Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 20:55:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no feliša je vredu, se je cel dan po vrtu podila, pa ni mela časa Lažni alarm! To nam je znano v tem mesecu! ma niti lažni ni bil, ona se je zabavala, me smo se pa skrbele nič zdaj ko vem da je vse vredu, grem lepo v postlo še en čaj pa lekadol, pa ma da sem ko rožca zjutraj lahko nočko pupe moje papa se opravičujem, ker sem paniko sprožila sem se podila po vrtu s prezračevalnikom trate, možek je pa vrtiček štihal. Sem mislila, da me bo kej zgrabilo, da bo kakšna voda odtekla, pa spet nč sicer pa na pregledu vse po starem, razen kile so se ustavile, jupi, bravo zame naslednjič se moram narisat pri G 24.3., na PDP torej. Edino CTG je bil strašno zanimiv, ker je cele pol ure tako norel in skakal, da se na tistem grafu ni praktično nič vidlo... sem G vprašala, če je bil kakšen popadek, pa je rekla, da tudi če je bil, da se ne vidi, ker je imel mali tok akcije
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 20:55:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ga,še novejše slikce od našega Marcela iiiiiiiiiii, mucek mali, kako je sladek
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 20:57:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo o, danes imava pa midva z obletnico. Bom videla, če se bo spomnil?! čestitke obletnico poroke ali zveze? in katera po vrsti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 20:58:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak suncicica pravi da je še vedno v P ima popadke ampak nič konkretnega.sprašuje tudi kako to pospešiti če bi jaz vedla me nebi blo več tu... hja, včeraj sem zvedla (in tudi napisala), da baje pomagajo orehove palačinke bomo probal tole teorijo, škodit ne more, sploh če maš rad palačinke Sladko s koristnim! ma ja, samo pol mi je pa spet sirov burek zadišal in ni bilo nič s palačinkami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:00:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca [IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji. Felix a tebe se kej kriz boli? še ja, občasno, pol gre pa bolečina po rit dol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:00:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizi Pozdravljeni, Mi pa smo 2.3. dobili svojo pupo. Vsem, ki pa še čakate pa želim, da bi se čim lažje in hitreje izteklo. L.P. čestitke kako pa da se nam nisi že prej pridružila? V kratkem se selimo na starševski čvek, lahko pa tam nadaljuješ z nami.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:01:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober dan, evo jaz sem spala zdaj 2 uri in grem kar nazaj v postlo, vse mišice me bolijo pa bezgavke... upam da se mi ne pripravlja kaka bolezen, ker nimam časa zanjo... uživajte, se javim proti večeru kaj ... papa mogoče je pa to ŠE EN od znakov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:01:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evola. Midve sma iz sprehoda popoldanskega , tamala še malo spi. Tomaž se tušira ker gre z mojim atijem v Romunijo. Sem ga komaj prepričala k meni pa pride moja mami . Bomo same na kupu. A je katera rodila oz. je katera v P.? a zato napovedujejo poslabšanje vremena in to celo sneg... to morajo bit pa res hude babje debate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:01:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 o NoBady vidim, da se vam dogaja, daj privošči nam kako slikico tvojga srčka Taja točno to mi je šlo zdejle po glavi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:02:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje joj, upam, da se ne potrdi najhujše... upaj na najboljše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:04:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! bom kupila po potrebi, ker ni glih poceni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:04:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! jaz sem jo kupila tist dan ko sem domov prišla. ampak mi zdaj doma stoji, ker naša tamala men vse ven poje Torej, počakajmo z nakupom! Ja,sej nisem imela namena kupit naprej, sam ko sm vield, da je akcija! Sej veš, kakšno smo včasih, kupiš ko je v akciji! kaj ti pomaga, če je v akciji, če ti pa pol stoji v omari
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:05:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mala Čebelica sporoča da je v P. in sicer na opazoavnju, ker je zjutraj na pregledu imela visok pritisk in ne najboljši CTG. Pol pa so jo kr v porodno sibnili kao na sprožitev. Ni pa se nič odprta in tako so jo po pol dneva dali na oddelek na opazovanje. Tak da zdaj čaka da bo kaj ali p da ji sprožijo.. da se čimprej začne. Drži se!! Vse lepo pozdravlja! držim pesti, ful močno, da bo čim prej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:05:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady No tuki je pa še slikca našga Taja iiiiiiii, srčece malo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:09:17
|
|
|
|
Piruri
|
No, malo sem šla v poizvedovanje za sprožilci poroda...in naletela na zanimivo temo s še bolj zanimivo statistično analizo oz. rezultati... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2488372 ...torej, AKCIJA...pa da vidimo...
< Sporočilo je popravil Piruri -- 17.3.2009 21:10:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:18:09
|
|
|
|
felix7
|
danes sta pa iz P prišli tudi helimaša in Zoja. Tole pa je Zojina prva fotografija:
< Sporočilo je popravil felix7 -- 17.3.2009 21:21:50 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:25:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, malo sem šla v poizvedovanje za sprožilci poroda...in naletela na zanimivo temo s še bolj zanimivo statistično analizo oz. rezultati... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2488372 ...torej, AKCIJA...pa da vidimo... aha, se pravi..če jutri kar nekaj punc javi da gredo proti P. vemo kaj je bil vzrok in da je bila akcija doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:26:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 danes sta pa iz P prišli tudi helimaša in Zoja. Tole pa je Zojina prva fotografija: lepotička mala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:28:05
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, malo sem šla v poizvedovanje za sprožilci poroda...in naletela na zanimivo temo s še bolj zanimivo statistično analizo oz. rezultati... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2488372 ...torej, AKCIJA...pa da vidimo... aha, se pravi..če jutri kar nekaj punc javi da gredo proti P. vemo kaj je bil vzrok in da je bila akcija doma Jaz računam na to...sem že mojega vprašala, če ima jutri kaj pomembnega v službi, ker ga bom danes napadla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:28:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jaz računam na to...sem že mojega vprašala, če ima jutri kaj pomembnega v službi, ker ga bom danes napadla in upam, da je odgovoril da ni nič pomembnega v službi??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:33:01
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Jaz računam na to...sem že mojega vprašala, če ima jutri kaj pomembnega v službi, ker ga bom danes napadla in upam, da je odgovoril da ni nič pomembnega v službi?? ... ...me je samo postrani pogledal ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:33:58
|
|
|
|
Piruri
|
Aja, Tasa, kako si zadovoljna z vozičkom?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:36:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri No, malo sem šla v poizvedovanje za sprožilci poroda...in naletela na zanimivo temo s še bolj zanimivo statistično analizo oz. rezultati... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2488372 ...torej, AKCIJA...pa da vidimo... aha, se pravi..če jutri kar nekaj punc javi da gredo proti P. vemo kaj je bil vzrok in da je bila akcija doma Jaz računam na to...sem že mojega vprašala, če ima jutri kaj pomembnega v službi, ker ga bom danes napadla meni je pa celo danes G rekla, da morava dobesedno mi je rekla: boljše sperma kot pa svečke za odpiranje sem mojemu to povedala, pa se je samo nekam kislo nasmehnil in mislim, da mu ni čist nič do tega, prav zares ima en strah...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:38:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Aja, Tasa, kako si zadovoljna z vozičkom? za zdaj še zelo. Nimam problemov. Edino ponavadi bi mi kak postaven mačo prav prišel ko ga tišim v kak hrib
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 21:39:15
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pondelak -- tudi z moje strani... ostanite močni in optimistični! za malo čebelco No tuki je pa še slikca našga Taja lušten
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?