|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 14:06:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
22,1% in 16,0% ti odbijejo pri plači sem šla pogledat plačilne liste; sem vnesla lanske plače ampak ne računa prav al pa so meni kaj pri odločbi falili....sej bom vidla jutri kolko pride....

Ja, ti se kar pobuni, ne pusti, da Strojanovim nakazujejo zmote, ki jih delajo pri nas...user posted image

Ja... user posted image
Mene tud firbec matra, koliko bo. Jutri bo gužva na bankomatih. user posted image

He he...jaz mislim, da bom dobila več kot lahko sploh pričakujem user posted image  user posted image  ...ma se ne bom bunila user posted image  user posted image

Jaz isto. Sva na istem, se mi zdi. user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
12.3.2009 14:15:07   
felix7

22,1% in 16,0% ti odbijejo pri plači sem šla pogledat plačilne liste; sem vnesla lanske plače ampak ne računa prav al pa so meni kaj pri odločbi falili....sej bom vidla jutri kolko pride....

Ja, ti se kar pobuni, ne pusti, da Strojanovim nakazujejo zmote, ki jih delajo pri nas...user posted image

uuuuu, ne začenjat s cigani, to je pa tema, na katero smo vsi Grosupeljčani alerginčni user posted image  večina vas zgodbice o njih spremlja bolj po TV ali v časopisih, mi moramo pa živet s tem... vam povem, ni luštno. Kradejo kot srake, otroci sploh ne hodijo v šole, ampak raje fehtajo po ulicah in če jim ne daš denarja, te v zahvalo pljune (6, 7 letni namreč), ti isti otroci se z avtomobili gonijo po mestu in ogrožajo prebivalce, so namreč tako majhni, da morajo voziti v stoje, da sploh čez volan vidijo, orožja imajo več kot slovenska vojska, po vrh vsega se jim pa policija nič ne upa, tako da dejansko lahko počnejo prav vse, kar hočejo user posted image . In ko komu vlomijo, pa pride policija, je vse kar rečejo možje v modrem: brez veze, da karkoli prijavljate, ker itak ne boste nič dosegli...
Pri moji tašči so že večkrat iz kašče kradli krompir in druge poljščine, drugim okoliškim kmetom pa tudi cele prašiče. Ravno prejšnjo soboto so bili pri tašči vsi doma, svakinja je avto prala, tast je nekaj prčkal po dvorišču, tašča je bila pa v hiši. In gre tašča po stopnicah dol in sreča ciganko, ki je prišla iz spalnice. Normalno, vsa v šoku jo vpraša, kaj dela v hiši in ciganka jo mrtvo hladno vpraša: A maš kej krompirja zame?

in takih zgodbic je še in še... no, se opravičujem, malo sem zašla iz teme, ampak ko pa vidim njihova nakazila, me pa še bolj podžge tole... user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
12.3.2009 14:15:27   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN VSEM
Če me kej pogrešate, se mal javljam, sem pa v polnem zagonu, zdaj ko več nerabim ležat, prehlad je bolš, mislim da moram pa vse za nazaj nadoknadituser posted image - to je verjetno moje pozno gnezdenjeuser posted image ,  PIRURI je sedaj nehala šivat jaz sem pa začela, šemal pa mi bo blaga zmankalouser posted image . Drugač pa čakamo da se bo začelo kej dogajat, tud user posted image smo pa še nič se ne dogaja, mihca sem en teden prej rodila, polna luna nič ne vpliva, ah sej bo.

moram mal še prebrat da vidim kaj se dogaja, zvečer sem tako utrujena, ko tolk delam da kar pred računalnikom kinkam in nič nevem kaj pol preberemuser posted image

ps. jutri imam ctg bomo videli  kaj dogaja

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
12.3.2009 14:17:17   
felix7

DAN VSEM
Če me kej pogrešate, se mal javljam, sem pa v polnem zagonu, zdaj ko več nerabim ležat, prehlad je bolš, mislim da moram pa vse za nazaj nadoknadituser posted image - to je verjetno moje pozno gnezdenjeuser posted image ,  PIRURI je sedaj nehala šivat jaz sem pa začela, šemal pa mi bo blaga zmankalouser posted image . Drugač pa čakamo da se bo začelo kej dogajat, tud user posted image smo pa še nič se ne dogaja, mihca sem en teden prej rodila, polna luna nič ne vpliva, ah sej bo.

