Cally -> RE: Junijke 2009 - 2.del (12.3.2009 9:25:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Hojla punce. Res ste prave klepetulje.. Komaj mi je uspelo vse prebrat. V torek sem sestavila in pregledala voziček, in sem full zadovoljna z njim... Res je full full fajni, zdaj morem samo še sprobat, kako bo šel v avto... Šel bo že, le da še ne vem kako... Tudi sama vedno bolj razmišljam o porodu, bolj se bliža, bolj me stiska.. Čeprav vem, da ne bo hudega, ker ven pač mora priti, tako ali drugače... Se pa bolj nagibam porodu brez epiduralne... se še nisem odločila. Kdaj ste začele hodit v MŠ? Je treba dobit kako potrdilo od ginekologinje? Ali pač pokličeš in greš? Jaz jo imam 14.4. prvič, pa se morem pozanimat, kako do tja prit... A je že katera bila na CSD, ali se odpravlja počasi urejat potrebne papirje? Midva pa greva 21 v avstrijo, kupovat stvari za bebo. Sva pridno dajala na kupček dinarčke, tako da sva kar nekaj prišparala, da ne bo tako težko kupit vseh stvari, ki jih potrebujeva. lep sončen dan vsem skupaj, jaz pa grem pod tuš in malo na sončeka, me tako mamljivo vabi ven... Tudi pri nas imamo že kar nekja časa sestavljen voziček, potem sva pa čakala, da bo kaj lepše vreme, da sprobava to spravit v avto, pa kako se lupinico namontira itd... Sedaj je pa lepo vreme, pa časa nimava[sm=zmeden.gif] ker urejava sobico za [sm=duda.gif] Midva imava namen aprila začet z materinsko šolo. Potrdilo dobim pa na naslednjem pregledu, to je 02.04... Na CSD lahko začneš urejat stvari najprej 60 dni pred PDP. lp
|
|
|
|