|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
30.3.2009 12:07:54   
luši
nova10ka - men g šteje točno tako kot tebi, vendar mi vedno napiše 2 tedna... ta teden imam pregled tako da mi bo napisala 28/29 (ker prestopim sredi tedna, pregled imam pa v petek)... je pa vse skupi pr men zmiksano na veliko....
po menstruaciji imam PDP 20.6. (zato na ta datum delamo amnioskopijo), na vseh pregledih do morfologije, pa so ugotavljali, da je otrok malo majhen in da bomo zato PDP prestavili za 10dni (tako tudi piše v materinski), na morfologiji pa mi je rekel, da je otrok občutno prevelik za PDP 30.6. in da bo napisal moji g, da mi da že za 20. napotnico za amnioskopijo...
kolobocij na veliko, tako da še moja g ne ve čist točno koliko tednov sem v resnici noseča, ker se moj user posted image igra z njimi...
zaenkrat vztraja pri PDP 30.6., že zaradi preventive, da tudi če se otrok prezgodaj rodi, da bodo po tem PDP-ju računali ali je nedonošenček ali ne...
je imel pa moj otroček v 26/27tednu že 1100g (kar je za pb 10dni več) pa tudi razvit je bil za pb 10dni več...

upam da sem približno jasno napisala zakaj se sploh gre... ker je res kompliciran to razumetuser posted image

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.3.2009 12:28:04   
MONY25
evo, da se spet mal javm...

dons sm prvi dan doma-morm še dopust koristi...tok bedno vreme, da je za znort.. sm se pa prpravla-sm si kupla puzzle (1500 kom) in veselo sestavljam (sam mal mi je trebušček v napotouser posted image )

mi je pa včeraj prvič otrdel trebušček (no ja, vsaj mislim, da je blo to to-kot en krč, nč bolel, al pa kej, pa se mi zdi, da je blo bl na desni strani-a je to možno?)...sm pa v 30. tednu-sj je cajt, da mi začne kej otrdevat, a ne??? pa med sexom mi je tud otrdel, sm se kr mal ustrašla, da se nam preveč naprezala...sj narobe ne more bit nč, a ne?

komi čakam v četrtek, k mam pregled pri G in UZ-da spet vidm mojo bebiko...me je vedno toook strah pred pregledom, k me je strah, da bi blo kej narobe...jah, ne morm iz svoje kože...user posted image

a gre mogoče kera v MŠ na Fužine??

no, zdj k sm doma, se bom mal večkrat javljala, k druzga itaq nam mela za počet;)

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.3.2009 12:37:21   
Cally
Pozdravljene,

da se malo pofočkam... naš user posted image  ima sobico praktično kompletno, zadnje dni je bolj miren/len user posted image , v četrtek gremo na uz, popoldan pa v šolo za starše. da se kaj naučimo user posted image

Lenika dobro opravi pregled!

lp

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.3.2009 13:17:26   
M2I
Lino, prosim za info kam greš v SG na UZ?

Hvala!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.3.2009 13:33:57   
mojjaka
Tudi našuser posted image je danes zelo miren, pa še tisti ibi, ki jih čutim so bolj božanje-morda pa to vreme vpliva tut na njih, pa so bolj zaspani in leni...
Jaz pa kuham krompirjev zos in hrenovke, se mi ga že prav lušta!
Zdaj nas je pa že kar nekaj na bolniški, ja nimaš kaj junij se bližauser posted image

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.3.2009 14:31:09   
loveforever
tako kosilo je dkoraj gotovo. ( kura, krompirček) pa za kruh sem zamesla bom enega v pečici spekla. se mi ga lušta. kr neki bi kuhala pa pekla,.... sam da se lahko piotem na veliko je.

še malo pa bo velika noč....njami

pa poglej ni dolgo nazaj ko sem na forumih brala februarka... je rodila, potem že marčevka, sedaj pa že aprilke rodijo, potem pa še samo maj in smo me na vrsti!!!!!!!! a ni hitro???

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.3.2009 14:57:29   
bačko
Loveforever res bomo kmalu me na vrsti.Jaz komaj čakam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se priporočam za kakšen kos kruha.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 30.3.2009 14:58:19 >

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.3.2009 15:06:05   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: M2I

Lino, prosim za info kam greš v SG na UZ?

Hvala!

Pozdravljene.

