|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
15.3.2009 20:10:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

feliška, kaj mi res že na otročje meče??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj je to napisala - saj to v bistvu ni nič novega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.3.2009 20:11:30   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

punce, se samo javljam...sem tako utrujena,da komaj še gledam, zdaj moram pa še pod tuš in se na hitro malo uredit,ker imam jutri spet pregled

...žurka je uspela, hvala vsem za čestitke user posted image

...nič,zdaj imam pa cajt iti rodituser posted image user posted image user posted image

...vas jutri preberem za nazaj (sem kar daleč zadaj z branjem) kaj ste načvekale, ampak verjetno šele kasneje,ko se vrnem s pregleda

nočko

ojla pocka. si se napapala tortice ?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.3.2009 20:11:43   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

feliška, kaj mi res že na otročje meče??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj je to napisala - saj to v bistvu ni nič novega user posted image user posted image user posted image user posted image

ja hvala, bom zdaj tiho, bo to vredi??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.3.2009 20:12:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo men opet tu, sam grem kar ležat, ker sem tak utrujena, da že zraven ko to pišem spim.na rojstnem dnevu je bilo malo preveč hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No po resnic, mal sem se prenažrla.

Jutri imam spet pregled, ampakse  še javim preden grem, ker če grem ob sedmih čakam potem ko eno tele do 10 ali 11 zdravnikauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč

kaj vas ne naročajo na uro???

Nažalost ne, najprej se javiš v sprejemni in čakaš, potem te pošljejo na CTG, tam čakaš, pač da so tiste pred tabo konec tabo konec, posanmeš in čakaš na zdravnika, ki pride tam od 10-11.30, ter po vrstnem redu, kot si prišla na CTg hodiš noter.user posted image user posted image user posted image Moj si vzame ker laptopa zraven pa piše diplomo, ker mora čakat v čakalnici.

uf. to si pa res vzamejo čas. še dobro da si na porodniški. drugače bi rabla kar dopust da bi to vse porihtala user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.3.2009 20:13:12   
Pupa7
mamaM, vidim teeeeee user posted image user posted image user posted image me je že zaskrbelo, če nismo mogoč kej falile, pa da nismo pravočasno pesti zate začele držat user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.3.2009 20:13:54   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn prišla msamo na hitro preverit, če je kaj novega... zdaj pa šibam pod tuš in v posteljo... jutri moram bit ob 7 že v P... v upanju, da kr tam ostanem user posted image

držimo pesti zate user posted image user posted image user posted image

ja točno.. mogoče boš vsaj ti na rok rodila

taša trezika je mela 13. rok user posted image user posted image user posted image user posted image

taša ne sledi. samo še Lijo gleda user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.3.2009 20:14:51   
MalaČebelica

juj taši ananas je na seznamu alergenov user posted image

res?
No, pol pa ga nebom..
saj še ga ni uspel do konca narezat ker je zdaj glavni pred TVjem z pilotom v roki user posted image user posted image jaz pa devam slike na računalnik.

boljše da ne, sploh zdaj ko ste meli malo težav s krčki in to...

hmm, pol pa bom sam korenček user posted image
še vedno imamo težave s krči. Dobim zdaj kapljice iz Aus. upam da nam bodo vsaj malo pomagale user posted image

Mala Čebelica .. ja zdravo večerjo si imela. Joj še men se je zdaj zaluštalo to user posted image namesto ananasa bo majoneza user posted image user posted image

Ha ha ha. no ok. samo ne vem če ma lahko to kake posledice -  raje ne bom nič rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.3.2009 20:16:21   
MalaČebelica

Sem se napapcala. kar kruh pa majonezo. user posted image tak se mi je zluštalo. zdravo ko hudir user posted image user posted image user posted image

tvoj pa je priden. ti pa maš še kar neki nenavaden aptetit - to pride tak od dojenja, al je to še posledica nosečnosti user posted image

sej sm ti dala dovoljenje za piknik, sam sem misnla da si boš še kej zravn privoščla user posted image user posted image user posted image

ja pa ne vem kaj bi - vse pa nič. pa sem pol kar majonezo na kruh user posted image moj je zavijal z očmi, ampak what else is new user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
15.3.2009 20:17:47   
MalaČebelica

js sn prišla msamo na hitro preverit, če je kaj novega... zdaj pa šibam pod tuš in v posteljo... jutri moram bit ob 7 že v P... v upanju, da kr tam ostanem user posted image

taša trezika je mela 13. rok user posted image user posted image user posted image user posted image

saj sem vedla da bom mimo vsekala user posted image user posted image aja, čebelica ima jutri rok al ne??

