lino -> RE: Junijke 2009 - 2.del (12.3.2009 12:33:27)
|
Pozdravljene. Jst sem vse za danes uredila (zdravnika s sinkom,...) in še skočila na eno kavico h prijateljici. Domov sem prinesla 2 vrečki cotk za [sm=duda.gif] in vse so fulll lepe in skoraj nove (ima sineka starega cca 6-7 mesecev)... joj sem vesela[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif] Sedaj imam kakih 20 bodijev (od 50-72 se mi zdi), 10 takih hlačk brez naramnic s prstki, 10 takih z naramnicami, 7 pajackov, 3 pajacke za spat in 6 jopic, pa 4 kapice in vrečko nogavičk in copatkov in pa 2 taka kompletka (hlače+jopica (50 in 62), ki jih bom imela za iz porodnišnice.[sm=bravo.gif] Mislim, da imam dovolj, kaj pravite tiste, ki ste bolj v tem, bi še kaj rabila? Tudi jaz se zanimam za to torbico, ker od Nivea je full dražja, kakšna pa je razlika pa nimam pojma. Komaj že čakam junij...ali pa vsaj maj[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Aja, pa še nekaj, zelo zelo všeč mi je ta koledarček, ki ga imate nekatere zraven imen, pa si ga ne znam nastaviti[sm=zmeden.gif] Sej vem, da ste postopek že opisale, ampak je bilo to že fuul nazaj in bi res lepo prosila, če ga lahko katera še 1x napiše, bi si tudi jaz rada po dnevih izračunala (ampak ne s pomočjo telefonskega koledarja kot to sedaj počnem)[sm=smiley13.gif] Hvala!!![sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|