku, da se izkašlja. Ok Kalbota razumem, je pač moški, ženske pa res ne razumem. HB, da niste v enaki situaciji kot ona...se pa lahko to čez noč zgodi, tako da...Jaz vedno pravim (v hecu seveda): ne hvali preveč svojega doma, ker mu tako samo reklamo delaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?