neeeeee. jaz mam v torek. ti si že vse nekaj pomešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
15.3.2009 20:19:00   
MalaČebelica

ja hvala, bom zdaj tiho, bo to vredi??? user posted image user posted image user posted image user posted image

neeee. to pa ne no.

eh saj tudi če bi rekla - da tepa bodi, itak verjetno ne bi bla - koliko te poznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
15.3.2009 20:19:59   
tasa_m

saj neboš dolgo vzdržala brez nas..tak da bodi raje glasna da nebomo kaj sprožli user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
15.3.2009 20:20:56   
Pupa7

neeee. to pa ne no.

eh saj tudi če bi rekla - da tepa bodi, itak verjetno ne bi bla - koliko te poznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

verjetno res ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
15.3.2009 20:21:05   
tasa_m

saj sem vedla da bom mimo vsekala user posted image user posted image aja, čebelica ima jutri rok al ne??

neeeeee. jaz mam v torek. ti si že vse nekaj pomešala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa bom jaz tiho..
pupa bom namesto tebe raje jaz..Ok?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3063
15.3.2009 20:21:11   
MalaČebelica
čuj taša - kaj ti si že hodila na CTG v P Mb ali si prehitro rodila??? sprašujem zato, ker bom jaz zdaj po roku mogla začet hodit pa me samo zanima kak se tja spraviš - če se moreš naročit al kaj. no, jutri sem sicer mislila klicat - upam, da nisem pozna al kaj podobnega....zdaj sem se šele spomnila, da bi se mogoče mogla kar prej naročit.....

Neposredna povezava do sporočila: 3064
15.3.2009 20:21:57   
mama_milchy

mamaM, vidim teeeeee user posted image user posted image user posted image me je že zaskrbelo, če nismo mogoč kej falile, pa da nismo pravočasno pesti zate začele držat user posted image

ku - kuc; berem za nazaj ma je preveč tega user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
15.3.2009 20:22:02   
Pupa7

saj neboš dolgo vzdržala brez nas..tak da bodi raje glasna da nebomo kaj sprožli user posted image

kaj bi sprožli, dajte že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
15.3.2009 20:22:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama_M...evo, še moj podpis za junk food na obali...ker od kar ni Mca in je čez zimo na Belvederju zaprto...si prav nimaš kje pošteno "mašit žile"...user posted image  user posted image

ooooo, hvala, hvala....ja ampak res nimaš kam na tako junk food; no v portorožu oz. Luciji je en tak bar, kjer baje delajo zelo dobre hamburjerje tako da bo treba it tam to sprobat....

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
15.3.2009 20:22:17   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - fajn opraviuser posted image user posted image user posted image

suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega user posted image v trebuhu...

Oj,

kdaj prideš ti jutri gor v P?

Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje

kaj mamaM si zbiraš cimro user posted image user posted image

ja, čuj, če se katera javi, pa da mi je simpatična in da je čveka kot jaz, pol jo sprejmem v sobo user posted image user posted image

sej pocka ma namen po rokenrolu z malo v P, tako da maš garantirano dobro družbo user posted image

nikoli ne veš; mogoče pa bova res na koncu skup v P; upam, da res user posted image .....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
15.3.2009 20:22:23   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ojla čveke.

Naš date je končno uspel, tako da sta se Nika in Leon uspela spoznat. user posted image  Mislim, da sta si bila malo dosadna, ker sta ves čas spala.  user posted image  user posted image user posted image  Hehe, malo heca. Res je bilo lepo, predvsem kavica in čvek. user posted image  Leon je res facko od fantka, pravi velikan je proti naši tamičkeni.

mamaM, tole "pejte domov in bodite še malo s starejšim otrokom" me močno spominja na takrat, ko mi je G rekla, da grem v pon. v bolnico. Jaz nisem dočakala tega, boš ti? user posted image
Drugače pa, z Jasno te nestrpno pričakujeva za vozičkanje. user posted image  In ja, ko boš v porodni le pridno obveščaj, saj veš, da jaz sem za take monade. user posted image user posted image  Jasno sem klicala direkt med popadkom... user posted image