moram mal še prebrat da vidim kaj se dogaja, zvečer sem tako utrujena, ko tolk delam da kar pred računalnikom kinkam in nič nevem kaj pol preberemuser posted image

o čebeica, sem se res parkrat spomnila nate user posted image  lepo, da si ok, pa uživaj še v teh dneh.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
12.3.2009 14:20:07   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
uuuuu, ne začenjat s cigani, to je pa tema, na katero smo vsi Grosupeljčani alerginčni user posted image  večina vas zgodbice o njih spremlja bolj po TV ali v časopisih, mi moramo pa živet s tem... vam povem, ni luštno. Kradejo kot srake, otroci sploh ne hodijo v šole, ampak raje fehtajo po ulicah in če jim ne daš denarja, te v zahvalo pljune (6, 7 letni namreč), ti isti otroci se z avtomobili gonijo po mestu in ogrožajo prebivalce, so namreč tako majhni, da morajo voziti v stoje, da sploh čez volan vidijo, orožja imajo več kot slovenska vojska, po vrh vsega se jim pa policija nič ne upa, tako da dejansko lahko počnejo prav vse, kar hočejo user posted image . In ko komu vlomijo, pa pride policija, je vse kar rečejo možje v modrem: brez veze, da karkoli prijavljate, ker itak ne boste nič dosegli...
Pri moji tašči so že večkrat iz kašče kradli krompir in druge poljščine, drugim okoliškim kmetom pa tudi cele prašiče. Ravno prejšnjo soboto so bili pri tašči vsi doma, svakinja je avto prala, tast je nekaj prčkal po dvorišču, tašča je bila pa v hiši. In gre tašča po stopnicah dol in sreča ciganko, ki je prišla iz spalnice. Normalno, vsa v šoku jo vpraša, kaj dela v hiši in ciganka jo mrtvo hladno vpraša: A maš kej krompirja zame?

in takih zgodbic je še in še... no, se opravičujem, malo sem zašla iz teme, ampak ko pa vidim njihova nakazila, me pa še bolj podžge tole... user posted image

Ajmene....to so pa res nore...ma vem, kako je s temi cigani...moj oče je namreč iz Črnomlja in ko smo hodili na počitnice dol, je bila katastrofa s temi cigani po cesti...ma, mene kar zmrazi, koliko pravic imajo oni na račun človekovih pravic in na to da so pač ROMI...in kaj?!

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
12.3.2009 14:21:50   
Piruri
Čebeica...sem te tudi pogrešala...kaj pa šivaš?...jaz sem res vse pospravila, čeprav sem glih včeraj razmišljala še o novih-bolj pomladnih-zavesah...user posted image  user posted image ...ma upam, da me mine user posted image ...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
12.3.2009 14:21:53   
mama_milchy

Piruri, kje pa bova šotor postavle? kr pred P user posted image

Ma, ni problema, tudi močno te bom držala za roko, če boš želela user posted image user posted image

glej da boš z mano tudi popadke predihavala, če bo treba....pa lepo vreme nama naroči

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
12.3.2009 14:24:08   
Piruri

Ma, ni problema, tudi močno te bom držala za roko, če boš želela user posted image user posted image

glej da boš z mano tudi popadke predihavala, če bo treba....pa lepo vreme nama naroči

Ja, če te ne bo motilo, da zdraven jem nutelo na žlico  user posted image  user posted image  user posted image ...vreme pa ni problema...bom pisala na weather.com...sicer pa, povej mi, misliš rodit v šotoru?...Da naročim večjega, pa še pleh muziko za pol user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
12.3.2009 14:24:49   
Najaa

OMG, mene bi kap zadela!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
12.3.2009 14:30:25   
novo

Nisem rasist ampak v teh primerih... user posted image .
Js bi vse, ki ne spoštujejo naših zakonov in vrednost prisilno izgnala iz države. Sej vem, da niso vsi isti ampak proooosim! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
12.3.2009 14:31:15   
novo

DAN VSEM

o čebeica, sem se res parkrat spomnila nate user posted image  lepo, da si ok, pa uživaj še v teh dneh.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
12.3.2009 14:32:07   
novo

