Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:18:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Lolita...ti se mi pa res že smiliš...upam, da bo kaj akcije ponoči!!!!Držim pesti... Kje pa je Pocka? Sta že z Mamo_m cimri? jaz ne vem zakaj men ne dajo te tablete, naslednjič grem rodit v Sg, tam te pustijo čakat najmanj 3 dni lez rok.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:24:27
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Lolita...ti se mi pa res že smiliš...upam, da bo kaj akcije ponoči!!!!Držim pesti... Kje pa je Pocka? Sta že z Mamo_m cimri? jaz ne vem zakaj men ne dajo te tablete, naslednjič grem rodit v Sg, tam te pustijo čakat najmanj 3 dni lez rok. pol bi js že zibala sploh ni neke usklajenosti med G in P...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:25:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pol bi js že zibala sploh ni neke usklajenosti med G in P... ja to pa res.. vsak drugače dela in pravi, tak da..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:25:33
|
|
|
|
pocka
|
tuuu seeemmm...nisem od volje danes, sem ful utrujena, pa Taja je tečna kot driska, pa še obiske dobimo zdaj...skratka, komaj čakam,da grem spat lolita - če te kaj potolaži, meni so dali svečke, pa se ni čisto nič spremenilo piruri - za pregled, kaj so ti pa za tiste bulice rekli?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:27:58
|
|
|
|
novo
|
Dober večer, sm vas prišla mal prebrat in pozdravit preden grem pod tuš. Jutri imam pregled, pomoje ne bo ni novega, čeprav me že dans čudno križ boli. vse je čudno, dokler ne bo nečudno in boleče, nič ne dam na to!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:28:25
|
|
|
|
pondelak
|
pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:30:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:31:46
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara? hvala za objemčke.68
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:32:08
|
|
|
|
pondelak
|
upam na najboljše...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:32:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara? hvala za objemčke.68 Kje pa naj bo ga imela?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:32:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje ojoj, to pa je res zelo, zelo žalostna novica.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:32:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak upam na najboljše... Tako je prav!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:33:16
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara? hvala za objemčke.68 Kje pa naj bo ga imela? na žolču se mi zdi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:34:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara? hvala za objemčke.68 Kje pa naj bo ga imela? na žolču se mi zdi Sej je borka, drži pesti in ji stojite ob strani!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:34:31
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje Počakaj do petka, tačas pa ! Razmišljaj pozitivno! Koliko pa je stara? hvala za objemčke.68 Kje pa naj bo ga imela? na žolču se mi zdi Sej je borka, drži pesti in ji stojite ob strani! vsekakor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:35:33
|
|
|
|
Piruri
|
Tasa...to pa je res nočna mora s popkovino okoli vratu... ...samo, da je zdaj fajn in da raste kot goba... Pocka...ma tiste bulice je rekla, da je samo od teže, ki pritiska na dol, da se potem kakšna žila izboči ven in da bo po porodu vse izginilo...naj samo pazim, kako se umivam... Lolita...meni je G tudi danes omenjala neke tabletke, ki ti jih dajo v P, da bi sprožili porod...ma srečno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:35:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenja če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam volje ojoj, to pa je res zelo, zelo žalostna novica.
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:39:46
|
|
|
|
novo
|
Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:41:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! jaz sem jo kupila tist dan ko sem domov prišla. ampak mi zdaj doma stoji, ker naša tamala men vse ven poje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:41:56
|
|
|
|
Piruri
|
Aja, Pocka, sem te hotela vprašati, če boš rodila z EA? In če je v Izoli anestezist skozi na razpolago? In če moraš (koliko) plačat?...sem se z mojim danes dajala, da če bo slabo vreme za vikend, da bom šla kar k mojim in bom šla rajši rodit v Izolo, kot, da me vozi v Postojno....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:43:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! jaz sem jo kupila tist dan ko sem domov prišla. ampak mi zdaj doma stoji, ker naša tamala men vse ven poje Torej, počakajmo z nakupom! Ja,sej nisem imela namena kupit naprej, sam ko sm vield, da je akcija! Sej veš, kakšno smo včasih, kupiš ko je v akciji!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:43:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! jaz sem zarad te akcije tepem po glavi dva dni po tem,ko sem jo nabavla,sem vidla,da je vBC za 16eur cenej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:44:11
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! Pri nas je v prvo prišla tako zelo prav med 3 in 6 mesecem, ko se jim poveča "apetit"...in seveda je bilo fajn, ker je en obrok zvečer prevzel tatko in se tako ni počutil zapostavljenega ...jaz sem se pa lahko malo odmarala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:45:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Punce, kaj ste si ve kupila prsno črpalko potem in ne vnaprej, kaj?! No, glih gledam, da imajo pri BC akcijo! jaz sem zarad te akcije tepem po glavi dva dni po tem,ko sem jo nabavla,sem vidla,da je vBC za 16eur cenej Ja, sej zato sm pa odreagirala, ker se spomnim, ko si mi rekla. Pa, kaj češ, v glavnem da služi svojemu namenu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 19:45:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Mala Čebelica sporoča da je v P. in sicer na opazoavnju, ker je zjutraj na pregledu imela visok pritisk in ne najboljši CTG. Pol pa so jo kr v porodno sibnili kao na sprožitev. Ni pa se nič odprta in tako so jo po pol dneva dali na oddelek na opazovanje. Tak da zdaj čaka da bo kaj ali p da ji sprožijo.. da se čimprej začne. Drži se!! Vse lepo pozdravlja!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.3.2009 19:46:30 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?