M2I, jst grem na 3DUZ k dr. Lužniku v bolnišnico v Slovenj Gradec tk, da najboljše, da pokličeš tja in povprašaš za omenjenega G. in ga vprašaš koliko bi te stal 3D. Lahko pa, da ima za paciente, ki niso njegovi druge cene...pa upam da ne.user posted image

Lepo bodite.user posted image user posted image

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.3.2009 15:26:00   
mery15031981
Mery počivaj, da te kaj ne prehiti. Mi je pa čudno glede na to, da si noseča komaj 28 tednov in že oodprta, da te niso poslali v bolnišnico, kjer bi bila pod nadzorom.
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
lenika-ja saj sedaj pa res počivam in se na dam motit raznim hišnim opravilom.bomo videli kaj bo v sredo ko grem v porodnišnico na te preiskave,mogoče me pa taktat obdržijo
lino-hvala zauser posted image in upam da mi res prinesejo srečo
loveforever-hvala za informacije glede malinovega čaja in recinusovega olja,verjetno bova res začeli približno enak čas to uporabljat
lenika-no sedaj ko si pa doma pa začni uživati v nosečnosti še bolj kot do sedaj,ko ne boš imela vč na bremenu še službe in dobro opravi danes na pregledu
bačko-joj ja sej tega se bojim da bi vas prehitel in upam da zdržim čim dlje doma.ali mi lahko poveš kateri čaj točno je to,bi ga tudi jaz pila če je dober sploh pa še če pomaga pri prebavi
mojjaka-ali mi lahko poveš kako narediš krompirjev zos,si mi prav lušte naredila

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 859
30.3.2009 15:42:33   
mojjaka
mery15031981-krompir olupiš in narežeš na večje kocke oz.jaz krompir razrežem na 4dele, pa ga daš kuhat v ne preveč vode-toliko da je krompir pokrit z vodo, dodaš lovorov list,pa malo vegete dam jaz zraven. Ko je krompir kuhan, ga z metlico "razšprudlaš", posebej v posodici pa narediš na olju ali masti,pač kaj  uporabljaš podmet-jaz dam malo moke,pa malo rdeče paprike in česna  v prahu- to vmešaš v krompir,soliš, jaz dodam še malo hrena, pustiš da zavre in je to to. Zraven pašejo hrenovke, kuhana govedina ali pa prekajeno meso, samo tega se jazz zdaj izogibam zaradi soli!
Upam da sem ti kolikor toliko razumljivo napisala, je bolj po domačeuser posted image je pa zeeelo dober in enostaven, pa hiter za pripravit. Mi smo se že napokali!

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 30.3.2009 15:55:21 >

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 860
30.3.2009 15:45:41   
mery15031981
mojjaka-hvala za recept,super si napisala,to bo pri nas jutri za kosilouser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.3.2009 15:47:32   
bačko
Mery jaz pijem čaj za nosečnice od Teekanne.Je roža škatlica in ga dobiš v DM ali Intersparu.

Neposredna povezava do sporočila: 862
30.3.2009 15:47:46   
mojjaka
user posted image me veseli, boš jutri poročala kako bo uspel in če ti bo všeč ?!

Neposredna povezava do sporočila: 863
30.3.2009 15:50:29   
bačko
Mojjaka zelo zanimiv recept.Bom tudi jaz ga probala.Samo ne jutri.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.3.2009 16:20:36   
lenika
Na pregledu je bilo vse OK, samo levkocite imam malce povišane, bo treba več pit. Drugače me je pa naročila naslednji torek še na zadnji samoplačniški UZ pri 32. tednih.
Se tipkamo jutri.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.3.2009 17:44:33   
kalanteja
kaj naredite ponavadi zraven čuftov in pire krompirja?

sicer neumesna, pa če smo že pri hrani

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.3.2009 17:46:24   
Hanuši
Cao pupe,

madoniš sem vas mogla za nazaj prebrat. Ste ble pridne. Se vidi, da je bil slabši vikend.
Jaz sem danes kot cunja. Ta mala mi je včeraj zaspala ob polnoči, se zbudila ob treh in zaspala ob štirih. Je rekla, da me trenira za Binetove nočne žure.
Ne, danes so šli na plavanje, cel teden nimajo pouka, ampak plavalni tečaj, pa je bila očitno tok živčna, da revež zaspat ni mogla.
Tko, da sem vas samo na hiter preletela.

Mery, a veš, da si me kar malo prestrašila. Dej čuvaj se in se pusti streči od spredaj in zadaj. Pa noge fajn skupaj tiščiuser posted image . Pa absolutno poročaj. Ker a si kaj čutla, ne vem, da bi te kaj dol tiščalo, ali pa,da bi te kaj špikalo.
Jaz sem bila pri Hani dan pred porodom odprta za 5 cm, naslednji dan v porodnišnici pa za 6,5 cm. Vem, da nisem nič čutila, sam dober to je bilo na rok, ti si pa še mal predeleč, da bi se kar odpirat začela. No bravo tut to se nam lahko zgodi.
1000 user posted image  za srečo, pa en velik user posted image .

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 30.3.2009 17:49:59 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.3.2009 18:50:15   
loveforever
oj punce. no moj kruhek je uspel.. njami kak je dober..user posted image

ko se mi ta mali premika mi trebušček otrdi in zdi se mi kopt da mi bo spodaj se nekaj odprlo ali me tiščalo, ima katera podobne izkušnje????