Piruri, dobra si. Jaz ko sem zagledala kri, sem samo vložek vtaknila v gate in letela proti P, da se je kar kadilo. Kakšne bulice imaš to? user posted image

ja, ne; ma jaz sem zaenkrat še doma in sem ravno Žigca zrihtala za spanje, grem še jaz si lase umit in zrihtat, pol pa se gremo cartat na velikoooo posteljo; sem mu obljubla, da danes pa lahko spi pri nama....no, ko sem danes prišla nazaj z pregleda, me je takoj vprašal: ˝a user posted image  pa tudi danes nisi prinesla s sabo?˝
no, no sej konc meseca se vama pridruži....ja, no, sej če bo sila bom jaz tebe klicala med popadki, da me prej čas mine user posted image ....bomo vidli kaj bo jutri G rekel.....
a ste se imele fajn na sprehodu? pa še lep sonček je bil, ne? pravšnji za šetkanje

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
15.3.2009 20:22:47   
Pupa7

sej nima smisla, malo je špilalo, razen če češ prej v P, potem pa kar beri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
15.3.2009 20:23:16   
MalaČebelica

zdaj pa bom jaz tiho..

eh ti kar povej. saj si ne moreš vseh datumov zapomnit user posted image user posted image user posted image user posted image še svojega si nekak nisi najbolj prav, ker si kar pol nekaj po svoje naredla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
15.3.2009 20:24:50   
MalaČebelica

ma saj niti ni nič pametnega. ker nam je vsem po vrsti špilalo. najbolj pa dogaja pupi user posted image user posted image user posted image to je sigurno kaki znak user posted image že osemdesettisočtriinpedeseti user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kar kaj povej

Neposredna povezava do sporočila: 3072
15.3.2009 20:25:21   
Pupa7

zdaj pa bom jaz tiho..

eh ti kar povej. saj si ne moreš vseh datumov zapomnit user posted image user posted image user posted image user posted image še svojega si nekak nisi najbolj prav, ker si kar pol nekaj po svoje naredla user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3073
15.3.2009 20:26:03   
Pupa7

ma saj niti ni nič pametnega. ker nam je vsem po vrsti špilalo. najbolj pa dogaja pupi user posted image user posted image user posted image to je sigurno kaki znak user posted image že osemdesettisočtriinpedeseti user posted image user posted image user posted image user posted image

ti kar kaj povej

ja, jaz že odkrivam nove znake, tiste ki jih tud v knjigah ni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
15.3.2009 20:27:55   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ojla čveke.

Naš date je končno uspel, tako da sta se Nika in Leon uspela spoznat. user posted image  Mislim, da sta si bila malo dosadna, ker sta ves čas spala.  user posted image  user posted image user posted image  Hehe, malo heca. Res je bilo lepo, predvsem kavica in čvek. user posted image  Leon je res facko od fantka, pravi velikan je proti naši tamičkeni.

mamaM, tole "pejte domov in bodite še malo s starejšim otrokom" me močno spominja na takrat, ko mi je G rekla, da grem v pon. v bolnico. Jaz nisem dočakala tega, boš ti? user posted image
Drugače pa, z Jasno te nestrpno pričakujeva za vozičkanje. user posted image  In ja, ko boš v porodni le pridno obveščaj, saj veš, da jaz sem za take monade. user posted image user posted image  Jasno sem klicala direkt med popadkom... user posted image

Piruri, dobra si. Jaz ko sem zagledala kri, sem samo vložek vtaknila v gate in letela proti P, da se je kar kadilo. Kakšne bulice imaš to? user posted image

ja, ne; ma jaz sem zaenkrat še doma in sem ravno Žigca zrihtala za spanje, grem še jaz si lase umit in zrihtat, pol pa se gremo cartat na velikoooo posteljo; sem mu obljubla, da danes pa lahko spi pri nama....no, ko sem danes prišla nazaj z pregleda, me je takoj vprašal: ˝a user posted image  pa tudi danes nisi prinesla s sabo
no, no sej konc meseca se vama pridruži....ja, no, sej če bo sila bom jaz tebe klicala med popadki, da me prej čas mine user posted image ....bomo vidli kaj bo jutri G rekel.....
a ste se imele fajn na sprehodu? pa še lep sonček je bil, ne? pravšnji za šetkanje

kako srve je ta tvoj žigec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?