majana79
|
Živjo punce, ste se spet razpisale, jaz pa sklerozna in bom sigurno pozabila kaj napisat oziroma odgovorit. Seznamček prido dopolnjujete, ampak vidim da je ena spet pohitela, kljub dogovoru! Čestitke Mateja, ko boš imela več časa, se še kaj oglasi in napiši kako je šlo. Prej sem brala majčice pa jim otroci kar letijo ven (časovno mislim). Upam da bodo šli naši tudi hitro ven in se ne bomo matrale. kalanteja, mislim da si ti spraševala za obhajilo? Veš, ne glede na to, kaj si kdo misli, je to tvoja odločitev. Če ne razumejo pa nič... Jaz se tudi ne bi šla gužvat, ker mi je že tako hitro slabo, kaj šele zdaj. Pa ljudje so neobzirni, pa gužvajo se, te bo mimogrede kdo kje ruknil, potem ti bodo pa spet vsi govorili zakaj si šla... skuštrana, kakšen pikec je Arsen v slingu... Joj, jaz imam skoz občutek, da bodo naši večji. Mala_princeska, zaenkrat sva uštimala, je šla neka cevka, tako da za naslednji teden velja, samo moram prašat mojega, če bi on tudi šel. A bi tebi odgovarjalo popoldne? No, saj se bomo še dogovorile. Za servis mi boš povedala pa ko se vidimo. Hm kaj sem še hotela komentirat... Aja, me 'veseli' da nisem edina, ki ima težave s čevlji... Za v P bom vzela pa kar ene japanke, ki jih imam drugače za v savno. Sem namreč občutljiva glede glivic pa jih ne maram dobit, niti prenašat, tako da vsaj za v kopalnico bodo. Ena je še pisala glede oblek... Jao, jaz sem zadnjič probavala ene majčke, bolj na 'balon', ki so zdej moderne. Pa sem bila v njih kot ena žoga, kar na jok mi je šlo... Čeprav vsi okoli mene govorijo da sploh nisem tako okrogla pa da sem lušna, ampak je hudič, ko si navajen na drugačno podobo sebe. Evo, več pa ne vem kaj napisat... Ma se javim kasneje, če ne bom spet zaspala...
|