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 868
30.3.2009 18:59:54   
bačko
Lenika me veseli da je bilo na pregledu vse ok.user posted image user posted image user posted image To pa le glej da bo veliko pila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.3.2009 20:33:34   
mery15031981
bačko-hvala za odgovor glede čaja
mojjaka-ja seveda vam poročam kakšen je uspeh
Hanuši-hvala zauser posted image in user posted image ,upam da bo kaj srečeuser posted image .Joj a veš da nisem popolnoma nič čutla se mi zdi da je čist isto kot preden so mi to rekl,nič kaj drugače ne občutim ničesar,če pa bom vam pa seveda poročam.
loveforever-tudi meni moj trebuh skoraj vsak dan večkrat otrdi(res je tak čuden občutek) in ti moram povedat da je meni ginekologinja predpisala magnesol in mi ful pomaga.Rekla pa mi je naj ga jemljem po potrebi.

user posted image Eno vprašanje za vse  skupaj,pa prosim ne se mi smejat,ampak res ne vem.
Kot sem že napisala sem na zadnjem pregledu izvedela za sem odprta od 1-2cm,pa me zanima ali to pomeni da se sedaj lahko samo še naprej odpiram ali se lahko tudi zaprem.Vem da je ful nerodno vprašanje amkaj jst tega ne vem.Hvala za odgovore

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 870
30.3.2009 20:34:58   
mery15031981
lenika-čestitke za pregleduser posted image user posted image ,piti pa boš morala

Neposredna povezava do sporočila: 871
30.3.2009 20:45:36   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

user posted image Eno vprašanje za vse  skupaj,pa prosim ne se mi smejat,ampak res ne vem.
Kot sem že napisala sem na zadnjem pregledu izvedela za sem odprta od 1-2cm,pa me zanima ali to pomeni da se sedaj lahko samo še naprej odpiram ali se lahko tudi zaprem.Vem da je ful nerodno vprašanje amkaj jst tega ne vem.Hvala za odgovore

Ne me za besedo držat, ampak mislim, da se zapret ne moreš več, odpiranje pa naj bi se lahko ustavilo. Verjetno ti je G rekla, da moraš ful počivat. Ker na koncu vsi svetujejo, da se čim več sprehajaš, pa po stopnicah hodiš, pa sexaš, da se začneš odpirati.
Lej v porodnišnici se ful pozanimaj, saj zato so tudi tam. Najbolj, da si kar na listek vse napišeš, da ne boš kaj pozabila vprašat.

Neposredna povezava do sporočila: 872
30.3.2009 21:30:02   
mojsonček
Drage moje junijčice...

vas lepo pozdravljam in vam želim mirno nočko in lepe sanje... šibam pod tuš pa v posteljo.... jutri moram oddat bilance user posted image  to je še zadnja skrb vezana na službo... pol se definitivno posvetim lepšim obveznostim in opravilom...

nočko...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 873
30.3.2009 22:01:11   
Janci F
Dober večer,

vidim, da na vse danes vpliva vreme. user posted image

Jaz sem danes poslala šefu v odobritev moj dopust in ni bil ravno navdušen, tako da sedaj čakam na njegovo odločitev.

Ali mogoče kakšna ve, kako se čuti (oziroma če se sploh čuti) ko se obrne user posted image ?
Meni se je prejšnji teden zazdelo, da se je obrnil in tudi sedaj ga popolnoma drugje čutim.
Po pravici povedano, pa nisem popolnoma prepričana če je to to?
Saj je to moja prva nosečnost in sem se že večkrat motila.

UZ za določitev lege pa imam 8.4.2009.

Sedaj grem pa počasi pod tuš in v posteljo.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.3.2009 23:03:51   
nova10ka
luši - ful si dobro napisala. sem mogla sicer previdno prebrat, samo mi je vse jasno. no ja, skoraj vse. ne vem, zakaj ti ta teden piše v materinsko 28/29 namesto 27/28. meni je danes namreč zadni dan 27 tedna, torej jutri se začne 28 teden, če prav računam. pa saj ni važno, glavno da priguramo do 34 tedna, pol bo pa že...

mery15031981 - prejšnji vikend je bla z mano ena nosečka v porodnišnici na opazovanju. je začela krvavet v 22 tednu, prišla v porodnišnico 3 cm odprta, bila celo noč v porodni sam na srečo ni bilo nič. naslednji dan jo pogledajo in je bila čist zaprta. tolk vem o odpiranju in zapiranju.

Janci F - mani se zdi, da se je moja obrnila ta vikend. je celo soboto in nedeljo brcala non stop, dans je že bolj mir, sam kr naenkrat sem jih začela bolj pod rebra dobivat. čeprav se pa tudi skoz obrača. je bla že ene trikrat v glavnični vstavi, pol pa spet prečno...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.