Ja, če te ne bo motilo, da zdraven jem nutelo na žlico  user posted image  user posted image  user posted image ...vreme pa ni problema...bom pisala na weather.com...sicer pa, povej mi, misliš rodit v šotoru?...Da naročim večjega, pa še pleh muziko za pol user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
12.3.2009 14:34:40   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no evo, mal grem stran pa se že odpirate ko rožce user posted image user posted image user posted image

držimo pestke user posted image user posted image user posted image

midve pa očitno izmenično na soncu dežurava user posted image  ko si ti na soncu, jaz čekiram RR in obratno user posted image

jaz sem se zdaj najedla rižotke (spet sm jst kuhala user posted image user posted image user posted image ), zdaj vas še malo preberem, potem pa gasa skuhat kafe pa ven na sončeceeeeeeee user posted image

mulatka, kaj štartaš že na črnko? user posted image user posted image user posted image

Sm ti kr fauš, pri nas pa malo sonca, mal oblakov, glih toliko, da ne veš ali bi se slekel al oblekel za ven! Pri nas pa itak vedno piha, tak da moreš it v dolino (beri mesto), če ne želiš vetra v laseh!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
12.3.2009 14:35:19   
novo

No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. user posted image  Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda!

Meni grejo tudi počasi na živce, v enem dnevu so mi skurli baterijo; zdaj se ne javljam več in itak pol kličejo mojga al pa mojo mamo; naj njih gnjavijo user posted image  najbolj pa izjave: ˝kaj še nisi šla?˝.....˝kaj čakaš? pohiti no˝.....˝ma si rodila pa nam nisi slučajno pozabla javit?˝......grrrrrrrr ratam jezna ko user posted image  no upam, da ne bom spet 9dni čez rok kot pri Žigi, ker se mi sfuzla....

Ta je najboljša! user posted image user posted image

ja, draga moja, take sem dobivala pri Žigi, no zdaj pravijo mal drugače: ˝da ne pozabiš poklicat slučajno, ko rodiš˝ haloooooooooo user posted image user posted image user posted image

ja le glej, da še iz porodne nardiš vsaj 30 klicev user posted image user posted image user posted image

ma veš, da vas bom obveščala sproti kaj se dogaja; na kolko so popadki, kam sem mojga poslala in take.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Če ti rata! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
12.3.2009 14:37:04   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

NUJNO: KAKŠNA SE VAM ZDI TA BARVA KOŠARE?

http://www.mami.si/si/navetta-panorama-corallo-i7370.shtml

meni je ful lepa.

meni je lepa, user posted image sam kaj ni glih PP tisti, kjer mu gre športni del v čisto vodoravni položaj in večina uporabnik ne kupuje košare? user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
12.3.2009 14:38:04   
novo
Kje ste vse? Kaj spite? user posted image
Nič, pa grem js, pridem pol pogledat, če je kaj novega! user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
12.3.2009 14:39:36   
čebeica maja

Čebeica...sem te tudi pogrešala...kaj pa šivaš?...jaz sem res vse pospravila, čeprav sem glih včeraj razmišljala še o novih-bolj pomladnih-zavesah...user posted image  user posted image ...ma upam, da me mine user posted image ...

eno polno omaro sem imela stvari za popravljat(krajšanje, zadrge,.......), tud od drugih, no in zdej je omara praznauser posted image , zdej sem pa jaz navrst- majčke širše si šivam, da bom mela po porodu kej oblečtuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
12.3.2009 14:41:14   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Dober dan moje drage so-, oprostite samo  .

Mi smo šele včeraj prišli iz porodnišnice, ker smo imeli še obsevanje z lučko zaradi zlatenice. Se pa že veselo cartamo kolikor le moremo, saj najin Lovro večinoma samo papca in spi. No, da vam napišem še mal o porodu samem. V porodnišnico sem prišla že 4.3. zvečer, ko mi je sredi dnevne sobe odtekla voda, pa potem še v kopalnici in spalnici... , je moj z brisačami letal za mano, od mene je pa kar teklo . No po prihodu smo ugotovili, da nisem še čisto nič odprta in nimam še čisto nič popadkov, čeprav je mene že kar nekaj špikalo po trebuhu. Noč sem celo prebedela, saj je tisto špikanje prešlo v kar močne krče na 7-5 minut, ki pa menda še niso bili popadki, pač pa samo blagi krčki . Zjutraj 5.3. sem okoli 10:00 prišla v porodno, kjer so me še vedno nič odprto in popolnoma brez popadkov priklopili na CTG in umetne popadke. Okoli 14:00 sem bila odprta 2 cm in takrat dobila tudi epiduralno, je kar dohtar sam reku naj mi dajo, da je prehudo. No in sem počakala anasteziologinjo, predihavala popadke in je bila ura kot bi mignil 18:00 zvečer, ko sem bila odprta že cele 4 cm, umetni popadki pa na 2 minuti. Popustila je prva aplikacija epiduralne, tako da ko sem dobila drugo mi sploh ni več prijela. Nekje od 18:00 pa do 20:00 je bilo precej hudo, saj mi epiduralna ni prijela, pa tudi vsa sem bila zakrčena, na materničnem vratu se je pojavil edem za cel prst debel, vse je postalo trdo in zakrčeno. Še enkrat so poklicali anasteziologinjo, ta mi je poleg epiduralne aplicirala še neko zdravilo, za katero ni hotela povedati kaj je... pa sicer karkoli je že bilo.. popadki so bili božanski... sprostil se je maternični vrat, tudi edem je izginil, na hitro smo se odprli na 8-9 cm in ob 21:45 je na svet privekal mali Lovro.

