mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ojla čveke. Naš date je končno uspel, tako da sta se Nika in Leon uspela spoznat. Mislim, da sta si bila malo dosadna, ker sta ves čas spala. Hehe, malo heca. Res je bilo lepo, predvsem kavica in čvek. Leon je res facko od fantka, pravi velikan je proti naši tamičkeni. mamaM, tole "pejte domov in bodite še malo s starejšim otrokom" me močno spominja na takrat, ko mi je G rekla, da grem v pon. v bolnico. Jaz nisem dočakala tega, boš ti? Drugače pa, z Jasno te nestrpno pričakujeva za vozičkanje. In ja, ko boš v porodni le pridno obveščaj, saj veš, da jaz sem za take monade. Jasno sem klicala direkt med popadkom... Piruri, dobra si. Jaz ko sem zagledala kri, sem samo vložek vtaknila v gate in letela proti P, da se je kar kadilo. Kakšne bulice imaš to? ja, ne; ma jaz sem zaenkrat še doma in sem ravno Žigca zrihtala za spanje, grem še jaz si lase umit in zrihtat, pol pa se gremo cartat na velikoooo posteljo; sem mu obljubla, da danes pa lahko spi pri nama....no, ko sem danes prišla nazaj z pregleda, me je takoj vprašal: ˝a pa tudi danes nisi prinesla s sabo?˝ no, no sej konc meseca se vama pridruži....ja, no, sej če bo sila bom jaz tebe klicala med popadki, da me prej čas mine ....bomo vidli kaj bo jutri G rekel..... a ste se imele fajn na sprehodu? pa še lep sonček je bil, ne? pravšnji za šetkanje kako srve je ta tvoj žigec ma ta naš Žigec take strelja, da se mu vsi ...sej, revček je tako neučakan...komaj čaka da pride domov.....upam, da ne bo razočara...no, formula Rori je že kot darilo v mamini potovalki....darilo pa mu bo prinesel... ma vse bo ok. tudi če bo na začetku kaka krizica, se bo pol vse porihtalo. ker ti mu tak dobro razložiš stvari se mi zdi - tak da bo vse razumel... še na to odgovorim pa šibam: ja, to je res in danes smo imeli obiske, ki pridejo k nam 4-5x letno in pač vidijo Žigca samo takrat in ta teta je ostala presenečena, kako Žigec pri niti 4 letih razlaga o dojenčku, o tem kako zidamo hišo in nasploh kako je zelo razgledan in bister...ne mislit, da se hvalim s svojim sinčkom ampak z njim je tako, da ga vse zanima in se mi2 veliko pogovarjava in tako lepo nam vse funkcionira...tudi, ko sem mu danes povedala, da bom jutri morala verjetno ostat v bolnici in da bo z tatijem doma, pa dedijem in babico pa da jih bo mogu poslušat in ne jokat in tako; mi je odgovoril: ˝ti mami, nič ne skrbi, samo hitro rodi da bomo lahko spet skupaj in šli tudi pohajat¨ meni kr gre na ko mi tako lepo odgovori nazaj.... ja, in sem zelo ponosna da imam takega sina čeprav je včasih v malem in ga imam zelo, zelo rada joj kak si lepo to napisala. so mi kar solze v oči stopile. fuuuul leepooo. res!!! daj si to skopiraj in shrani, da mu boš pokazala ko bo velik. to da je včasih v malem, je pa itak normalno in zdravo. če bi bil ko ena pikica v kotu, pa res ne bi blo najbolj zdravo... MalaČebelica, predihavam popadke in sem šla še 1x prebrat kaj sem napisala o svojem sončku in ne boš verjela, so kr prišle same........ čaki,popadek...........uuuuuuuuuuuuuu, ta je bil pa svinjski...........
|