Vse skupaj je bilo res mučno in naporno, ampak ko v roke primeš tisto malo štručko, ko se zavedaš da je tvoja in samo tvoja, pozabiš na vse bolečine, pozabiš na vse. Svet postane lepši.

Nosečke moje, kar pogumno, ni važno kako hudo bo, vse vam bo poplačano!!!

Lep dan vam želim

bravo, infinity, tako se govori user posted image user posted image user posted image  se počutim kar malo bolj pogumno, ko kakšno tako zgodbo slišim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
12.3.2009 14:43:39   
čebeica maja
cigani- user posted image user posted image  brez komentarja

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 1644
12.3.2009 14:43:59   
Piruri

eno polno omaro sem imela stvari za popravljat(krajšanje, zadrge,.......), tud od drugih, no in zdej je omara praznauser posted image , zdej sem pa jaz navrst- majčke širše si šivam, da bom mela po porodu kej oblečtuser posted image

Ma pridna!!!...jaz bom vztrajala v vseh teh razvlečenih majčkah in še naprej govorila, da sem noseča user posted image  user posted image

Tako pa izgledam danes user posted image

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 1645
12.3.2009 14:47:25   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Nisem rasist ampak v teh primerih... user posted image .
Js bi vse, ki ne spoštujejo naših zakonov in vrednost prisilno izgnala iz države. Sej vem, da niso vsi isti ampak proooosim! user posted image

ojoj, pa saj znoriš user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
12.3.2009 14:47:51   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Sem nazaj s pregleda, CTG ravna črta,popadki - nič sploh, user posted image je spal, sva ga z babico budili kar en lep čas, pol me je pa še G pregledala, MV zmehčan, odprta nič user posted image , toliko smo pazili,da ne bo prezgodnji porod, zdaj se nam pa maščuje user posted image , podtaki za seznam, +1,5 kg, naslednji pregled 16.3.

...zdaj vas grem pa malo za nazaj prebrat

Saj je še čas user posted image  Če je MV zmehčan, pa pomeni, da se nekaj že dogaja user posted image

je baje zmehčan že kake 3 meseceuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
12.3.2009 14:48:11   
čebeica maja
feliks in novo- hvalauser posted image

zdaj grem pa spet v akcijo preden se Miha zbudi. Se zvečer oglasim če nebom spet preveč utrujena

papa vsem

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 1648
12.3.2009 14:55:01   
pocka
infinity - tvoj porod je bil pa vse prej kot lahek, no samo,da je mimo in se lepo cartate

helimaša - naj ti jutri hito mine, saj če si že toliko odprta, boš verjetno z lahkoto rešila user posted image

mama_m - košara je ful lepa user posted image , .............danes je bil v P Deisinger, no njega sem videla, pa moja G je bila,ampak je bila samo na hitro,ker je imela ordinacijo, od babic pa je bila ena,ki je vedno, ena manjša gospa, pa tista mlada roša,ki je ful v redu je prišla mimo...moram pa povedat,da sem danes bila v rekordnem času zunaj, cca. 1,5 urce in smo šli domov user posted image (hitro,glede na to,da sem čakala na dveh koncih)user posted image ...aja, pa pojdi rodit v Izolo, saj je po mojem čisto vseeno, jaz sem tudi ful cvikala,kako bo prvič,ker imam ful predolg jezik, pa je bilo potem vse ok, no so bili določeni osebki,ki bi jih zadavila, ampak nima smisla

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
12.3.2009 14:56:15   
pondelak
pozdravljene.jaz sem še tudi tu...user posted image
čestitke obema mamicama,ter družinamauser posted image user posted image
tulipan vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
janaja-naj ti čimprej in čimlažje mine user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?